Cég

Címkék / Cég Címkék / GDF Suez

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2016. április 15. 05:55:59Vállalatok
Pert indított a magyar állam ellen az Égáz-Dégáz tulaja
Pert indított a magyar állam ellen az Engie (korábbi nevén GDF Suez) az ICSID nevű washingtoni választott bíróságon a befektetővédelmi elvek megsértésére hivatkozva - erősítették meg a Népszabadság értesülését a lap pénteki számában a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt.-nél, amely a tevékenységét lényegében az Égáz-Dégáz észak-dunántúli és dél-alföldi hálózatának üzemeltetésére korlátozza.
.
2015. szeptember 4. 10:40:59Vállalatok
A Főgáz megvette a GDF Suez magyarországi földgázszolgáltatóját
Az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. szakmai irányítása alatt álló Főgáz Zrt. adásvételi szerződést írt alá a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. megvásárlásáról a GDF International S.A.-val, a tranzakció a hatósági jóváhagyásokat követően előreláthatólag még az ősszel lezárulhat - közölte az ENKSZ pénteken az MTI-vel.
.
2015. június 6. 07:22:59Vállalatok
A Főgáz átvenné az E.ON és a GDF Suez ügyfeleit
Egy gázszolgáltatótól, a Főgáz Zrt.-től érkezett ajánlat a megadott határidőre az E.ON és a GDF SUEZ földgáz egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználóinak ellátására kiírt nyilvános felhívásra - közölte a pályázat kiírója, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pénteken az MTI-vel, a hivatal a jogszabálynak megfelelően öt munkanapon belül értékeli a benyújtott pályázatot.
.
2015. március 31. 12:07:59Vállalatok
Rábólintott a GVH: a MET-é lehet a GDF Suez földgáz ága
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a MET Magyarország Energiakereskedő Zrt. (MET) átvegye a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt. földgáz kiskereskedelmi portfóliójába tartozó ügyfeleket - közölte a GVH kedden az MTI-vel.
.
2014. november 17. 06:40:59Vállalatok
Kivonul az áramkereskedésből a GDF Suez
A MET Magyarország Energiakereskedő Zrt. veheti át a francia GDF Suez egyik hazai üzletágát – írja a Napi Gazdaság a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) honlapjára felkerült fúziós kérelemre hivatkozva.
.
2014. február 28. 18:28:59Vállalatok
A GDF Suez megvált a Dunamenti Erőműben lévő részesedésétől
A francia GDF Suez csoport eladta a Dunamenti Erőmű kisebbségi részvénycsomagját a MET-csoportnak - közölte a GDF Suez pénteken az MTI-vel. A közlemény nem tartalmazza sem az eladott részesedés nagyságát, sem az üzlet értékét.
.
2013. október 15. 12:25:59Makró | Személyes pénzügyek
Postán is lehet közműügyeket intézni
Több postán is intézhetik közműügyeiket a Főgáz, a Tigáz és a GDF Suez ügyfelei - közölte a Magyar Posta Zrt. kedden az MTI-vel.
.
2013. június 17. 07:06:59Vállalatok
Leépít a Dunamenti Erőmű
A végleges bezárás elkerülése érdekében átszervezési programot indít a francia GDF Suez tulajdonában lévő Dunamenti Erőmű; ennek érdekében több ütemben csoportos létszámleépítést hajtanak végre - írta a Népszabadság és a Magyar Nemzet hétfőn.
.
2013. május 21. 16:28:59Makró | Személyes pénzügyek
Újabb szolgáltatók kaptak a hibás számla miatt milliós bírságot
Újabb többmilliós bírságokat szabott ki a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság energiaszolgáltató cégekre hibás számlakép miatt - közölte Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője kedden Budapesten.
.
2013. január 16. 07:43:59Vállalatok
A GDF Suez nem zár be erőművet Magyarországon
A GDF Suez nem tervezi erőmű bezárását Magyarországon, mindössze a Dunamenti Erőmű Zrt. négy, elavult blokkjára nem hosszabbította meg a 2012 év végén lejárt működési engedélyét - közölte Csiba Péter, a GDF Suez Holding általános vezérigazgató-helyettese az MTI-vel kedden.
.
2013. január 15. 13:37:59Vállalatok
A GDF Suez magyar erőművet zárhat be
Öt erőműve bezárását tervezi a GDF Suez francia energiaszolgáltató Magyarországon és Hollandiában - értesült a Les Échos.
.
2012. december 5. 12:22:59Vállalatok
Magyar példa: Szlovákia is visszavásárolna az E.ON-tól
Százszázalékos részvénytulajdont akar szerezni a szlovák állam a Szlovák Gázipari Vállalat (SPP) törzsvállalatában - közölte Robert Fico kormányfő kijelentéseire hivatkozva a Hospodárské Noviny szlovák gazdasági napilap szerdán.
.
2011. január 7. 07:46:59Vállalatok
A GDF Suez vinné az Emfesz ügyfeleit
A GDF Suez magyarországi érdekeltsége beadja szándéknyilatkozatát a Magyar Energia Hivatalhoz (MEH) arról, hogy vállalni tudja az Emfesz gázkereskedő tevékenységének felfüggesztése miatt gázellátás nélkül maradó fogyasztók ellátását - mondta Csiba Péter, a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt. vezérigazgató-helyettese az MTI-nek csütörtökön.
.
2010. november 3. 15:12:21Makró
Várakozáson felül nőtt az első háromnegyed évben a GDF Suez bevétele
A várakozásokat meghaladóan, 3,8 százalékkal nőtt az első háromnegyed évben a Magyarországon is érdekelt francia GDF Suez energiaszolgáltató bevétele, a tavalyi év megfelelő időszakához képest.
.
2010. július 11. 16:39:40Vállalatok
Újabb integrált energiaszolgáltató a magyar piacon
Lezárult a francia Gaz de France magyarországi érdekeltségeinek integrációja, a nyár elejétől holding struktúrában működik a gáz- és árampiacon egyaránt tevékenykedő szolgáltató - közölte Stéphane Bouhant, a GDF Suez Magyarország Zrt. vezetője az MTI-vel.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.