Cég

Címkék / Cég Címkék / T-Kábel

2009. december 4. 14:01:58Vállalatok
Továbbra is a UPC vezet a tévés piacon, de jönnek fel a vetélytársak
Az idén októberben Magyarországon 1,1 millió fölé emelkedett a digitálisan televíziózó háztartások száma - derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) gyorsjelentéséből.
.
2009. május 25. 15:39:32Vállalatok
Egyesülhet a Magyar Telekom és a T-Kábel
A Magyar Telekom Nyrt. és a T-Kábel egyesülésére tesz javaslatot az nyrt. igazgatósága, az összevonással évente várthatóan 1 milliárd forint takarítható meg.
.
2008. július 29. 06:29:59Vállalatok
Kábelszolgáltatót vett a Telekom leánycége
Akvizíciót jelentett be a T-Kábel, egy dél-magyarországi szolgáltatót vásárolt fel, a társaság félmilliárd forintot ért.
.
2008. április 1. 08:29:00Vállalatok
Nem hisznek az ingyenes digitális tévében a kábelcégek
Nem hisznek az ingyenes digitális tévében a kábelcégekA Nemzeti Hírközlési Hatóságnál (NHH) külföldi példákra hivatkozva azt állítják, hogy a digitáis földi sugárzású tévészolgáltatás beindítása csak akkor lehet sikeres Magyarországon, ha minél több csatorna kerül bele a lakosság számára ingyenes csomagokba. A kábelszolgáltatók ezzel szemben nem számítanak arra, hogy a tévécsatornák tömegesen válnának ingyenessé a várhatóan idén beinduló új szolgáltatásban, már csak azért sem, mert szerintük maguknak a tévécsatornáknak nem érdeke ez. A kábelesek így előfizetőik nagy arányú elvándorlásában sem hisznek. Mfor.hu háttér.
.
2008. március 25. 14:39:00Vállalatok
Kiírták a digitális átállás első pályázatait
Kiírták a digitális átállás első pályázataitÖt digitális földfelszíni televízió, valamint egy digitális rádió műsorszóró-hálózat üzemeltetési jogosultságára írt ki nemzetközi pályázatot a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). A frekvenciák használati módjától függően akár 5-10 tévécsatorna is bekerülhet egy-egy frekvenciatartományba (multiplexbe), míg a rádiós sávba 8-10 adó műsora férhet bele. A Hatóság elnöke szerint karácsonykor már biztosan fogható lesz 10 digitális tv-műsor az ország 30-40 százalékán.
.
2008. január 23. 18:34:00Vállalatok
Ingyenes digitális tévénk lehet decemberre
Ingyenes digitális tévénk lehet decemberreMárciusban megjelenik a digitális televízózásról szóló pályázat, augusztusra már szerződést is köthet a nyertessel a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH), így akár idén karácsonyra elérhető lesz Magyarország 30-40 százalékán a digitális földfelszíni - tehát szobaantennával is fogható - televíziószolgáltatás - közölte Pataki Dániel az NHH elnöke. A tervek szerint az elérhető 10-12 csatorna többsége ingyenes lehet, ráadásul várhatóan mobiltévé is lesz Magyarországon. Mfor.hu beszámoló.
.
2008. január 8. 08:39:00Vállalatok
Csak kis mértékben drágul a kábeltévé 2008-ban
Csak kis mértékben drágul a kábeltévé 2008-banAz év elején tapasztalható áremelési hullám ellenére a kábelszolgáltatók jelentős része csak a tavalyi infláció alatti mértékben növeli árait. Ezen a piacon így mintegy négy-öt százalékos díjnövekedés tapasztalható, ami nagyjából megegyezik az idei infláció becsült mértékével. (2007-ben nyolc százalék volt ez az érték.) A kábeltévés cégek azonban idén ráerősítenek a pluszszolgáltatások értékesítésére, azaz a digitális csomagok elterjedésére ebben az évben lehet számítani. Mfor.hu háttér.
.
2005. július 1. 09:21:00Vállalatok
Új kábeltelefonos szolgáltatást kínál a T-Kábel
Megkezdte vidéken az interneten keresztüli telefonszolgáltatást a T-Kábel, ami Szegeden, Makón, Békéscsabán, Békésen, Hódmezővásárhelyen és Gyulán érhető el, írja a Világgazdaság.
hirdetés
hirdetés
.