Cég

Címkék / Döglött akták / Externet

2010. december 3. 08:05:33Befektetés
Eladja ADSL üzletágát a Magyar Telekomnak az Externet
A tőzsdén jegyzett Externet az ADSL (széles sávú internet) piacon tapasztalható kedvezőtlen folyamatok és a kedvezőtlen gazdasági környezet hatására döntött az üzletág eladása mellett.
.
2009. november 7. 08:51:59Vállalatok
Profitnövekedést várnak az Externet-Enternet házasságtól
Elsősorban a nyereség növekedését várja a távközlési piacon 6-6 százalékos részesedéssel rendelkező Externet Nyrt. és Enternet Zrt. a későbbi összeolvadástól - közölte Bauer Róbert, az Enternet Invest Zrt. igazgatóságának elnöke.
.
2009. november 5. 09:11:58Vállalatok
Egyesülhet az Enternet és az Externet
Összeolvadhat a magyar internetszolgáltató piac két jelentős szereplője, az Enternet-csoport és az Externet Nyrt. - írta csütörtöki számában a Népszabadság.
.
2009. október 9. 12:11:10Vállalatok
Vezérigazgató-váltás az Externetnél
Vezérigazgató-váltás az ExternetnélPórffy András, az eddigi vezérigazgató helyett novembertől Kocsis Ferenc vezeti az Externetet.
.
2009. június 25. 12:16:36Vállalatok
László Gézáék 545 forintot ajánlanak az Externet papírokért
Részvényenként 545 forinton tett nyilvános vételi ajánlatot a tőzsdén jegyzett Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. részvényeire a BIRDCOM Tanácsadó Kft. - a BÉT honlapján csütörtökön közzétett dokumentum szerint.
.
2009. június 12. 16:42:51Vállalatok
Felfedte magát az Externet új tulajdonosa
A Birdcom Tanácsadó Kft. 76,83 százalékos részesedést szerzett a tőzsde "B" kategóriájában jegyzett Externet Nyrt.-ben - közölte az Externet a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken.
.
2009. június 10. 08:47:27Vállalatok
Félmilliárd forintért cserél gazdát az Externet
Az econet.hu eladta a közvetett tulajdonában álló internet szolgáltató, az Externet Nyrt. 76,83 százalékos üzletrészét, a vételár alapösszege 520 millió forint, amely 45 napon belül teljes egészében rendezésre kerül - közölte az econet.hu a tőzsde honlapján.
.
2009. április 24. 08:29:40Vállalatok
Árulja az Externetet az Econet
Várhatóan eladja az Externetben lévő 76,8 százalékos részesedését az econet. A lépést finanszírozási nehézségekkel és a jövőbeni növekedési lehetőségek beszűkülésével magyarázza a társaság.
.
2008. november 18. 09:49:57Vállalatok
A TvNetWork is indul a mobiltenderen
A TvNetWork Nyrt. szakmai és pénzügyi befektetőkkel együtt indul a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) mobiltenderén, mivel a társaság a saját vezetékes infrastruktúrájának fejlesztése mellett stratégiailag kiemeltnek tekinti a mobil szolgáltatói szegmensben való megjelenést.
.
2008. október 27. 12:59:06Vállalatok
Az Externet is indulhat az új mobilfrekvenciáért
Az NHH által meghirdetett új mobilfrekvencia megszerzéséért az Externet Nyrt. a Telekom 4 Magyarország Zrt.-vel karöltve száll ringbe. A távközlési cégek DreamCom Kft. néven közös vállalatot hoznak létre a negyedik mobilszolgáltatói GSM/UMTS licenc esetleges megpályázására.
.
2008. október 14. 17:24:58Vállalatok
Hemzsegnek a magyar IT-cégek a régiós toplistán
Hemzsegnek a magyar IT-cégek a régiós toplistánEbben az évben Magyarország adta a legtöbb céget a Deloitte Fast 50 listájára, mely a térség ötven legdinamikusabban fejlődő technológiai cégét rangsorolja. Hazánk ezen tizennégy vállalattal képviseltette magát, ráadásul a feltörekvő cégek versenyét toronymagasan nyerte egy magyar társaság. A szerdai díjkiosztón az mfor.hu is részt vett.
.
2008. június 19. 11:59:52Vállalatok
A szolgáltatónak semmi köze ahhoz, hogy az előfizető mire használja a világhálót
A szolgáltatónak semmi köze ahhoz, hogy az előfizető mire használja a világhálótPórffy András a magyar internetezés egyik úttörője, jelenleg az Externet elnök-vezérigazgatója. A múlt hónapban sikerrel vitte tőzsdére a céget, jövőbeni célja, hogy további sikereket érjen el az alternatív távközlési vállalattal. Szerinte a szolgáltatónak semmi köze ahhoz, hogy az előfizető mit tölt le az internetről, az illegális fájlcserélést pedig a kiadók mohósága szülte. Mfor.hu-interjú.
.
2008. május 30. 11:34:32Vállalatok
Új cég debütált a tőzsdén
Az internet- és távközlési szolgáltatásokat végző Externet Nyrt. részvényei 562 forintos nyitó árfolyamon debütáltak pénteken a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), ez 3,55 milliárd forintos piaci kaptializációt jelent.
.
2008. május 16. 07:34:00Vállalatok
Még kicsi az igény a szupergyors internetre
Még kicsi az igény a szupergyors internetreAz internetszolgáltatók egyelőre csak kísérleteznek a jelenlegi csomagoknál lényegesen nagyobb sebességet kínáló technológiákkal, miközben például Németországban már össze is vesztek rajta cégek és a hatóság. Magyarországon a tavalyi év óta növekszik ugrásszerűen a szélessávú internet előfizetések száma, az új belépők azonban a legolcsóbb és legkisebb sávszélességet kínáló csomagokat választják. A szolgálatók keskeny ösvényen próbálnak egyensúlyozni: csak a tőkerős cégek tudnak internetgyorsító beruházásokat végrehajtani addig, amíg valódi igény nem mutatkozik például a nettévé iránt.
hirdetés
hirdetés
.