Cég

Címkék / Cég Címkék / Holcim

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2014. november 19. 06:55:59Vállalatok
A Holcim eladja magyarországi érdekeltségét
A Holcim eladja magyarországi érdekeltségét, az adásvételre kényszerűségből kerülhet sor, mivel egy tavaszi fúziót követően a svájci cég Európa több régiójában is erőfölényes helyzetbe került - írja szerdai cikkében a Napi Gazdaság.
.
2014. április 10. 21:31:59Vállalatok
Tovább folyik a vita a hejőcsabai cementgyárról
A Magyar Cement Kft. szerint jogszerűen és jogszerű eszközökkel vették birtokba tulajdonukat, a hejőcsabai cementgyárat, a Holcim szerint azonban nem született meg a gyár átadás-átvételére vonatkozó jogi döntés.
.
2014. április 7. 08:10:59Vállalatok
Egyesülni készül a Holcim és a Lafarge cementipari konszern
Egyesülni készül a világ két legnagyobb cementipari vállalata, a francia Lafarge és a svájci Holcim.
.
2012. október 9. 07:55:59Vállalatok
Leállítják jövőre a lábatlani cementgyárat
A Holcim Hungária Zrt. 2013 folyamán fokozatosan leállítja a cementgyártást Lábatlanon, az érintett 94 munkatársnak a vállalat a törvényi juttatásokon felüli támogatást biztosít - tájékoztatott a vállalat közgyűlésének döntéséről a Holcim kommunikációs igazgatója.
.
2011. december 6. 13:55:39Vállalatok
A Holcim felfüggesztette a Dabasra tervezett cementelosztó építését
A Holcim Hungária Zrt. bizonytalan időre felfüggesztette a Dabasra tervezett cementelosztó építését - erősítette meg Márta Irén, a Holcim Hungária Zrt. kommunikációs igazgatója, a város alpolgármesterétől származó értesülést kedden.
.
2011. május 4. 16:19:37Vállalatok | Befektetés
Áremelésre készül a Holcim
A vártnál gyengébb eredményekkel zárta az első negyedévet a jelentős magyarországi érdekeltségekkel is rendelkező Svájci Holcim a nyersanyagok és az energia drágulása, illetve az építőipari tevékenység lanyhulása, nagy infrastrukturális beruházások elodázása miatt.
.
2011. január 28. 14:22:59Vállalatok
A GVH engedélyezte a Holcim-VSH összefonódást
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kötelezettségek vállalásával engedélyezte, hogy a Magyarországon is jelen lévő svájci bejegyzésű Holcim Auslandbeteiligungs GmbH (Holcim) irányítást szerezzen a Východoslovenské stavebné hmoty a.s. (VSH) felett - közölte a GVH pénteken.
.
2010. december 4. 09:34:17Vállalatok
A Holcim még nem döntött a cementcsomagoló helyszínéről
A Holcim Hungária Zrt. még nem döntött a Dél-Budapest környékére tervezett cementcsomagoló logisztikai terminál pontos helyéről. A vizsgált négy helyszínből a helyi lakosság érdekeit előtérbe helyezve választanak - közölte a vállalat kommunikációs vezetője pénteken az MTI-vel.
.
2010. október 17. 08:25:58Vállalatok
Csányi Sándor a válság kormányosa
Ünnepélyes keretek között adták át a Szépművészeti Múzeumban az idei Figyelő TOP 200 díjait. A válság kormányosa díjat a Gála meghívott vendégeinek szavazata alapján Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója kapta. A zsűri 5 kategóriában ítélt oda díjat: döntésük alapján az év legeredményesebb magyar vállalata a Rába Járműipari Holding Nyrt. lett.
.
2010. szeptember 13. 14:59:59Makró
Venezuela 650 millió dolláros kártérítést fizet a Holcimnak
A svájci cementgyártó Holcim Ltd. 650 millió dolláros kártérítést kap a venezuelai államtól dél-amerikai leányvállalatának 2008-as államosításáért.
.
2010. január 4. 14:01:57Vállalatok
Leépítés a lábatlani cementgyárban
Az év végén 47 fővel csökkentette munkavállalóinak számát a Holcim Hungária Zrt. a lábatlani cementgyárban, a leépítést részben a megrendelések csökkenése indokolta - erősítette meg az MTI információit hétfőn a vállalat kommunikációs igazgatója.
.
2009. november 11. 12:56:03Vállalatok
Stabil profit a Holcimnál
Stabilizálódott a Magyarországon is érdekelt svájci Holcim cementgyártó profitja a harmadik negyedévben a bevételek csökkenése ellenére, mert átszervezésekkel - egyebek mellett leépítésekkel, gyárbezárásokkal - csökkentették a költségeket. A társaság már látja a pozitív jeleket az észak-amerikai és a feltörekvő piacokon, Európában viszont még lanyha az üzletmenet.
.
2009. július 6. 15:46:41
Felfüggesztették a Holcim nyergesújfalui gyárának engedélyezését
A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság első fokon felfüggesztette a Holcim Hungária Zrt. Nyergesújfalura tervezett cementgyárának engedélyeztetését több civil szervezet, valamint Esztergom, Tát, Tokod és Tokodaltáró önkormányzatának beadványára.
.
2009. május 6. 09:14:26Vállalatok
Óriásit zuhant a Holcim profitja
A világ második számú cementgyártója, a svájci Holcim szerdán 74 millió svájci frankos adózott eredményt jelentett az első negyedévről, 80 százalékkal kevesebbet a tavalyi első negyedévi 370 milliónál.
.
2008. december 12. 15:44:56Vállalatok
Betonkartell után nyomoz a GVH
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kartellcsoportja 2008. december 11-én előzetes értesítés nélküli helyszíni szemlét tartott az Abeton-Viacolor Térkő Gyártó és Kereskedelmi Zrt., a Betonpartner Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Cemex Hungária Építőanyagok Kft., a Frissbeton Betongyártó és Forgalmazó Kft., a Holcim Hungária Cementipari Zrt., a Strabag Építő Zrt., a TBG Hungária-Beton Befektető, Gyártó és Forgalmazó Kft. és a TBG Frissbeton Betongyártó Kft. telephelyein.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.