Cég

Címkék / Cég Címkék / Univer Zrt.

2017. augusztus 24. 11:10:45Vállalatok
Kecskeméten épült Közép-Európa legnagyobb paradicsom-feldolgozó üzeme
Kecskeméten épült Közép-Európa legnagyobb paradicsom-feldolgozó üzemeAz ipar húzóágazatai között ott van a magyar élelmiszeripar is, így ezen a területen különösen fontos a teljesítmény növelése - jelentette ki Varga Mihály az Univer Product Zrt. paradicsom-feldolgozó üzemének átadásakor Kecskeméten.
.
2014. szeptember 18. 12:55:59Makró | Vállalatok
Orbán Viktor szerint tartós növekedés elé néz a magyar gazdaság
A magyar gazdaság olyan szakaszba jutott, amikor nem átmeneti, hanem tartós növekedésről beszélhetünk, ami azt mutatja, a magyar gazdaság rátalált a helyes útra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Kecskeméten, az Univer Zrt. 3,5 milliárd forintos élelmiszeripari beruházásának átadásán.
.
2009. április 9. 08:54:57Vállalatok
Mustár magyar módra: létezik még nemzeti ízlés
Mustár magyar módra: létezik még nemzeti ízlésA múlt héten avatta fel a három milliárd forintos beruházással létesített új kecskeméti gyártóüzemet az Erős Pista és a Piros Arany gazdája, a magyar tulajdonú Univer Product Zrt. vezetője. Molitórisz Károlyt emellett mustárokról, majonézekről, nemzeti fogyasztói ízlésről és biotyúkokról kérdezte az mfor.hu.
.
2009. április 2. 12:39:55Vállalatok
3 milliárdos beruházással létesült az Univer új üzeme
Átadták Kecskeméten az Univer Product Zrt. új gyártó üzemét. A 3 milliárd forintos beruházás lehetővé teszi a magyar és a román piac hazánkból történő ellátását, és a tartósítószermentes termékskála kiszélesítését.
.
2008. április 2. 12:24:41Vállalatok
2,7 milliárdból épít új gyárat Kecskeméten az Univer
A 100 százalékban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. 2,7 milliárd forintból új gyártó üzemet létesít Kecskeméten. A vállalat 60 éves történetében mérföldkőnek tekinthető beruházás lehetővé teszi a magyar, és mellette a román piac hazánkból történő ellátását, valamint a tartósítószer-mentes termékskála kiszélesítését.
hirdetés
hirdetés
.