Cég

Címkék / Cég Címkék / Concorde Értékpapír

Előző oldal 1 2 3 4 5 6 Következõ oldal
2014. április 2. 10:10:59Makró
A Norvég Alap egyik vagyonkezelője lett a Concorde
A Concorde Alapkezelő felkerült a világ legnagyobb szuverén alapjának, a Norvég Alapnak a részvény-vagyonkezelői listájára - jelentette be Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.
.
2012. október 17. 16:25:44Befektetés
Concorde: így már nem vonzó az OTP
A ma bejelentett újabb adóemelési csomag egyértelműen negatív a legnagyobb hazai bank árfolyamára vonatkozóan - áll a brókercég szerda délután kiadott elemzésében.
.
2012. július 20. 13:10:59Makró
Új vezérigazgató a Concorde Értékpapír Zrt.-nél
A Concorde Értékpapír Zrt. közleménye szerint Pál Árpád vezérigazgatói megbízása a mai nappal megszűnt, és az új vezérigazgató Régely Károly lett.
.
2011. február 24. 13:21:59Befektetés
Négyből egyet: új alap a Concorde kínálatában
Négy már eddig is létező abszolút hozamú származtatott alapot kombinál a Concorde új Hold Befektetési Alapja. A cég szakemberei jó teljesítményt várnak, néhány éven belül a külföldi értékesítést sem tartják elképzelhetetlennek - hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón.
.
2011. február 24. 13:16:58Befektetés
Vételre ajánlja a Magyar Telekomot a Concorde
A piaci várakozásokat jelentősen, a Concorde előrejelzéseit minimálisan meghaladó eredményeket mutatott fel a Magyar Telekom 2010 negyedik negyedévében. A Concorde Értékpapír Zrt. a gyorsjelentés pozitív adatai, valamint a várhatóan enyhülő terhek miatt vételre ajánlja a telekommunikációs cég papírjait.
.
2010. augusztus 30. 16:39:31Befektetés
Concorde: többet ér a Mol
A vártnál nagyobb kitermelési volumenek és a erősebb dollár hatására megemeltük a 2011-es üzemi eredmény várakozásunkat, azonban az idei nettó eredmény gyengébben alakulhat az általunk vártnál a még mindig gyenge finomítói és vegyipari környezet, a váratlan céltartalékok és pénzügyi veszteség miatt - olvasható a Concorde legfrissebb elemzésében a magyar olajcégről.
.
2010. június 28. 13:14:59Makró
Concorde: Gyengülő gazdaságpolitikai koordináció
A hétvégi G20 csúcstalálkozó ráirányította a figyelmet arra, hogy a nagy gazdaságok különböző stratégiákkal igyekeznek megoldásokat találni a problémáikra. A véleménykülönbségek és az autonóm stratégiák konfliktusos eszkalációja ugyanakkor nem tűnik valószínű forgatókönyvnek a Concorde Értékpapír Zrt. hétfőn közzétett értékelése szerint.
.
2010. február 25. 14:51:47Befektetés
Telekom: maradhat a 74 forintos osztalék (Concorde)
Telekom: maradhat a 74 forintos osztalék (Concorde)"A Magyar Telekom negyedik negyedéves jelentése a mi várakozásainknak teljesen megfelelt, a piaci konszenzustól azonban elmaradt, az EBITDA szintjén 13 százalékkal" - olvasható a Concorde csütörtökön kiadott elemzésében. Ennek oka valószínűleg az, hogy a piacon sokan nem számoltak néhány, a negyedik negyedévet terhelő egyszeri tétellel. Ezek között a legfontosabb egy 8,3 milliárd forintos céltartalék, amelyet végkielégítések kifizetésére különítettek el.
.
2010. február 22. 09:41:16Befektetés
A profit rovására tartalékolhatott az OTP
Jelentősen növekvő céltartalékolást, ennek megfelelően erőteljesen csökkenő profitot várunk az OTP-től a negyedik negyedévet illetően - olvasható a Concorde Értékpapír Zrt. hétfő reggel kiadott elemzésében. A bank március 2-án közli negyedik negyedéves eredményeit.
.
2010. február 12. 15:36:52Befektetés
Mol: csökkentett eredményvárakozás a Concorde-tól
A negyedév a finomítói üzletág folytatódó szenvedésével, a gáz üzletág jó üzemi teljesítményével, a növekvő upstream volumennel és operatív profittal és enyhe pénzügyi veszteséggel jellemezhető - olvasható a Concorde Molról kiadott elemzésében. Az INA - immár nem Molhoz tartozó - gáz üzletága 6 milliárdos veszteséget termelt e negyedévben, ha ezt levonjuk, akkor már nettó veszteséget kapunk a negyedévre - teszik hozzá a szakemberek.
.
2010. január 15. 11:56:59Makró
Adókedvezmény: fel van adva a labda az ügyfeleknek
Adókedvezmény: fel van adva a labda az ügyfeleknekJanuártól lehet kötni tartós befektetési szerződést (tbsz), mely azért lehet vonzó az ügyfelek számára, mert nem kell havi fix összeget befizetni a számlára, illetve öt év után nem kell fizetni a 20 százalékos árfolyamnyereség adót. Az mfor.hu által megkérdezett szakember szerint komoly verseny lehet a piacon az ügyfelekért, várhatóan mindenki igyekszik majd minél nagyobb szeletet kihasítani az új tortából.
.
2009. december 10. 15:06:23Befektetés
RFV: csökkentett idei várakozás a Concorde-tól
Az RFV idei évre vonatkozó eredményvárakozását csökkentette, míg a jövő évre szólóan növelte a Concorde. Kemény Gábor elemző szerint a vállalat teljesítményében döntő lehet, hogy létrejönnek-e a jelenleg tervezett új projektek. Ezeket figyelembe véve a részvények év végi fair értékét a Concorde 5100 forintra teszi.
.
2009. december 7. 13:51:31Befektetés
Concorde: továbbra sem vonzó a Mol
A gyenge jövőbeli kilátások és a magas értékeltség miatt továbbra sem látszanak vonzó befektetésnek a Mol részvényei - olvasható a Concorde hétfőn kiadott elemzésében. A brókercég szakemberei az év végére 15 600 forintos árfolyamot várnak, azaz inkább lefelé mehetnek a cég papírjai, melyek jelenleg 16 000 forint felett állnak.
.
2009. november 13. 11:36:59Makró
GDP-adat után: a külföld kezében vagyunk
Az előző negyedévhez képest is csökkent a gazdaság, az 1,8 százalékos csökkenés jelzi, hogy mi még mindig a recessziót tapossuk, írja elemzésében a Concorde.
.
2009. november 10. 08:21:58Befektetés
Fekete lesz-e a péntek 13 az OTP-nek?
Fekete lesz-e a péntek 13 az OTP-nek?A bank pénteken megjelenő számaival kapcsolatban a hitelportfólió minősége lesz a legfontosabb mutató. Egyelőre viszonylag nagy eltérés van az elemzők várakozásai között, egyetértés csak abban látszik, hogy tovább emelkedhetett a nem teljesítő hitelek aránya. Mfor.hu-háttér.
Előző oldal 1 2 3 4 5 6 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.