Cég

Címkék / Cég Címkék / EY (Ernst & Young)

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2017. szeptember 30. 17:47:26Vállalatok
Hétfőtől elektronikusan kérelmezhetőek a vámengedélyek
Október 2-ával néhány kivétellel valamennyi, az Uniós Vámkódex hatálya alá eső engedélyt a korábbi papír alapú ügyintézés helyett kizárólag elektronikus úton intézhetnek a gazdálkodók. A benyújtott kérelmekkel és az engedélyezési eljárással kapcsolatosan ettől kezdve csak a rendszeren keresztül kaphatnak információt a vállalkozások – figyelmeztetnek az EY szakértői.
.
2015. december 14. 12:40:59Vállalatok
A költségek elszaladásától félnek a magyar vezetők
Optimistábbak lettek a magyar gazdaság jövőjével kapcsolatban a hazai vállalatvezetők: a válaszadók négyötöde szerint továbbra is stabil vagy növekvő lesz a magyar gazdaság teljesítménye, ami közel 20 százalékkal magasabb érték, mint tavaly ilyenkor - egyebek között ez derül ki az EY legfrissebb Tőkebizalmi Barométeréből, amelynek eredményeit hétfőn tették közzé.
.
2015. június 5. 10:22:59Vállalatok
Vezérigazgatót vált az EY Magyarország
Megújul július 1-től az EY Magyarország menedzsmentje. A vezérigazgatói tisztséget Rencz Botond, a cég Adótanácsadói részlegének közép-európai és egyben magyarországi vezetője veszi át. Havas István jelenlegi vezérigazgató a cég Senior Partnereként a jövőben az EY egyes kiemelt piaci és kormányzati ügyfeleivel való kapcsolattartásért felel majd.
.
2014. október 8. 15:58:59Makró
A cégvezetők már bíznak a gazdasági növekedésben
Újra a válság előtti szinten a világ vállalatvezetőinek gazdasági fejlődésbe vetett bizalma, a cégek 40 százaléka tervez akvizíciót, ennek köszönhetően a vállalati felvásárlások és értékesítések (M&A) száma és értéke is elérheti a 2006-os szintet - derül ki az EY legfrissebb Globális Tőkebizalmi Barométeréből.
.
2014. szeptember 15. 16:13:59Vállalatok
Továbbra is az IT és a telekompiac a felvásárlások terepe
A vállalati felvásárlások és fúziók piacát 2014 első fél évében is az IT és a telekommunikáció, illetve a médiaszektor uralta Magyarországon, az ügyletek többségét belföldi társaságok bonyolították le - derül ki az EY legfrissebb M&A Barométer felméréséből.
.
2014. augusztus 27. 18:07:59Vállalatok
Komoly bővítés a magyar EY-nél
Az EY-hoz 66 új munkatárs csatlakozott a nyáron Magyarországon, világszinten pedig 15 ezerrel nőtt az elmúlt egy évben a cég magasan képzett szakembereinek a száma - közölte a nemzetközi üzleti tanácsadó és könyvvizsgáló cég.
.
2013. július 3. 10:46:56Vállalatok
Új névvel folytatja az Ernst & Young
Új névvel és arculattal, valamint új globális vezérigazgatóval kezdi üzleti évét az Ernst & Young. A nemzetközi tanácsadó cég neve július 1-jétől EY-ra változott, a globális vezérigazgatói tisztséget pedig ettől a naptól Mark Weinberger tölti be.
.
2013. április 10. 16:13:59Vállalatok
Ernst & Young: megduplázódhat a cseppfolyós gáz termelése
Megduplázódhat a cseppfolyós gáz (LNG) termelése 2025-ig a világban, ha megvalósulnak az elmúlt időszakban bejelentett projektek - mutat rá az Ernst & Young legfrissebb iparági jelentése.
.
2013. január 23. 14:55:59Makró
Új igazgató az Ernst & Youngnál
Új szakértővel erősít az Ernst & Young, Seregdy Tamás az Üzleti Tanácsadási Szolgáltatások igazgatójaként csatlakozik a világ egyik vezető tanácsadó cégéhez Budapesten, olvasható a cég közleményében.
.
2012. május 23. 12:01:59Vállalatok
A magyar vállalatok több mint fele gyakorinak tartja a korrupciót
Az Ernst & Young (E&Y) felmérése szerint egyre több vállalat helyezi a növekedési célok elérését a törvények és az etikus üzleti magatartás betartása elé Magyarországon és nemzetközi szinten egyaránt, az utóbbiak kikényszerítése jelenleg nem működik hatékonyan sem a vállalatokon belül, sem állami szinten.
.
2012. január 25. 11:07:59Makró
Ernst & Young: Magyarország a legnyitottabb gazdaság a régióban
A még mindig nehéz világgazdasági helyzet ellenére a világ hatvan vezető gazdaságában a globalizációs folyamat továbbra is enyhén növekszik az Ernst & Young legújabb tanulmánya szerint; Magyarország továbbra is nyitott gazdaság, az Ernst & Young Globalizációs Indexén megtartotta tavalyi 10. helyét, míg a közép-kelet-európai régióban az első helyre került.
.
2011. december 18. 08:45:25Vállalatok
Ernst & Young: óvatosak a magyar vállalatvezetők
A magyar vállalatvezetők a környező országok cégvezetőihez hasonlóan óvatosak a közeli jövő kilátásait és a finanszírozási környezet alakulását illetően. Míg a tőkebizalmi barométer globális felmérésének eredménye szerint a cégek közel fele már a növekedésre koncentrál, a térségben és Magyarországon még a stabil helyzet megőrzése a leggyakoribb rövid távú cél - derül ki az Ernst & Young (E&Y) legutóbbi felméréséből, amelyet pénteken juttatott el a cég.
.
2011. december 15. 11:33:06Makró
Ernst & Young: olcsóbb az euróövezet megmentése, mint a felbomlás
Az euróövezet felbomlásának költségeinél sokkal olcsóbb lenne, ha az eurójegybank (EKB) közvetlen kötvénypiaci intervencióval megmentené a legnagyobb adósság-refinanszírozási terhekkel küszködő tagállamokat, vélik az elemzők.
.
2011. december 13. 12:52:59Vállalatok
Új menedzserek az Ernst & Young-nál
Dr. Kocsis Gergely az Ernst & Young Pénzügyi Szolgáltatások, míg Kulcsár Alexandra az Informatikai Tanácsadási Szolgáltatások új menedzsere 2011 novemberétől.
.
2011. november 27. 08:52:47Vállalatok
Soós Csaba lett az Év Üzletembere
Az idén immár nyolcadik alkalommal, ünnepélyes gálaest keretében adták át az Ernst and Young Az év üzletembere díjakat szombaton.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.