Cég

Címkék / Cég Címkék / Groupama

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2017. május 15. 10:34:31Vállalatok
32 milliós bírságot kapott jogsértések miatt a Groupama
32 milliós bírságot kapott jogsértések miatt a GroupamaAz MNB 32 millió forint bírságot szabott ki a Groupama biztosítóra, egyebek közt informatikai, kiszervezési, vállalatirányítási, nyilvántartási és a biztosítási ügyfélszerződéseket érintő jogsértések miatt. A feltárt szabálytalanságok megszüntetéséről a biztosítónak négy hónapon belül kell beszámolnia.
.
2016. február 18. 11:46:59Vállalatok
Megbüntette az MNB a Groupamát
A Magyar Nemzeti Bank négymillió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki a Groupama Biztosítóra, mert a biztosító rosszul tájékoztatta ügyfeleit a kötelező biztosítás megszűnéséről - közölte a jegybank csütörtökön.
.
2014. július 2. 17:38:59Vállalatok
Groupama Aréna lesz a Fradi-stadion
A Groupama Garancia Biztosító hét évre szóló szerződést kötött a Ferencváros új stadionját üzemeltető Lagardére Unlimited Stadium Solutions Kft.-vel, így a nemrég felépült létesítmény hivatalos neve Groupama Aréna lesz.
.
2012. október 1. 15:31:59Makró
Új vezető a Groupama leányvállalatainak élén
Pierre Lefevre tíz éves pályafutását követően távozott a Groupamától, helyét Dominique Uzel veszi át a nemzetközi leányvállalatok irányításában.
.
2012. június 25. 15:31:59Makró
Megvonta a Groupama befektetői osztályzatát az S&P
Megvonta a franciaországi központú Groupama biztosítási csoport befektetési ajánlású osztályzatait hétfőn a Standard & Poor's.
.
2012. április 11. 12:52:59Makró
Eredményes évet zárt a Groupama Garancia tavaly
A Groupama Garancia Biztosító a múlt évben - a magyar számviteli szabályok szerint - 89,3 milliárd forint díjbevételt ért el, ami 2,2 százalékkal kevesebb az előző évhez viszonyítva, ezt azonban eredménynek tekintik, hiszen Magyarországon a biztosítási piac összesített díjbevétele 2,7 százalékkal csökkent tavaly - közölte a társaság szerdán.
.
2011. november 25. 16:49:59Makró
Figyelmeztetést kapott a Groupama
A Groupama biztosító a GAN Assurances egységének gyorsabb értékesítésére kényszerülhet, miután figyelmeztetést kapott a tőkemegfelelési mutatójuk mielőbbi javítására.
.
2011. október 3. 13:52:00Makró | Befektetés
Groupama-TNS: a lakosság 80 százalék csak magára számít
A lakosság 80 százaléka szerint csak magunkra számíthatunk, miközben az öngondoskodást kevésbé látják megvalósíthatónak, mert nincs miből - tartalmazza a Groupama Garancia Biztosító és a TNS Hoffmann által készített reprezentatív kutatás.
.
2011. szeptember 27. 10:25:59Makró
A Groupama lesz a Fradi főszponzora
Gyémántfokozatú főszponzori szerződést írt alá a Ferencvárosi Torna Club a Groupama Garancia Biztosítóval. A cég már eddig is támogatta a klubot, de most egy újabb lépés eredményeként három évre szóló megállapodást kötöttek a felek, ennek értelmében a labdarúgó csapat főtámogatója lett a Groupama.
.
2011. július 15. 18:46:47Makró
Új vezető a Groupama Garanciánál
Máhig Attila személyében új vezető került a Groupama Garancia nem-életbiztosítási területének élére.
.
2011. június 16. 13:31:59Makró
A Groupama Garancia biztosítja a kincstárat
A becsült nettó 50 millió forint helyett 37,9 millió forintért biztosítja a Magyar Államkincstár ingó- és ingatlan vagyonát, továbbá gépjárműveit a közbeszerzést megnyert Groupama Garancia Biztosító - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
.
2011. május 16. 15:34:59Makró | Vállalatok
Leminősítette a Groupama biztosítót az S&P
A görög államadósságnak való kitettsége miatt egy fokozattal, "A-"-ról "BBB+"-ra minősítette vissza a Groupama nemzetközi biztosító társaság hosszú távú adósi és biztosítói besorolását a Standard and Poor's hitelminősítő hétfőn.
.
2011. április 28. 16:37:59Makró | Befektetés
Groupama: a politikai kockázat miatt is fontos az öngondoskodás
A majdani nyugdíj kalkulálásánál megjelent a politikai kockázat is a demográfiai és a foglalkoztatási kockázat mellett, ezért egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy a magán öngondoskodásból származó nyugdíj határozható meg a legpontosabban - mondta Csonka István, a Groupama Garancia Biztosító vezérigazgató-helyettese csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.
.
2011. április 7. 07:07:59Makró | Vállalatok
A válság és a kormány együtt szabhatják át a biztosítási piacot
A válság és a kormány együtt szabhatják át a biztosítási piacotMunkanélküliségi biztosítás, törlesztéskockázati biztosítás - többek között ezek az új termékek jelentek meg az elmúlt években a hazai biztosítási piacon. Az innovációban természetesen kiemelkedő szerepet játszott a devizahitesek terheinek masszív emelkedése és a válság miatt tartósan magas munkanélküliség is. A következő nagy dobás a nyugdíjcélú megtakarítás lehet a biztosítók számára, megpróbálhatnak rámozdulni azokra, akik nem bíznak az állami nyugdíjrendszerben. Mfor.hu-háttér.
.
2011. április 1. 19:01:59Makró
Új vezető a Groupama Garancia Biztosítónál
2011. április elsejétől Garamvölgyi Zoltán, a Groupama Garancia Biztosító Befektetési és Kockázatkezelési Főosztályának eddigi igazgatója veszi át az élet- és bankbiztosítási terület vezetését.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.