Cég

Címkék / Cég Címkék / Goodyear

2010. október 28. 16:15:48Makró
A Goodyear és a Continental is veszteséggel zárta a harmadik negyedévet
A Continental veszteséggel zárta az idei harmadik negyedévet a nyersgumi árának az emelkedésére. Ennek a kedvezőtlen hatását az sem ellensúlyozta, hogy a vállalat jelentősen növelte eladásait.
.
2010. március 4. 18:01:20Vállalatok
Új ügyvezető igazgató a Goodyear Dunlop-nál
Új ügyvezető igazgató a Goodyear Dunlop-nál A Goodyear Dunlop Tires Europe személyi változásokat hajt végre a közép és délkelet-európai szervezetének (Central South Eastern Europe, CSEE) vezetőségében. A jövőben Thierry Villard, a kelet-európai, közel-keleti és afrikai (EEMEA) terület korábbi értékesítési és marketing igazgatója tölti be a Goodyear Dunlop CSEE régiójának ügyvezető igazgatói pozícióját. Thierry Villard székhelye a szlovéniai Kranj-ban lesz. A CSEE szervezetén belül elért eredményes karrier után Andreas Niegsch-t törökországi ügyvezető igazgatóvá nevezték ki. A vezetői változások 2010. április 1-jétől lépnek életbe.
.
2009. február 18. 15:59:40Vállalatok
Ötezer állást szüntet meg a Goodyear az idén
Ötezer állás megszüntetését tervezi az idén a Goodyear, a legnagyobb amerikai gumiabroncsgyár, miután a negyedik negyedévben 330 millió dolláros veszteséget szenvedett, és eladásai is 21 százalékkal csökkentek éves összehasonlításban.
.
2008. június 26. 15:09:00Vállalatok
Hatszáz embert rúg ki a Goodyear
Bezárná magas költségekkel működő ausztráliai gyárát a Goodyear Tire & Rubber Co., mely során hatszáz alkalmazott kerül az utcára.
.
2008. április 17. 13:24:17Vállalatok
Fortune: a Goodyear a leghatékonyabb vállalat a világon
Az amerikai The Wall Street Journal, a Forbes és a Fortune magazinok egymástól függetlenül díjazták üzleti teljesítményéért a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártóját. Amerikában többek között a legmegbízhatóbb és a leghatékonyabban működő cégnek tartják a Goodyeart.
hirdetés
hirdetés
.