Cég

Címkék / Cég Címkék / Aréna Plaza

2008. november 19. 10:39:59Vállalatok
A válság ellenére is rohamra készülnek a hazai plázák
A válság ellenére is rohamra készülnek a hazai plázákÚj imázzsal, engedményes parkolással, "égig érő" fenyőfával és mese-előadásokkal várják a plázák a vásárlókat. A forgalmi adatokon még nem látszik a válság hatása, de egyes vélemények szerint megfontoltabban fogunk vásárolni, derül ki az mfor.hu körképéből.
.
2008. november 7. 11:39:53Vállalatok
Arculatot vált az Aréna Plaza
Fennállásának egyéves évfordulójára teljesen új arculatot vezet be az Aréna Plaza. A váltást intenzív, két hónapos tv- és rádiókampány kíséri.
.
2008. június 26. 10:44:34Vállalatok
Növelnék az Aréna Plaza látogatottságát a tulajdonosok
Növelnék az Aréna Plaza látogatottságát a tulajdonosok, erre egymillió eurós marketing kampányt indítottak - mondta Mat Webb-Jenkins, a tulajdonos Active Asset Investment Management (aAIM) befektetési igazgatója.
.
2008. április 8. 08:09:07Vállalatok
Egy bérlő már összecsomagolt az Arena Plazában
Az Arena Plaza bérlői által használt belső számítógépes rendszerben megjelent levélben megköszönte a házban kapott "lehetőséget" a Baba Moon márkabolt, majd lehúzta a rolót - tudta meg a Napi Gazdaság.
.
2008. március 28. 08:14:41Vállalatok
Csalódott bérlők az Aréna Plazában
Zúgolódnak az Aréna Plaza kisebb bérlői, mert az üzletközpont a nyitás után négy hónappal sem hozza a remélt forgalmat. A tulajdonosok állítják, ez csak kezdeti nehézség, a karácsony előtt megnyílt pláza másfél éven belül nyereséges lesz, írja a Népszabadság.
hirdetés
hirdetés
.