Cég

Címkék / Döglött akták / A.S.O. (Dakar-rali)

2009. július 8. 03:31:55Vállalatok
Jogsértő volt a Magyar Dakar engedélye?
A Levegő Munkacsoport szerint jogsértő volt a "Magyar Dakar" engedélye, amit a szervezet közleménye szerint a Pest Megyei Bíróság határozata is alátámaszt.
.
2009. június 2. 13:49:40Vállalatok
Megkapta az áthidaló hitel első részletét az Opel
Az Opel kedden megkapta az első, 300 millió eurós részletet abból az áthidaló kölcsönből, amely a megmentési terve kulcsfontosságú részét képezi.
.
2008. április 14. 16:19:00Vállalatok
Hétvégén kezdődik a Magyar Dakar
Hétvégén kezdődik a Magyar DakarSzegedi versenyautókiállítással kezdődik pénteken az idén elmaradt Dakar-rally-t pótló - egyik - verseny. A szervezők szerint már most jóval nagyobb az érdeklődés, mint amire eredetileg számítottak, azokon a településeken, ahol elhalad a mezőny, már nem igazán lehet szabad szálláshelyeket találni. Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium szerint bőségesen megtérül mind az állami támogatás, mind a Magyar Turizmus Zrt. munkáján keresztül befektetett tőke. Mfor.hu beszámoló.
.
2008. február 15. 12:57:25Vállalatok
Jobban járunk a "kis Dakarral"?
Jobban járunk a "kis Dakarral"?Számítások szerint jobban jár Magyarország a Közép-Európa-Ralival, mint a "rendes" Dakar rajtlehetőségével. Az eredeti tervek ugyanis arról szóltak, hogy a magyar államnak 550 millió forintba (2,2 millió euró) kerülne a licencdíj megszerzése. Ehhez kapcsolódóan pedig mintegy 3-400 millió forintos szervezési költséggel járt volna a rendezvény. A mostani felállásban viszont az 1,8 millió eurós összrendezési költséghez 200 ezer eurós (52 millió forintos) támogatással járul hozzá a magyar állam a turisztikai költségvetésből, és a médiafigyelem is jelentős lesz. Mfor.hu tudósítás.
.
2008. február 4. 17:04:55Vállalatok
Magyarországi Dakarral pótolják az elmaradt versenyt
Magyarországi Dakarral pótolják az elmaradt versenytMagyarországon rajtoló, Románián keresztül a Balatonhoz vezető "Kis-Dakarral" pótolná az idén elmaradt sivatagi versenyt a viadalokat évről évre megrendező A.S.O. Az autóverseny előnye magyar szempontból az volna, hogy az idei botrányszagú lefújás után valószínűleg nagy médiérdeklődés követné a pótralit. A szervezők ezentúl minden évben rendeznének nem sivatagi megmérettetéseket is, mindig máshol. A kormány támogatja az idei kisebb rendezvényt, de garanciát már nem vállal.
.
2008. január 4. 19:34:53Vállalatok
A magyar Dakar-ralit is veszélyeztetheti a verseny lefújása
A magyar Dakar-ralit is veszélyeztetheti a verseny lefújásaTerrorveszély miatt lefújták az idei Dakar-ralit, ami Portugáliából indult volna. A szervezők azt közölték, hogy nem tudják garantálni a versenyzők testi épségét, ezért nem indul el holnap a mezőny. A verseny rendezői azt közölték a helyszínen tartózkodó magyar delegáció képviselőivel, hogy áttekintik a kialakult helyzetet, utána döntenek arról, hogy 2010-ben Magyarországról rajtolhat-e a futam. Mfor.hu háttér.
.
2008. január 3. 16:39:00Vállalatok
A Balatonnál dübörög majd a Dakar-rali
A Balatonnál dübörög majd a Dakar-raliElőszerződést kötött a magyar kormány és a Dakar-ralit szervező francia cég arról, hogy 2010 januárjában Budapestről indulhat a verseny - közölte Újhelyi István, a területfejlesztési minisztérium államtitkára. Szerinte a magyarországi start szinte biztos, bár a végleges szerződés megkötése még hátra van. Az államtitkár úgy véli: megéri az országnak, ha idejön a verseny.
hirdetés
hirdetés
.