Archívum
<< előző nap

2018. február 17. szombat

 
2018. február 17. 16:19:02
Márciustól jön az új kriptovaluta, a Korona - olcsó vásárlást ígér
Márciustól jön az új kriptovaluta, a Korona - olcsó vásárlást ígérHétvégén nemzetközi sajtóértekezlet keretében mutatták be Budapesten az új kriptovalutát, a Koronát. Az új fizetőeszközzel lehet majd globálisan a legolcsóbban vásárolni - ígéri a lapunkhoz eljuttatott közleményben a cég.
.
2018. február 17. 15:53:00
Robbanás volt egy francia étolajüzemben: egy halott, egy eltűnt
Robbanás történt egy étolajüzemben a nyugat-franciaországi Dieppe városában, egy technikus meghalt, egy másik pedig eltűnt - közölték helyi források.
.
2018. február 17. 15:31:54
Furcsa kampányígéretet tett Gyurcsány Ferenc, valami nem stimmel vele
Furcsa kampányígéretet tett Gyurcsány Ferenc, valami nem stimmel veleA Demokratikus Koalíció elnöke 12 intézkedés megvalósítását ígérte egy esetleges kormányváltás utáni első napra. Az ígéretek között van egy, amit sehová sem tudunk tenni.
.
2018. február 17. 14:15:42
Így néz ki a prémium Tesla belülről
Így néz ki a prémium Tesla belülrőlA Business Insider munkatárainak lehetősége volt több órán keresztül vezetni a Model3-at Manhattenben és New Jerseyben. A minimalista dizájn végig domináns az autóban, amit a Mazda korábbi tervezője, Franz von Holzhausen tervezett.
.
2018. február 17. 12:29:27
"Szó sem lehet második népszavazásról a Brexitről" - mondta May
Szó sem lehet második népszavazásról a Brexitről, a 2016 nyarán született döntést nem lehet megmásítani - nyomatékosította Theresa May brit kormányfő szombaton a müncheni biztonságpolitikai konferencián.
.
2018. február 17. 12:18:50
A londoni Cityt visszacsempészné az EU-ba a brit kormány
A londoni Cityt visszacsempészné az EU-ba a brit kormánySzombati brit sajtóértesülés szerint a brit kormány külön szabályrendszerrel szeretné elérni, hogy a londoni City pénzügyi szolgáltatási szektora a brit EU-tagság megszűnése után is hozzáférhessen az Európai Unió egységes belső piacához.
.
2018. február 17. 11:52:27
Itt az új magyar narancs: egy kétes minőségű tűzoltóautó
Itt az új magyar narancs: egy kétes minőségű tűzoltóautóAz elmúlt két évben a meglévő, főként Mercedesekből álló tűzoltófecskendő–flotta jelentős részét „magyar fejlesztésű” tűzoltófecskendő váltotta le. Az idézőjel azért indokolt, mert a Renault gyártotta az alvázakat és a fülke orr-részét, tehát a jármű nagy részét. De ez a legkisebb baj vele, a nagyobb, hogy minőségi problémák vannak, amellett, hogy kissé túlárazottnak tűnik. A 444 idézi a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ) alelnökének, Vidó Attilának a részletes hibalistáját az új gépjárműről.
.
2018. február 17. 10:40:33
Lazítana már az oroszokkal szembeni szankciókon a német külügyminiszter is
Lazítani kellene az Oroszországgal szemben az ukrán válság miatt bevezetett szankciók rendszerén, ha sikerül megállapodni a békefenntartásról Kelet-Ukrajnában - jelentette ki szombaton Sigmar Gabriel német külügyminiszter.
.
2018. február 17. 09:05:49
Mészáros Opusa lehet a magyar Samsung?
Mészáros Opusa lehet a magyar Samsung? Magyar tőzsdére magyar csebolt! - írja Zsiday Viktor alapkezelő legújabb írásában. Mészáros Lőrinc cégei kiemelt szerepet játszhatnak a következő gazdasági válságban.
.