Cég

Címkék / Cég Címkék / Develor Tanácsadó

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2010. március 31. 16:46:01Vállalatok
Munkahelyek megmentésére hirdet pályázatot egy magyar tanácsadócég
A válságból való kilábalást, a hatékonyság javulását, az eredmények növekedést, ezzel munkahelyek megtartását, sőt újak teremtését garantálja az a Develor által kifejlesztett forradalmian új szolgáltatás-csomag, amelyet térítésmentesen vehet igénybe egy szerencsés magyar vállalat. A Develor Tanácsadó Zrt. – felelősséget érezve a hazai gazdaság fellendítésért – újonnan átalakított megoldás-rendszerével szeretne segíteni, egy támogatásra szoruló, nehéz helyzetben lévő magyar vállalatnak. Nyertes pályázó legalább 10 millió forint értékű szolgáltatásban részesül.
.
2009. május 28. 17:44:36Vállalatok
Új stratéga a Develornál
Új stratéga a DevelornálA hazai és regionális piacvezető teljesítmény-menedzsment tanácsadó vállalatához jelentős felsővezetői tapasztalatokkal rendelkező új stratégiai tanácsadó érkezett Molnár Imre személyében, aki korábban a HP vezérigazgató-helyettese volt.
.
2009. január 27. 08:34:55Vállalatok
Pozvai Zsolt: a magyar vezetők magányosak és nem tudnak dicsérni
Pozvai Zsolt: a magyar vezetők magányosak és nem tudnak dicsérniAz olvasók szavazatai alapján Pozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. vezetője nyerte a lapunk által meghirdetett 2008 Legjobb Főnöke versenyt. A jelölés ugyan meglepte őt, bár elismeri, hogy egy jó főnök kilencven százaléknyi pontossággal meg tudja mondani, mit gondolnak róla beosztottjai. Többek között erről, a nyugtalanságról, időbeosztásról, tipikus vezetői kétségekről, nemzetközi stílusjegyekről és kulisszatitkokról beszélgetett vele az mfor.hu.
.
2009. január 22. 07:29:00Vállalatok
Legjobb Főnök 2008
Legjobb Főnök 2008Pozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója lett a Menedzsment Fórum által meghirdetett "Legjobb Főnök 2008" verseny győztese.
.
2009. január 16. 08:00:00Vállalatok
Pozvai Zsolt: nincs ennél fontosabb visszajelzés
Pozvai Zsolt: nincs ennél fontosabb visszajelzésPozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. vezetője úgy véli, munkatársai bizalmának megnyilvánulásánál nincs fontosabb visszajelzés. Ezzel pedig akkor szembesült, amikor kollegái benevezték őt a Menedzsment Fórum által indított Legjobb Főnök 2008 versenyre. A meglepetés erejéről, és a nevezés okairól kérdeztük Pozvai Zsoltot villáminterjúnkban.
.
2009. január 4. 12:17:28Vállalatok
Pozvai Zsolt
Pozvai Zsolt
.
2008. május 16. 11:24:10Vállalatok
Új vezetőkkel erősít a Develor
Új vezetőkkel erősít a Develor2008 tavaszán két új vezető érkezett a Develor Tanácsadó Zrt.-hez, a régió meghatározó teljesítmény-menedzsment tanácsadó vállalatához.
.
2007. augusztus 27. 08:31:00Vállalatok
Mit ér a közszféra reformja?
Mit ér a közszféra reformja?Több olyan kísérleti program is elindul a közeljövőben, egyelőre még csak a minisztériumokban, amelyek a versenyszférából kölcsönzött elvek alapján vizsgálják majd a közszféra típushibáit. Kérdés persze, mi történik azután. Ez ugyanis messze nem olyan egyértelmű, mint a hangzatos projektek bevezetése. Mfor.hu háttér.
.
2007. június 7. 08:51:00Vállalatok
A régióban terjeszkednek leginkább a hazai vállalatok
Döntően a hazai piac kis mérete miatt tartják szükségesnek a külföldi terjeszkedést a magyar vállalatok - hangzott el a Develor Tanácsadó Zrt. által szervezett Magyar Multik Konferencián. A rendezvényen az OTP, a Mol, az AAM Consulting és a Kürt Zrt. vezetői mondták el a külföldi terjeszkedéssel kapcsolatos tapasztalataikat. Valamennyi előadó egyetértett abban, hogy nem a gazdasági környezet és a bürokrácia, hanem a humánerőforrás jelenti a legnagyobb kockázatot a külföldi tevékenységet illetően, számol be a Világgazdaság.
.
2007. május 24. 15:01:00Makró
Jók vagyunk tőkekivitelben
A magyar cégek tőkekivitele tavaly először haladta meg a Magyarországra áramló külföldi tőkét - mondta Pozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. európai vezérigazgatója.
.
2007. május 10. 13:01:00Vállalatok
Fejen állva jobban tanulnak a menedzserek
Egyre érdekesebb ötletekkel rukkolnak elő a tréningszervező cégek, hogy azoknak a vállalatoknak az érdeklődését is felkeltsék, amelyek a tantermi programokat már unják. Az mfor.hu által megkérdezett szakértők szerint a cégek körében egyértelműen eltolódott a kereslet az élményszerű tréningek irányába, amelyek szólhatnak filmforgatásról, falmászásról, lovaglásról vagy akár szimulációs gyakorlatokat is jelenthetnek.
.
2006. január 11. 17:21:00Vállalatok
Új vezetők a Gazdasági Rádiónál
Komáromi Balázs tölti be januártól a Gazdasági Rádió főszerkesztő-helyettesi pozícióját - közölte a csatorna.
.
2005. november 2. 17:11:00Vállalatok
Nem bírnak a multik a hazai tréningcégekkel
Nem bírnak a multik a hazai tréningcégekkelTovábbra is magyar társaság vezeti a tréningcégek régiós toplistáját, a hazai rangsor élmezőnyét pedig itthoni cégek uralják. Az idei évben a tréningekre költött összegek legalább 10 százalékkal haladják majd meg az előző évit.
.
2005. október 19. 08:11:00Vállalatok
Tűzközelben forrnak össze a munkatársak
Tűzközelben forrnak össze a munkatársakEgyre több cég szervez dolgozói számára tréningeket, amelyek célja, hogy a munkatársak között jó kapcsolat alakuljon ki, figyeljenek egymásra, segítsék a másikat. Az Atlantis Child Trainer Kft.-vel közösen az mfor.hu kéthetente jelentkező sorozatot indít, amelynek célja átfogó képet adni a különböző tréningformákról és képzési területekről. Elsőként a csapatépítésről szóló összeállításunkat olvashatják.
.
2005. szeptember 23. 08:41:00Vállalatok
Komoly szervezetfejlesztés kell a sikerhez
Nem érdemes szervezetfejlesztési folyamatot indítani, ha a menedzsment nem elkötelezett. A sikeres cégek a struktúrájuk egészét érintő változtatásokba kezdenek. A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának ma kezdődő konferenciáján többek között a hazai trendeket elemzik a HR-szakemberek - írja a Világgazdaság.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.