Cég

Címkék / Cég Címkék / MGYOSZ - Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége

2016. július 12. 09:01:59Makró | Vállalatok
Már az is segítene, ha a közmunkásokat "munkára fognák"
A piacról hiányzó munkaerőt elsősorban a hatékonyság javításával, továbbá a közmunkások elsődleges munkaerőpiacra irányításával és oktatással lehet pótolni - erről a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) alelnöke beszélt az M1 aktuális csatornán kedd reggel.
.
2016. július 5. 14:01:59Makró | Vállalatok
Munkaadók: vendégmunkások kellenek, mert elfogyott a képzett magyar munkaerő
Munkaadók: vendégmunkások kellenek, mert elfogyott a képzett magyar munkaerőA Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szerint komoly problémák vannak a munkaerőpiacon, ez pedig egyértelmű akadálya a további növekedésnek.
.
2016. február 18. 11:40:59Vállalatok
Újabb 4 évet kapott Futó az MGYOSZ élén
Futó Péter lett újabb 4 évre a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) elnöke a szervezet tisztújító közgyűlésének egyhangú döntése alapján - közölte az MGYOSZ csütörtökön az MTI-vel.
.
2013. január 2. 07:09:59Makró
Gyáriparosok: a bértárgyalásokon jó kompromisszum született
A bértárgyalásokon jó kompromisszum született, mivel az első félévi 5,4 százalékos minimálbér-emelést a költségvetés magára vállalta a 11 kiemelt ágazatban, ahol éves szinten 2,7 százalékos emelést kell finanszírozniuk a munkaadóknak - jelentette ki az MTI-nek adott év végi interjúban Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) alelnöke.
.
2012. február 14. 12:40:50Makró
Az MGYOSZ az EU-források átcsoportosítását javasolja
Az európai uniós források felhasználásának mielőbbi átcsoportosítását javasolja az Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) annak érdekében, hogy a gazdasági növekedést, munkahelyteremtést biztosító projektek kapjanak ilyen pénzügyi támogatást - közölte az érdekképviselet kedden.
.
2009. november 24. 12:46:18Vállalatok
A kkv-k adminisztratív terheit csökkentené a MGYOSZ
2010 január és 2011 június között Spanyolország, Belgium és Magyarország egymást követően látja majd el az Európai Unió elnökségi feladatait. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a spanyol (CEOE) és belga (FEB) gyáriparosok szövetségével közösen kidolgozta az európai munkaadók erre az időszakra vonatkozó prioritásait tartalmazó programot. Ennek középpontjában a lisszaboni szerződés hatálybalépésének elősegítése, a szerkezeti reformok végrehajtása, a biztonságos energiaellátás biztosítása és az EU nemzetközi kapcsolatok terén való erősítése áll.
.
2008. április 3. 16:14:59Vállalatok
Futó Péter: nem tesz jót a gazdaságnak a kormányválság
Futó Péter: nem tesz jót a gazdaságnak a kormányválságÚj elnökségi tagokat választott a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége. A tisztségéről csütörtökön leköszönő, 18 évig elnöklő Széles Gábort Futó Péter váltja a vezetői székben. A kibővülő elnökség soraiban pedig többek között a MOL, az MFB és az OTP jelöltjeit üdvözölhetjük. A megújuló MGYOSZ új jelszavai között szerepel a professzionalizmus, a demokratizáltság, valamint a távolmaradás a napi politikától. Mfor.hu beszámoló.
hirdetés
hirdetés
.