Cég

Címkék / Cég Címkék / Fibernet

2010. november 22. 11:42:41Vállalatok
Az Invitel felvásárolja a Fibernetet
Az Invitel Holdings A/S bejelentette, hogy a Magyar Telecom B.V. nevű leányvállalata Adásvételi Szerződést kötött az FN Cable Holdings B.V. vállalattal, amelynek keretében megszerezte a Fibernet Hungary Tanácsadó Kft. – a Fibernet Kommunikációs Zrt. kizárólagos tulajdonosa – teljes jegyzett tőkéjét. Ezzel egy időben a Magyar Telecom a UPC Magyarország Kft.-vel egy Eszközvásárlási Szerződést is aláírt, amelynek keretében a UPC felvásárolta a Fibernet hálózati eszköz állományának mintegy egyharmadát.
.
2010. november 20. 18:16:14Vállalatok
A UPC megvásárolja a Fibernet kábelhálózatainak egyharmadát
A UPC Magyarország Kft. szombaton bejelentette, hogy megállapodást írt alá az Invitel Holding S/A leányvállalatával, a Magyar Telecom B.V.-vel az ország negyedik legnagyobb kábelszolgáltatója, a Fibernet Kommunikációs Zrt. (Fibernet) kábeltelevíziós kábelhálózatainak részleges megvásárlásáról.
.
2008. szeptember 4. 11:24:02Vállalatok
Júliusban is nőtt a szélessávon netezők száma
Július végén több mint 1,46 millió volt a vezetékes szélessávú előfizetések száma, szemben az egy hónappal korábbi 1,447 millióval - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) csütörtökön az MTI-vel.
.
2008. május 28. 12:54:49Vállalatok
Távközlési szolgáltatókat marasztalt el a GVH
Három távközlési szolgáltatót marasztalt el internet szolgáltatást hirdető reklámjaik miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A hivatal szerint a Magyar Telekom, a FiberNet és az Interware nem közölte a fogyasztókkal, hogy a hirdetett áron csak hűségnyilatkozat aláírásával lehet igénybe venni a szolgáltatást. A Magyar Telekom ezentúl olyan sávszélességet ígért, amelyet egyetlen ügyfél sem tudott elérni.
.
2008. április 1. 08:29:00Vállalatok
Nem hisznek az ingyenes digitális tévében a kábelcégek
Nem hisznek az ingyenes digitális tévében a kábelcégekA Nemzeti Hírközlési Hatóságnál (NHH) külföldi példákra hivatkozva azt állítják, hogy a digitáis földi sugárzású tévészolgáltatás beindítása csak akkor lehet sikeres Magyarországon, ha minél több csatorna kerül bele a lakosság számára ingyenes csomagokba. A kábelszolgáltatók ezzel szemben nem számítanak arra, hogy a tévécsatornák tömegesen válnának ingyenessé a várhatóan idén beinduló új szolgáltatásban, már csak azért sem, mert szerintük maguknak a tévécsatornáknak nem érdeke ez. A kábelesek így előfizetőik nagy arányú elvándorlásában sem hisznek. Mfor.hu háttér.
.
2008. január 8. 08:39:00Vállalatok
Csak kis mértékben drágul a kábeltévé 2008-ban
Csak kis mértékben drágul a kábeltévé 2008-banAz év elején tapasztalható áremelési hullám ellenére a kábelszolgáltatók jelentős része csak a tavalyi infláció alatti mértékben növeli árait. Ezen a piacon így mintegy négy-öt százalékos díjnövekedés tapasztalható, ami nagyjából megegyezik az idei infláció becsült mértékével. (2007-ben nyolc százalék volt ez az érték.) A kábeltévés cégek azonban idén ráerősítenek a pluszszolgáltatások értékesítésére, azaz a digitális csomagok elterjedésére ebben az évben lehet számítani. Mfor.hu háttér.
hirdetés
hirdetés
.