Cég

Címkék / Döglött akták / RCA

2008. november 24. 13:59:30Vállalatok
Kedden dönt Brüsszel a MÁV Cargo ügyében
Kedd éjfélig meghozza döntését az Európai Bizottság a Rail Cargo Austria és a MÁV Cargo adásvételi szerződésének jóváhagyásáról - erősítette meg hétfőn a testület versenypolitikai szóvivője, Jonathan Todd.
.
2008. november 6. 15:39:23Vállalatok
Tovább vizsgálódik MÁV Cargo-ügyben az EU
További két héttel meghosszabbította az Európai Bizottság csütörtökön azt a határidőt, amelyig döntenie kell az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) leányvállalata, a Rail Cargo Austria (RCA) és a MÁV Cargo adásvételi szerződésének jóváhagyásáról.
.
2008. október 10. 16:59:53Vállalatok
Tovább vizsgálódik MÁV Cargo-ügyben az Európai Bizottság
Újabb öt héttel meghosszabbította az Európai Bizottság azt a határidőt, amelyig döntenie kell az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) leányvállalata, a Rail Cargo Austria (RCA) és a MÁV Cargo adásvételi szerződésének jóváhagyásáról.
.
2008. szeptember 18. 09:44:57Vállalatok
Még vizsgálja a MÁV Cargo felvásárlását Brüsszel
Szeptember vége előtt döntés születik a MÁV Cargo felvásárlásának ügyében az Európai Bizottság versenypolitikai főigazgatóságán - értesült az MTI Brüsszelben.
.
2008. szeptember 9. 12:39:02Vállalatok
Cáfol MÁV Cargo-ügyben a Rail Cargo Austria
A Rail Cargo Austria (RCA) jogilag érvényesnek tekinti a MÁV Cargo megvételére kötött szerződést, és a maga részéről biztosan teljesíteni fogja azt - szögezte le kedden az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) leányvállalata, cáfolva a Magyar Nemzet értesülését, miszerint az osztrák cég elállna a felvásárlástól.
.
2008. szeptember 9. 09:34:53Vállalatok
Kihátrálnának az osztrákok a MÁV Cargo felvásárlásából
Veszélybe került az osztrák állami vasút (ÖBB) és a MÁV által megkötött 102,5 milliárd forintos privatizációs szerződés a teherszállítási üzletág megvásárlásáról - írta a keddi Magyar Nemzet, amely úgy tudja, hogy az osztrák vasútnál már keresik a jogi kiskaput, amelyen keresztül jelentős kártérítés nélkül kihátrálhatnak az üzletből.
.
2008. június 17. 14:44:41Vállalatok
Blokkoló kisebbséget akar a MÁV Cargóban a GYSEV
Blokkoló kisebbségi részesedést szeretne magának a GYSEV a MÁV Cargóban, amelyet az osztrák ÖBB-hez tartozó Rail Cargo Austria (RCA) céggel közösen vett meg - mondta kedden Bécsben gazdasági újságíróknak Székely Csaba, a GYSEV vezérigazgatója.
.
2008. június 5. 17:24:52Vállalatok
A MÁV Cargo privatizációja volt a legjobb az EMEA-térségben
A MÁV - és a MÁV Cargo privatizációjában segédkező két tanácsadó, az UniCredit-CAIB és a The Boston Consulting Group - kapta az európai, közel-keleti és afrikai térség (EMEA) legjobb privatizációjának díját a MÁV Cargo tavalyi eladásáért.
.
2008. március 6. 11:29:35Vállalatok
Júniusban zárulhat a MÁV Cargo felvásárlása
Az EU versenyfelügyeleti vizsgálatának késlekedése ellenére az osztrák szövetségi vasút (ÖBB) vezetője úgy véli, hogy a MÁV Cargo megvásárlása sínen van.
.
2008. január 22. 08:54:51Vállalatok
A Tiszavasnál fejleszt a MÁV Cargo tulajdonosa
A mostani két és félszeresére kívánja növelni a Tiszavas Kft. éves vagongyártó-kapacitását annak új tulajdonosa, a Rail Cargo Austria (RCA), amely a miskolci társaságra a MÁV Cargo Zrt. év eleji 102,5 milliárd forintos megvásárlásával tett szert, számol be a Világgazdaság.
hirdetés
hirdetés
.