Cég

Címkék / Cég Címkék / T-Online

2012. július 31. 11:55:59Makró | Vállalatok
Nem kell tranzakciós díjat fizetniük a sárgacsekkek után a T-Home nyugdíjas előfizetőinek
A Magyar Telekom (MT) nem számít fel tranzakciós díjat a postán teljesített sárgacsekkes befizetések után a T-Home nyugdíjas, vezetékes előfizetőinek; erről állapodott meg a társaság Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztossal.
.
2008. május 28. 06:29:57Vállalatok
A Nokiát tartják a legmegbízhatóbbnak az európaiak
16 európai országra terjedt ki idén a Reader's Digest Európai Megbízható Márkák felmérése, melyen ismét a Nokia bizonyult az egyik kedvencnak. A mobilcég mellett a Nivea ért el saját kategóriájában mindenütt első helyet.
.
2008. május 16. 07:34:00Vállalatok
Még kicsi az igény a szupergyors internetre
Még kicsi az igény a szupergyors internetreAz internetszolgáltatók egyelőre csak kísérleteznek a jelenlegi csomagoknál lényegesen nagyobb sebességet kínáló technológiákkal, miközben például Németországban már össze is vesztek rajta cégek és a hatóság. Magyarországon a tavalyi év óta növekszik ugrásszerűen a szélessávú internet előfizetések száma, az új belépők azonban a legolcsóbb és legkisebb sávszélességet kínáló csomagokat választják. A szolgálatók keskeny ösvényen próbálnak egyensúlyozni: csak a tőkerős cégek tudnak internetgyorsító beruházásokat végrehajtani addig, amíg valódi igény nem mutatkozik például a nettévé iránt.
.
2008. április 21. 16:14:00Vállalatok
Egyre modernebbek a magyar internetezők
Egyre modernebbek a magyar internetezőkLegtöbbször a google.hu-ra látogattak januárban a magyar internetezők, utána az iwiw.hu következik, mögötte pedig a startlap.hu lohol. A webhelyeken eltöltött időt tekintve is a google.hu vezet, méghozzá toronymagasan: az internetezők több mint másfélszer annyi időt töltöttek a keresőszájton, mint a második helyezett közösségépítő oldalon. Az első ötbe csak egy angol nyelvű oldal került be, a youtube.com. Előkelő helyen állnak a Microsofthoz köthető oldalak is: a microsoft.com a hetedik, a live.com pedig a kilencedik. Mfor.hu háttér.
hirdetés
hirdetés
.