Cég

Címkék / Cég Címkék / Deloitte

2015. szeptember 13. 13:55:59Makró
Deloitte: továbbra is a Mol második legnagyobb közép-európai cég
Deloitte: továbbra is a Mol második legnagyobb közép-európai cégKilencedik alkalommal állította össze Közép-Európa 18 országában és Ukrajnában a legnagyobb vállalatok (500 vállalat, 50 bank, és 50 biztosító) listáját a Deloitte.
.
2014. október 3. 20:22:59Makró
Kevésbé utáljuk a hiteleket
Csökken Magyarországon a hitelekkel szembeni ellenérzés - derül ki a lakosság fogyasztási, megtakarítási és hitelfelvételi hajlandóságának alakulását negyedévente vizsgáló Deloitte-Scale BankIndex kutatás legfrissebb adataiból.
.
2013. október 17. 15:46:10Vállalatok
Deloitte: kétéves csúcson a befektetői bizalom Közép-Európában
Az elmúlt félévben is biztató növekedést mutatott a Deloitte befektetői bizalmi indexe a régióban, így az utóbbi években először fordult elő, hogy két egymást követő felmérés is a pozitív tendenciát erősítette.
.
2013. június 7. 12:34:59Vállalatok
Új partnerek a Deloitte-nál
Két új partnert nevezett ki a Deloitte júniustól, Dr. Réczei Géza az Adóosztály, Gaidosch Tamás pedig a Vállalati Kockázatkezelési Szolgáltatások partnereként erősíti a tanácsadó cég csapatát.
.
2013. május 29. 14:10:59Makró
Új cégtársak a Deloitte-nál
2013. június 1-től – a Deloitte Magyarország új pénzügyi évének kezdetétől – a cég három munkatársa is elnyerte partneri kinevezését, így a jövőben cégtársként erősítik a Deloitte hazai irodájának csapatát.
.
2011. április 15. 19:22:59Makró
Új üzletágvezetőt nevezett ki a Deloitte
Kovaloczy Áron személyében új szakember vezeti márciustól a Deloitte hazai irodájának vállalatértékeléssel és pénzügyi modellezéssel foglalkozó üzletágát.
.
2011. április 15. 07:40:59Makró | Vállalatok
A vállalatok nem félnek az adóhatóságtól
A vállalatok nem félnek az adóhatóságtól, alapvetően jó köztük az együttműködés, csak a helyi iparűzési adó esetében fogalmaztak meg kritikát a társaságok, 40 százalékuk nem tartja megfelelőnek kapcsolatát az illetékes hatósággal. Az adózók nagy része elképzelhetőnek tartana egy választottbírósági jellegű eljárást az adózási problémák tisztázásához - derül ki a Deloitte felméréséből.
.
2011. március 28. 18:16:54Vállalatok
Új menedzserrel erősít a Deloitte adatvédelmi osztálya
Kovács Gábor személyében új szakember csatlakozott a Deloitte hazai irodájának informatikai biztonsággal és adatvédelemmel foglalkozó üzletágához.
.
2010. október 28. 16:20:29Makró
Az APA-val elkerülhetők a transzferár-bírságok
A cégek az előzetes hatósági ármegállapítással csökkenthetik kockázataikat - hívja fel a figyelmet a Deloitte.
.
2010. október 22. 18:28:59Makró
Új szakember a Deloitte adótanácsadási osztályán
A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte hazai irodájának adóosztálya. Simon Regina szenior menedzserként erősíti a közvetett adókkal foglalkozó csoportot.
.
2010. június 23. 18:04:56Makró
Új igazgató a Deloitte adóosztályán
A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte magyarországi irodájának adótanácsadási osztálya. Knébel Tamás igazgató a Közvetett adók csoport vezetését látja el.
.
2010. március 11. 16:31:01Makró
Egyre nagyobb a tétje a transzferár-ellenőrzéseknek
Két és félszeresére nőtt tavaly a transzferár-ellenőrzések száma, az így megállapított nettó adókülönbözet megközelítette a 30 milliárd forintot, amiből a társaságiadó-különbözet mintegy 10 milliárd forint volt, az előző évinek csaknem duplájára nőtt. Sok vállalkozás egyszerű formai hibákon, elmulasztott határidőkön bukik el, a tartalmi kérdésekben azonban a szabályozás sem mindenhol egyértelmű - hívja fel a figyelmet a Deloitte.
.
2010. február 9. 13:26:34Makró
A magyar állam végleg elvesztette a Postabank-pert
A magyar állam véglegesen elvesztette a Postabank-pert, miután keddi ítéletében a Legfelsőbb Bíróság elutasította azt a felülvizsgálati kérelmet, amelyet a magyar állam a Postabank könyvvizsgálói ügyében korábban hozott elutasító bírósági döntés ügyében indított.
.
2010. február 2. 19:01:59Vállalatok
Legatyásodtak az angol futballklubok
Legatyásodtak az angol futballklubokMindössze 30 millió fontot költöttek el a Premier League csapatai a hétfőn zárult átigazolási szezonban, máskor egy játékos szokott ennyibe kerülni egy milliárdos arab klubtulajdonosnak. Ennél kevesebbet még sosem költött a húsz csapat játékosra, mint most, tavaly például ötször ennyi pénz cserélt gazdát - idézi a Deloitte legújabb felmérését a BBC honlapja.
.
2010. február 2. 13:01:10Makró
A cégeknek nehéz helyzet idején a külföldi terjeszkedés hozhat fellendülést
Az időszakosan nehéz helyzetbe került külföldi cégek akvirálása a magyar közepes vállalatoknak is új lehetőséget adhat a terjeszkedésre, új piacok megszerzésére. Ahhoz viszont, hogy a hazai feltörekvő középvállalatok ezeken az új - vagy legalábbis részben ismeretlen - vizeken is megőrizzék sikerességüket, a cégeknek be kell tartaniuk néhány alapvető óvatossági szabályt. Ezek között a legfontosabb, hogy a lehető legnagyobb fokú transzparenciát követeljék meg leendő partnereiktől is.
.