Cég

Címkék / Cég Címkék / SCD

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2016. április 21. 06:52:59Vállalatok
Jászai veheti meg a Hunguest Hotels magyar szállodáit
Csak a saját tulajdonában lévő magyarországi szállodáit adja el a Hunguest Hotels Zrt., az ausztriai és montenegrói egységeket nem - értesült a Magyar Idők.
.
2012. szeptember 4. 08:10:59Vállalatok
2,5 milliárdos kötbért követel az állam a Siotour-ügyben
A Magyar Állam a Siotour Zrt.-t megvásároló SCD Holding Zrt.-től a privatizációs szerződés aláírásakor született megállapodás feltételeinek nem teljesítése miatt 2,5 milliárd forintot követel kötbér címén, amit kiterjesztett a Siotourból kivált 14 projektcégre is - hangzott el a Kaposvári Törvényszék gazdasági bíróságán zajló per hétfői tárgyalásán.
.
2011. augusztus 9. 16:55:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kérdéses az SCD által vállalt balatoni fejlesztések sorsa
Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az SCD Group által vállalt balatoni fejlesztések sorsa, miután a cég értékesítette balatoni érdekeltségeit.
.
2011. augusztus 2. 17:13:59Vállalatok
Néhány napja bejegyzett cégnek adja el balatoni érdekeltségeit az SCD
Az SCD Csoport eladja a Balaton-fejlesztési Programot, a FlyBalaton repülőtér üzemeltetését, valamint a Hunguest Hotel vételi opcióját tulajdonló cégét, a Magyar Turisztikai Holding Zrt.-t.
.
2010. augusztus 17. 08:14:22Vállalatok | Személyes pénzügyek
A Balaton helyett Hűvösvölgyben fejleszt az SCD
A hitelpiac élénkülésétől függ az SCD Group négy éve bejelentett, összesen 450 millió eurós balatoni fejlesztéseinek beindulása, a cég jelenleg is tárgyal a bankokkal a finanszírozási lehetőségekről.
.
2010. június 29. 16:14:59Vállalatok
230 millió forintért adták el a Zsolnay kisebbségi tulajdonrészét
A Manufaktúra-Befektető Kft. (M-B) lett a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. kisebbségi tulajdonosa, miután kedden megkötötte a szerződést a pécsi városi vagyonkezelő Pécs Holding Zrt.-vel a 49 százalékos részvénycsomag és a két szavazatelsőbbségi részvény megvásárlásáról.
.
2010. március 3. 21:16:54Vállalatok
Újraindul az élet a sármelléki reptéren
Újraindul az élet a sármelléki reptérenAz FB Airport Kft. vette bérbe és üzemelteti a sármelléki repülőteret ötven plusz ötven évre. Az SCD csoporthoz tartozó társaság továbbá a tulajdonos sármelléki és zalavári önkormányzatok szerdán írták alá az üzemeltetésről szóló szerződést.
.
2010. február 19. 17:31:56Vállalatok
SCD: nem dőlt még el Sármellék sorsa
Eredményes volt a Sármelléki Repülőtér üzemeltetésére kiírt nyilvános pályázati eljárás, amelyen az SCD Group tette a legjobb ajánlatot, de a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) pénteki ülésén elhangzottakkal ellentétben a szerződéskötési folyamat még nem zárult le - közölte az SCD Group Zrt.
.
2010. február 19. 11:51:58Vállalatok
Az SCD üzemelteti az áprilistól újrainduló sármelléki repülőteret
Működtető felszámolás mellett döntött a sármelléki repülőtér felszámoló-biztosa, így április elsejétől ismét beindul a Balaton Airport az SCD Group üzemeltetésében - jelentette be Suchman Tamás, a Balatoni Fejlesztési Tanács(BFT) elnöke a szervezet pénteki ülésén Siófokon.
.
2009. október 8. 11:01:52Vállalatok | Személyes pénzügyek
Késik a százmilliárdos balatoni beruházás
A múlt nyáron még úgy tűnt, hogy az SCD összesen százmilliárdos balatoni fejlesztést ígérő nagyberuházásai még tavaly ősszel el tudnak indulni, a 23 turisztikai beruházás közül azonban egyelőre csak egyetlen, a siófoki Aranypart Üdülőfalu és Kemping fejlesztésére vonatkozó tervekre van jogerős építési engedély - írta csütörtökön a Somogyi Hírlap.
.
2009. szeptember 24. 19:21:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Veszélyben a balatoni fejlesztések?
Veszélyben a balatoni fejlesztések?Valószínűleg további csúszást szenvedhetnek az SCD által kezdeményezett nagyratörő balatoni fejlesztési tervek, miután a projektben 50 százalékkal részt vevő Quinlan Private befektetési alap körül úgy tűnik komoly viharfelhők gyülekeznek.
.
2009. augusztus 18. 13:21:58Vállalatok | Személyes pénzügyek
Nem lehet panasz az idei balatoni szezonra
A Balatontourist vezérigazgatója szerint nem lehet panasz az idei balatoni szezonra, s a jövő évi még jobbnak ígérkezik, ha a gazdasági válság miatt elmaradt nyugati turisták is visszatérnek, az ő hiányukat az idén a több magyar, lengyel és cseh vendég részben ellensúlyozta.
.
2009. július 16. 17:26:55Vállalatok | Személyes pénzügyek
Kitart a Balaton mellett az SCD
Az újabb európai uniós pályázatokon egyelőre nem indul a 450 millió eurós balatoni fejlesztéseket tervező SCD Group és a Quinlan Private csoport, de nem kívánnak lemondani 23 balatoni befektetési tervük egyikéről sem - mondta Elkán Péter, az SCD Group kommunikációs igazgatója az MTI-nek csütörtökön.
.
2009. július 15. 19:31:58Vállalatok | Személyes pénzügyek
Csaknem eltűntek a németek a balatoni kempingekből
Az elmúlt években legfizetőképesebb vendégeknek bizonyuló németek, dánok és hollandok csaknem eltűntek a balatoni kempingekből. Ezt az űrt egyelőre csak részben pótolta a Balatont választó egyre népesebb, de kevésbé kempingimádó magyar vendégkör.
.
2009. február 3. 14:34:34Vállalatok | Személyes pénzügyek
Csúszhat az SCD balatoni fejlesztési programja
A gazdasági válság az SCD Group és a Quinlan Private csoport Balaton-fejlesztési programjának célkitűzéseit nem befolyásolja, de az első beruházások kezdési időpontja csúszhat a leendő üzemeltetők kivárása és a projektfinanszírozási kondíciók változása miatt - nyilatkozta Elkán Péter, az SCD Group kommunikációs igazgatója az MTI-nek kedden.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.