Cég

Címkék / Cég Címkék / InBev

2016. december 13. 10:16:59Vállalatok
Japánoké lett a magyar Dreher
Egy japán cég vásárolja meg az Anheuser-Busch InBev öt kelet-európai sörmárkáját, köztük a magyar Drehert - értesült egy japán üzleti lap, amely szerint az ügyletet akár már kedden hivatalosan bejelentik.
.
2016. április 29. 15:04:59Vállalatok
A Dreher Sörgyárra is vevőt kereshetnek
Az Anheuser-Busch InBev NV eladásra kínálta fel a SABMiller kelet-közép-európai márkáit az Európai Bizottság akvizíciót engedélyező döntésének elősegítése érdekében.
.
2010. február 9. 09:41:40Vállalatok
Négy cég dominálja a sörpiacot
A négy legnagyobb nemzetközi söripari konszern adja mostanra a világ sörgyártásának több mint a felét a vállalatfelvásárlásoknak köszönhetően, mint amilyen volt legutóbb mexikói FEMSA esete, amelyet a holland Heineken kebelezett be - írja elemzésében a Plato Logic piackutató vállalat.
.
2010. január 20. 14:21:22Vállalatok
Munkaügyi vita miatt sörhiány fenyeget Belgiumban
Egy munkaügyi vita nyomán szerdán kénytelen volt teljesen leállítani sörgyártását belgiumi üzemeiben a világ vezető sörfőzdéje, az Anheuser-Busch InBev SA.
.
2009. október 15. 10:01:59Vállalatok
Csak átmeneti a tulajdonosváltás? Adják-veszik a Borsodit
Csak átmeneti a tulajdonosváltás? Adják-veszik a BorsoditEldőlt, hogy a korábban biztos befutóként emlegetett brit kockázati tőkealap kezébe kerül az AB InBev régiós portfóliója, így az egyik legnagyobb magyar sörgyár is új tulajdonost kap. Mfor.hu-háttér.
.
2009. szeptember 21. 17:31:59Vállalatok
Csak az angoloknak kell a Borsodi
Csak az angoloknak kell a BorsodiAz egyetlen jelentkező, a londoni székhelyű CVC Capital veheti meg az AB-InBev hét közép-kelet-európai sörgyárát - értesült a belga De Standaard című lap. Mindez azt jelenti, hogy a magyar Borsodi is új tulajdonost kaphat. Korábban Nagy Kálmán, a Concorde szakembere az mfor.hu-nak azt nyilatkozta, hogy az ilyen jellegű pénzügyi befektetők gyakran néhány éven belül tetemes haszonnal akarnak túladni a cégeken, ezért könnyen lehet, hogy ez a sors vár majd a Borsodira is. Mfor.hu-háttér.
.
2009. június 18. 09:01:58Vállalatok
Néhány éven belül kétszer is gazdát cserélhet a Borsodi
Néhány éven belül kétszer is gazdát cserélhet a BorsodiJúnius közepén jelentette be az Anheuser Busch-InBev, hogy eladja közép-kelet-európai sörgyárait, így többek között a Borsodi Sörgyár is új tulajdonost kaphat. Egyelőre egy pénzügyi befektető, külföldi kockázati tőke alap érkezése tűnik a legvalószínűbbnek. Az mfor.hu által megkérdezett elemző szerint az ilyen típusú felvásárlások esetében legtöbbször néhány éven belül, jókora nyereséggel túl is adnak a cégeken - ez lehet a Borsodi Sörgyár sorsa is. Mfor.hu háttér.
.
2009. június 15. 04:46:32Vállalatok
Eladó az "élet habos oldala" is
Hét közép-európai országban tizenegy sörgyárától válik meg a belga-brazil Inbev, köztük a Borsodi Sörgyártól is - írja hétfői számában a Népszabadság.
.
2008. július 14. 09:24:50Vállalatok
Létrejött a világ legnagyobb sörgyártója
Sajtóértesülések szerint elfogadta az Anheuser-Busch amerikai sörgyártó riválisa, az InBev NV közel ötvenmilliárd dolláros felvásárlási ajánlatát, és ennek eredményeként létrejön a világ legnagyobb söripari vállalata.
.
2008. július 9. 12:04:12Vállalatok
Beperli belga riválisát a Budweiser gyártója
Beperli belga riválisát, az InBev sörgyártót az Anheuser-Busch. Az InBev korábban 46 milliárd dolláros vételi ajánlatot tett az amerikai cégre, s felvásárlási szándéka továbbra is él.
.
2008. június 12. 10:59:49Vállalatok
Még egy lépéssel közelebb a söripari óriásfúzió
Hivatalosan is vételi ajánlatot tett a világ második legnagyobb sörfőzőjének számító belga-brazil InBev a Budweiser amerikai gyártójára, az Anheuser-Busch-ra.
.
2008. június 2. 11:19:28Vállalatok
Közel a söripari óriásfúzió
Közel áll egy ötvenmilliárd dolláros finanszírozási csomag megszerzéséhez a belga-brazil InBev sörgyártó, ebből fizetné riválisa, az amerikai Anheuser-Busch, a Budweiser gyártójának felvásárlását.
.
2008. május 23. 17:34:58Vállalatok
46 milliárd dollárért venné meg riválisát az InBev
A belga-brazil InBev söripari óriás sajtóértesülések szerint 46 milliárd dolláros vételi ajánlatot készül tenni az amerikaiak vezető sörgyártó cégére, Anheuser-Buschra - értesült a Financial Times.
.
2008. január 21. 07:29:57Vállalatok
Magyarországra hozza pénzügyi központját az InBev
Az InBev söripari cég Magyarországon hozza létre a pénzügyi szolgáltató központját, derül ki abból, hogy a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) beruházás-ösztönzési célelőirányzatából 760 millió forint támogatást kap a Budapesten bejegyzett InBev Business Services Magyarország Szolgáltató Kft.
hirdetés
hirdetés
.