Cég

Címkék / Cég Címkék / GTS

2015. február 25. 16:04:59Vállalatok
A Magyar Telekomé lett a GTS Hungary
A Magyar Telekom mintegy 42 millió euróért (körülbelül 13 milliárd forintért) vásárolja meg a GTS Hungary alternatív infokommunikációs szolgáltatót a Deutsche Telekomtól - közölte a Magyar Telekom, amelynek igazgatósága jóváhagyta a vásárlásról szóló döntést.
.
2013. november 11. 08:27:59Vállalatok
A Deutsche Telekom megveszi a GTS Central Europe-ot
A Deutsche Telekom, a Magyar Telekom legnagyobb részvényese 546 millió euróért megvásárolja a GTS Central Europe (GTS) infrastruktúraalapú távközlési szolgáltatót - közölte a társaság közleményben az MTI-vel.
.
2010. október 11. 13:01:05Befektetés
A GTS 150 millió forintból fejleszti az Interware-t
A GTS Central Europe lezárta az Interware távközlési vállalat felvásárlását, s a következő három hónapban 150 millió forintot fordít a cég budapesti, Victor Hugo utcai adatközpontjának bővítésére - mondta Pauer Pál, a GTS Hungary Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
.
2010. szeptember 14. 18:35:54Vállalatok
Szlovákiában terjeszkedik a GTS
A GTS Central Europe felvásárolja a szlovák Dial Telecom távközlési vállalatot. A megszerzett vállalat hang-, adat- és internetszolgáltatásokat nyújt.
.
2010. június 15. 10:34:59Vállalatok
A GTS felvásárolja az Interware-t
A GTS Central Europe (GTS CE) felvásárolja az Interware-t, ezzel a GTS csoport budapesti szerverközpontjának kapacitása négyszeresére bővül.
.
2009. január 8. 14:04:40Vállalatok
Új menedzsment a GTS-Datanetnél
Új menedzsment a GTS-DatanetnélA GTS-Datanet átalakította felső vezetését: új műszaki és jogi igazgatót nevezett ki, létrehozta a Stratégiai, Termékfejlesztési és Kommunikációs Osztályt, az értékesítési igazgatói feladatokért pedig mostantól a nagykereskedelmi és nemzetközi-, a belföldi értékesítési - és a lakossági szolgáltatások üzletágak igazgatói együttesen felelnek.
.
2008. november 3. 18:04:40Vállalatok
Új ügyvezető a GTS-Datanet élén
Új ügyvezető a GTS-Datanet élénA GTS Central Europe, a GTS-Datanet anyavállalata 2008. november 1-jei hatállyal Pauer Pált, a GTS-Datanet értékesítési és marketing igazgatóját nevezte ki a cég ügyvezetőjévé. Szathmári Géza több mint 15 év után közös megegyezéssel távozik a vállalattól.
.
2008. augusztus 6. 11:09:59Vállalatok
250 millióért fejlesztett hazánkban a GTS-Datanet
A GTS-Datanet közel 200 kilométerrel bővítette optikai gerinchálózatát, valamint jelentős kapacitásnövelést hajtott végre. A beruházás összértéke elérte a negyedmilliárd forintot.
.
2008. július 14. 08:34:00Vállalatok
Ellentmondásokra hivatkoznak a megbírságolt telefoncégek
Ellentmondásokra hivatkoznak a megbírságolt telefoncégekA törvények és rendeletek túlburjánzását és a szabályozás ellentmondásait okolják azok a távközlési cégek, amelyek nemrég vették át a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) határozatát. A hivatal ugyanis huszonegy vezetékes telefonszolgáltatást végző céget büntetett meg összesen harmincmillió forintra, mert hibásak voltak az ügyfelekkel kötött, úgynevezett egyedi előfizetői szerződések. Az NHH mindenesetre kitart álláspontja melett: ígérete szerint addig vizsgálódik és addig bírságol, amíg "rendben nem lesznek a papírok".
.
2008. június 2. 08:34:00Vállalatok
Taktikáznak a fapados mobilszolgáltatás bejelentésével a cégek?
Taktikáznak a fapados mobilszolgáltatás bejelentésével a cégek?Kevés az esélye, hogy jól működő alternatív (tehát saját antennahálózattal nem rendelkező, a már piacon lévő mobilszolgáltatók infrastruktúráját használó) operátorok lépjenek a magyar piacra, amíg az állam nem kényszeríti együttműködésre a T-Mobile-t, a Pannont és a Vodafone-t - állítják szakemberek. Az elmúlt egy-másfél évben megszaporodtak az MVNO (Mobile Virtual Network Operator, virtuális mobilszolgáltató) beindításáról szóló bejelentések, amiknek akár taktikai célja is lehet: az állami szabályozás kikényszerítése. Mfor.hu háttér.
.
2008. május 28. 15:24:00Vállalatok
Megszabadulhat egyéni ügyfeleitől a GTS
Megszabadulhat egyéni ügyfeleitől a GTSA több országban is érdekeltségekkel bíró vállalkozások életét könnyítheti meg a magyar GTS-Datanetet is magában foglaló GTS-csoport azzal, hogy akár öt országban is ugyanazokkal a feltételekkel kínálná szolgáltatásait. A vállalatcsoportot a közelmúltban amerikai befektetők vették meg, akik a saját, nagy sebességű, úgynevezett új generációs (NGN, Next Generation Network) távközlési hálózat fejlesztését is finanszírozzák majd. A cégcsoport saját, hálózatbérleten alapuló mobilszolgáltatás beindításán is gondolkodik, egyéni előfizetőitől viszont lehet, hogy megszabadul. Mfor.hu beszámoló.
.
2008. május 9. 12:54:59Vállalatok
Négyszáz euróba kerül egy magyar internetező
Négyszáz euróba kerül egy magyar internetezőTovábbi konszolidáció előtt ál a hazai internetszolgáltatási piac. A terület szakértői szerint mintegy 60-70 ezer ügyfél cserélhet gazdát a jövőben a körülbelül 200 ezer alternatív céggel szerződött internethasználó közül. A kisebb cégek közül sokan eleve azzal a szándékkal léptek a piacra, hogy minél gyorsabban minél több ügyfelet gyűjtsenek, akiket azután "értékesíteni" lehet. Egy internetező ma 400 eurót ér ezen a piacon.
.
2008. április 29. 08:39:57Vállalatok
Megduplázza szerverkapacitását a GTS-Datanet
Mintegy 400 millió forintos beruházás keretében megduplázza szerverközpontjának teljesítményét a GTS-Datanet, írja a Világgazdaság.
.
2008. február 27. 08:34:00Vállalatok
Kis lépést tehet a GTS-Datanet a fapados mobilszolgáltatás felé
Kis lépést tehet a GTS-Datanet a fapados mobilszolgáltatás feléSaját márkanév alatt, hálózatbérlésen alapuló fapados mobilszolgáltatást nem tervez indítani, üzleti előfizetőknek viszont kínálna MVNO (Mobile Virtual Network Operator) szolgáltatáshoz hasonló lehetőséget a GTS-Datanet, tudta meg az mfor.hu. A rendszer lényege, hogy a cég stratégiai partnerségi megállapodásokat köt a saját antennahálózattal rendelkező mobilcégekkel (T-Mobile, Pannnon, Vodafone), s így tud megjelenni "mobil lábbal" az ügyfelek előtt.
.
2008. február 26. 13:04:00Vállalatok
A Tele2 helyébe léphet a GTS-Datanet
Hamarosan internethozzáférés nélküli, csak telefonálásra használható, szolgáltatóváltással elérhető díjcsomagokat kínál a GTS-Datanet, lakossági ügyfeleknek is. Az úgynevezett hurokátengedésen (a telefonvonal birtokosa átengedi egy másik cégnek az előfizetőhöz vezető kábelt) alapuló lehetőséggel a Tele2 megszűnése után az első alternatív telefonszolgáltató jelenhet meg a piacon.
hirdetés
hirdetés
.