Cég

Címkék / Cég Címkék / Delphi

2013. november 5. 07:25:59Vállalatok
Újabb multikkal köt stratégiai megállapodást a kormány
Újabb három magyarországi nagybefektetővel köt stratégiai megállapodást a kormány: a Telenorral, a DELPHI cégcsoporttal és a Schneider Electric cégcsoporttal.
.
2009. november 25. 18:06:59Vállalatok
A szomszédban is leépít a Delphi
Magyarország után Szlovákiában is leépítéseket tervez az amerikai Delphi Corp. gépjárműipari beszállító helyi cége a kereslet csökkenése miatt.
.
2009. február 9. 10:39:34Vállalatok
Visszafogadná korábbi leányát a General Motors
Visszavásárolná egy évtizede kiszervezett alkatrészgyártójának, a Delphi Corp.-nak egy jelentős részét az amerikai General Motors (GM) autógyártó.
.
2008. december 5. 14:44:10Vállalatok
Létszámleépítést tervez a szombathelyi Delphi
Kétszázötven dolgozóját bocsátja el a jövő év első negyedévében a jelenleg még 1150 főt foglalkoztató, szombathelyi Delphi Hungary Kft. - közölte az MTI-vel pénteken Karl Aschemann ügyvezető igazgató.
.
2008. október 16. 16:44:55Vállalatok
A Mercedes és a kisautók menthetik meg a hazai álláshelyeket
A Mercedes és a kisautók menthetik meg a hazai álláshelyeketBár az elmúlt napokban sorra lehetett hallani leépítésekről a hazai autóipari cégeknél, drasztikus, többezres elbocsátástól Magyarországon valószínűleg nem kell tartani, tudta meg az mfor.hu. Az emberek ugyanis a nehéz gazdasági helyzetben is fognak autót vásárolni, csak a kisebb fogyasztású, takarékosabb márkákat keresik majd. Ráadásul a Mercedes beruházásának köszönhetően további álláshelyek jönnek létre hazánkban.
hirdetés
hirdetés
.