Cég

Címkék / Cég Címkék / Aldi

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. július 3. 11:20:06Vállalatok
5 milliárd eurós gigafejlesztésbe vághat az Aldi
5 milliárd eurós gigafejlesztésbe vághat az AldiEz lenne az áruházlánc történetének legnagyobb beruházása.
.
2017. április 6. 18:34:59Vállalatok | Személyes pénzügyek
Egyre több pénzt hagyunk az Aldiban és a Lidlben
Egyre több pénzt hagyunk az Aldiban és a LidlbenA GfK legfrissebb, 2016. éves trendeket elemző Kereskedelmi Analízisek tanulmánya szerint a kereskedelmi csatornák közül a diszkontok növelték piaci részesedésüket, ugyanakkor a nem szervezett kereskedelem – utcai árusok, illetve piac és az egyéb csatornák – kismértékben veszítettek 2015-höz képest. A racionálisabb vásárlói magatartás irányába ható korábbiakban tapasztalt trendek 2016-ban is jelen voltak: egyrészt tovább nőtt a sajátmárkás termékek súlya; másrészt pedig emelkedett a kártyás vásárlások aránya.
.
2017. március 29. 10:46:01Vállalatok
Van, ahol a bolti eladó akár 233 ezer forintot is kereshet
Van, ahol a bolti eladó akár 233 ezer forintot is kereshetIdén is emelik a munkabéreket az élelmiszerláncok, munkaerőt viszont nem mindenhol keresnek az MTI-nek nyilatkozó cégek tájékoztatása szerint.
.
2016. december 27. 13:52:31Vállalatok
Érdemes lesz az újévet az Aldiban kezdeni
Az áfacsökkentés miatt amúgy is csökken az élelmiszerek ára, de az Aldi még erre is rátesz egy lapáttal.
.
2016. október 13. 15:24:59Vállalatok
Új főnök az Aldi élén
Magyar vezérigazgatója lesz a Hofer csoportnak: Székács Tibor, az Aldi Magyarország ügyvezető igazgatója januártól az öt országot magában foglaló csoport vezérigazgatója - közölte csütörtökön az Aldi.
.
2015. június 5. 13:13:59Makró | Vállalatok
Nagyot nőtt az Aldi, mégis masszívan veszteséges
Nagyot nőtt az Aldi, mégis masszívan veszteségesAz Aldi tovább növelte bevételét és ezzel együtt minimális mértékben veszteségét is mérsékelni tudta, de még mindig tetemes mínuszt könyvelt el a cég.
.
2015. február 24. 11:04:59Makró
48 milliós bírságot kapott az Aldi
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tisztességtelen forgalmazói magatartás miatt mintegy 48 millió forint termékpálya-felügyeleti bírság megfizetésére kötelezte az ALDI Magyarország Kereskedelmi Bt-t - közölte Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár kedden az MTI-vel.
.
2014. július 21. 17:43:59Vállalatok
Elhunyt az Aldi alapítója
Kilencvennégy éves korában elhunyt Karl Albrecht, a németországi központú Aldi üzletlánc egyik alapítója - adta hírül a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német napilap hétfőn a honlapján.
.
2013. december 21. 10:25:03Makró
Az Egyesült Államokban terjeszkedik az Aldi
Terjeszkedik az Egyesült Államokban az Aldi német üzletlánc. A cég 650 új üzletet akar nyitni a következő öt évben 3 milliárd dollár befektetésével. A cég pénteki közleménye szerint az új üzletek nyitásával 10 ezer munkahelyet teremt.
.
2013. március 4. 16:01:59Makró
25 milliós GVH-bírságot kapott az Aldi
Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, amikor nem volt elég akciós áruja – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), ezért 25 millió forintra bírságolta - közölte hétfőn a GVH.
.
2012. augusztus 30. 11:34:59Makró
Dinnye kartell miatt eljárás indult szinte az összes áruházlánc ellen
A Gazdasági Versenyhivatal eljárást indított az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt., az Auchan Magyarország Kft., a CBA Kereskedelmi Kft., a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt., a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. vállalkozásokkal, továbbá a Magyar Dinnye Szövetség Közhasznú Egyesülettel és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanáccsal szemben versenykorlátozó megállapodás tilalmának feltételezett megsértése miatt, olvasható a GVH közleményében.
.
2011. december 3. 09:43:59Vállalatok
Az Aldi és a Lidl a stagnáló kiskereskedelem nyertese
Az Aldi és a Lidl a stagnáló kiskereskedelem nyerteseMiközben hazánkban stagnál a kiskereskedelmi forgalom, egyre keresettebbé válnak a diszkont üzletek a bevásárlások során. Vagyis fokozódik a magyar háztartások árérzékenysége. Mfor.hu-háttér.
.
2011. július 26. 04:04:59Vállalatok | Makró
Magyar dinnyetermelőket károsított meg a CBA?
Meglepő váddal illették az élelmiszerláncok közül a magyar hátterére legbüszkébb CBA-t. A dinnyetermelők kifogásolták a hálózat magatartását.
.
2011. július 22. 15:43:58Vállalatok
Előretört Lidl a vergődő kiskereskedelem ellenére
Előretört Lidl a vergődő kiskereskedelem ellenéreA hazai kiskereskedelmi forgalom immár három éve – hol gyorsabb, hol lassabb mértékben – csökken, ez pedig számos változást idézett elő a fogyasztók viselkedésében. A vásárlók tudatosabbá váltak, keresik az olcsóbb termékeket, ennek következtében pedig a magyar háztartások érezhetően többet költenek a diszkont üzletekben, mint az előző év hasonló időszakában, így a Lidl lehet a változások egyik nagy nyertese.
.
2011. március 24. 11:04:59Makró | Vállalatok
Magyarnak hirdetett termékek miatt indított eljárásokat a GVH
A Gazdasági Versenyhivatal észlelte, hogy több áruházlánc kereskedelmi kommunikációjában úgy hirdetett meg "magyar termék"-ként fogyasztási cikkeket, hogy azok előállításához használt alapanyagok egyes esetekben valószínűsíthetően nem magyar eredetűek, illetve a származási hely több esetben nem Magyarország.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.