Cég

Címkék / Cég Címkék / MasterCard

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2017. június 7. 10:29:36Vállalatok
Új régiós vezetők a Mastercard budapesti irodájában
Tovább erősödik a Mastercard budapesti irodájának vezetői szerepe a régióban, a közelmúltban ugyanis két újabb magyar kollégát neveztek ki regionális vezetői pozícióba. Így a hazai szakértői csapatnak már három tagja, Kovács Szabolcs, Maklári István és Szőnyi Ádám felel – a saját szakterületén – a közép-kelet-európai régió tevékenyégéért, Szendrei Szabolcs pedig a teljes európai térség munkájáért.
.
2017. február 27. 16:19:54Vállalatok
Masterpass: Nem kell várni a pincérre, ha rendelni vagy fizetni szeretne
További hat országban válik elérhetővé a Qkr! with Masterpass megoldás, és egy új funkcióval is kibővül az alkalmazás – jelentette be ma a Mastercard a Mobile World Congress-en. Így még több vendégnek lesz lehetősége az okostelefonjáról rendelni és fizetni a számlát, akár megosztva azt barátaival. A Mastercard Labs által fejlesztett Qkr!-t már nagy sikerrel alkalmazzák a wagamama, Juan Valdez, ASK Italian, Young’s Pubs, Zizzi éttermekben, időt spórolva ezzel mind a fogyasztók, mind a pincérek számára.
.
2016. október 4. 16:25:59Vállalatok
Hamarosan selfie-vel is lehet majd fizetni
Mobiltelefonnal készített önarcképpel vagy ujjlenyomattal is igazolhatják magukat a Mastercard ügyfelei, amikor az interneten vásárolnak.
.
2016. február 1. 17:29:08Vállalatok
88 millió forintos bírságot kapott a MasterCard
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 88 millió forint bírságot szabott ki a MasterCard Europe SA-ra gazdasági erőfölénnyel visszaélés miatt. A nemzetközi kártyatársaság az MTI megkeresésére közölte: nem ért egyet a versenyhatóság döntésével, és mérlegeli annak lehetőségét, hogy fellebbezzen.
.
2015. július 9. 16:25:59Makró
Trösztellenes eljárás a Mastercard ellen
Trösztellenes eljárást indított csütörtökön az Európai Bizottság a Mastercard ellen, mert úgy ítéli meg, hogy a bankkártya-kibocsátó megakadályozza, hogy a bankok az Európai Gazdasági Térség egy másik tagállamában található kiskereskedőtől alacsonyabb tranzakciós díjat kérjenek.
.
2015. június 4. 08:37:59Makró | Személyes pénzügyek
MasterCard: Budapest a harmadik legnépszerűbb úticél a régióban
A kelet-közép-európai térségben Budapest a harmadik legkedveltebb város a világ legnépszerűbb úticéljainak ranglistáján, melyet a MasterCard a külföldi látogatók adott évre vonatkozó becsült létszáma alapján állít össze évről évre. Az utazók számát tekintve a magyar főváros a régióban a második leggyorsabb ütemben növekvő város.
.
2015. január 26. 16:10:59Vállalatok
Január a saját magunk kényeztetésének időszaka
A karácsonyi kiköltekezés ellenére januárban vagyunk hajlamosak többet költeni saját magunk kényeztetésére, ráadásul ez elsősorban nem is a nőkre jellemző.
.
2015. január 19. 14:55:59Makró
Rohamosan terjed az egyérintéses fizetés
A tavalyi az áttörés éve volt Magyarországon az egyérintéses fizetés tekintetében: jelenleg már tízből négy hazai kibocsátású bankkártya és kártyaolvasó terminál alkalmas az egyérintéses fizetésre - közölte a MasterCard hétfőn az MTI-vel.
.
2013. november 18. 07:22:46Makró
Eölyüs Endre a MasterCard új üzleti vezetője
Eölyüs Endre a MasterCard új üzleti vezetőjeEölyüs Endre (38) személyében új üzleti vezetőt neveztek ki a MasterCard budapesti irodájának élére. Az új vezető feladata a magyar és szlovén piacok stratégiai és operatív irányítása.
.
2013. július 23. 13:22:59Makró
Majdnem minden fiatalnak van bankkártyája
A banki kapcsolattal rendelkező fiatalok 89 százalékának van bankkártyája, 8 százalékuk pedig kettőnél többel is rendelkezik - közölte a MasterCard legutóbbi felmérésének megállapítását kedden.
.
2013. május 2. 17:10:59Makró
Új vezető a MasterCard egyik részlegének élén
Új vezető a MasterCard egyik részlegének élénMájus 2-tól Gauder Milán tölti be a MasterCard Europe modern fizetési technológiákért felelős vezetői posztját a kártyatársaság európai központjában, Waterlooban.
.
2012. december 15. 10:25:59Makró
A MasterCard Magyarországon kíván maradni
A MasterCard Magyarországon kíván maradni - közölte a nemzetközi kártyatársaság pénteken azokra a sajtóban megjelent hírekre reagálva, miszerint a MasterCard fő versenytársa fontolgatja kivonulását Magyarországról.
.
2012. október 2. 12:46:59Makró
Szendrei Szabolcs lett a MasterCard termékértékesítési vezetője
Új pozícióba nevezte ki a MasterCard Europe Szendrei Szabolcsot, aki ez év szeptemberétől a bankkártya-társaság termékértékesítési vezetőjeként folytatja munkáját, olvasható a cég közleményében.
.
2012. február 22. 18:07:59Makró
Új ügyfélkapcsolati vezetőt nevezett ki a MasterCard
Romvári Frigyes lett a MasterCard új ügyfélkapcsolati vezetője, akinek kiemelt feladata a magyarországi kártyaelfogadás fejlesztése.
.
2012. február 13. 16:58:59Vállalatok
Továbbra is támogatja a MasterCard a BL-t
A MasterCard ma bejelentette, hogy meghosszabbítja együttműködését az UEFA-val és a 2012 - 2015. közti időszakban is a Bajnokok Ligája versenysorozat hivatalos partnere lesz, olvasható a cég közleményében.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
.