Cég

Címkék / Cég Címkék / Grey

2013. június 11. 13:44:54Vállalatok
A Grey Group lett az év ügynökséghálózata
A Grey Group kapta az Év ügynökséghálózata címet a Golden Hammer reklámfesztivál június 7-i díjátadó gáláján Rigában.
.
2013. június 7. 17:31:59Vállalatok
Új art director a Grey/G2 csapatában
Babucs Péter személyében májusban új art director csatlakozott a Grey/G2 reklámügynökséghez. A szakember a DDB-től érkezett.
.
2013. április 10. 15:34:59Vállalatok
Bővült a Grey/G2 csapata
Márciusban két új szakember csatlakozott a Grey/G2 csapatához. Galácz Karolina senior copywriter az Ogilvytől, Halász Péter PPC & SEO specialist az Allegrouptól érkezett az ügynökséghez.
.
2010. július 5. 16:36:48Vállalatok
Új vezető a Grey Budapestnél
Július 1-vel új kollégával bővült a Grey Budapest csapata Lőber Ildikó személyében, tartalomfejlesztési és gyártási vezetőként koordinálja ezentúl az ügynökségen belül a print, TV és DTP munkákat, illetve bizonyos digitális feladatokat is.
.
2008. december 22. 13:24:55Vállalatok
Egymást jutalmazzák - mit ér egy díj a hazai reklámszakmában?
Egymást jutalmazzák - mit ér egy díj a hazai reklámszakmában?A reklámversenyeken elnyert díjak legtöbbször az ügynökségek tárgyalóiban landolnak, ügyelve arra, hogy az ügyfél szeme előtt legyenek tárgyalás vagy várakozás közben. Sokan emailjeiket is ezek felsorolásával zárják, mások névjegykártyájukon, bélyegzőjükön is megjelenítik az elismeréseket. Presztízskérdés, kinek hány díja van, hiszen ezek jól jöhetnek az ügyfelekért vívott harcban. Ugyanakkor utóbbiak sokszor olyan munkákat fogadnak el, melyek nem is állják meg a helyüket egy rangosabb versenyen. Ördögi kör. Mfor.hu háttér.
.
2007. december 21. 13:14:00Vállalatok
Ketten költhetik el a Magyar Telekom online reklámpénzeit
Két cég, a Grey és a Kirowski nyerte a Magyar Telekom teljes vállalatcsoportjának online reklámkommunikációra kiírt pályázatát. A nyerteseket 14 ügynökség közül választották ki.
hirdetés
hirdetés
.