Cég

Címkék / Döglött akták / AAM

2011. január 24. 14:11:18Makró | Vállalatok
Mit hoz az Új Széchenyi Terv?
Az Új Széchenyi Terv, és a hozzá kapcsolódó EU-s források felhasználása a tárgya az AAM Tanácsadó által készített elemzésnek, és a HVG legújabb száma is foglalkozik a kérdéssel. A két megközelítés eltérő módon értékeli a programot.
.
2010. február 10. 15:21:16Vállalatok
Kelet-európai bővülést tervez az AAM
Külföldön további piacszerzésre, Magyarországon viszont inkább visszaesésre számít az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. - mondta Dobozi Sándor, az AAM Zrt. újonnan kinevezett vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
.
2009. október 28. 12:51:45Makró
AAM: felül kellene vizsgálni az Új Magyarország Fejlesztési Tervet
Indokolt lenne felülvizsgálni az Új Magyarország Fejlesztési Tervet (ÚMFT-t), mivel a világgazdasági körülmények, és Magyarország helyzete is jelentősen változott a terv 2006-os elkészítése óta - jelentette ki az AAM Tanácsadó Zrt.
.
2009. június 11. 09:16:31Vállalatok
Kornai lett az Év Informatikai Cégvezetője
Tizenkettedik alkalommal adták át az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által alapított Gyurós Tibor díjat. 2009-ben az Év Informatikai Cégvezetője Dr. Kornai Gábor, az AAM Vezetési Informatikai Tanácsadó Zrt. elnöke, az Év Fiatal Informatikai Vállalkozója pedig Kiss Sándor, a Sense/Net Kft. ügyvezető igazgatója lett. A díjakat Keresztesi János, az IVSZ elnöke, Baja Ferenc kormányzati informatikáért felelős kormánybiztos és Straub Elek, a bírálóbizottság elnöke, a Graphisoft Zrt. igazgatósági tagja adta át.
.
2008. december 1. 11:09:49Vállalatok
Távozik az AAM üzletfejlesztési igazgatója
Saját kérésére 2008. november 30-án távozik Vahl Tamás az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. üzletfejlesztési igazgatói posztjáról.
.
2008. május 14. 19:29:46Vállalatok
Újabb botránygyanús szerződéseket vizsgálnak a BKV-nál
A BKV vezetése által kötött újabb megbízási szerződések vizsgálatát rendelte el a társaság felügyelőbizottsága (fb), amelynek szerdai ülésén kiderült az is, hogy Balogh Zsolt megbízott vezérigazgató elvonta a kommunikációval összefüggő feladatkört Regőczi Miklós vezérigazgató-helyettestől - tudta meg az MTI az ülés résztvevőitől.
.
2005. december 5. 12:51:00Vállalatok
Frischmann Gábor lett az AAM új terjeszkedési szakértője
Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt. Frischmann Gábor (50) személyében bővítette hírközlési és médiaszabályozási területekkel foglalkozó szakértőinek körét.
hirdetés
hirdetés
.