Cég

Címkék / Cég Címkék / GKIeNET

2009. október 12. 11:26:50Vállalatok
3,4 millió magyar internetezik
Az internetező felnőtt magyar lakosság több mint fele, 58 százaléka napi rendszerességgel kapcsolódik a világhálóhoz, június végén az előfizetések száma meghaladta a 2,4 milliót, ami főként a mobilinternet térnyerésének köszönhető.
.
2008. május 22. 18:39:00Vállalatok
Erős kritikát kapott a politika az Internethajón
Önbecsapásról, az internetadó ötletének tarthatatlanságáról és látszatfejlődésről beszéltek az internet-gazdaságban, illetve az információs társadalom kiterjesztésében érdekelt szakemberek az idei Internethajón. Az úszó konferencián Budapesttől Százhalombattáig számtalan kritikát kapott a kormány.
.
2008. április 9. 12:34:00Vállalatok
Sokan tervezik, de kevesen vásárolnak neten itthon
Sokan tervezik, de kevesen vásárolnak neten itthonMagyarország továbbra is le van maradva internetes kereskedelemben, még Közép-Európához képest is, bár az internetet rendszeresen használók többsége tervezi, hogy hamarosan vásárol a világhálón keresztül. Óvatosságra intenek ugyanakkor azok az adatok, amelyekből kiderül, hogy korábban is sokan gondolkodtak ezen, mégis elkerülték a webboltokat. Itthon körülbelül 1900 legálisan működő webáruház van, a forgalom nyolcvan százalékát ugyanakkor a legnagyobb húsz üzlet bonyolítja. Mfor.hu háttér.
hirdetés
hirdetés
.