Cég

Címkék / Döglött akták / Eurovegas

2011. április 30. 12:04:59Makró | Vállalatok
Újabb ígéret – most már tényleg épül az Eurovegas
Újabb ígéret – most már tényleg épül az EurovegasA már az előkészítés során több fordulatot hozó projekt a válság miatt is késést szenvedett. Egy hónapja még úgy tűnt, hogy már a májusi kezdés is megvalósulhat, ám pénteken a kivitelezők a július végi időpontot mondták biztosnak. Előrelépést jelent, hogy immár kiválasztották a fővállalkozót.
.
2009. június 19. 05:31:03Vállalatok
A Hard Rock is beszáll a bezenyei gigaberuházásába
Miután immár az osztrák szakhatóságok sem gördítenek akadályt az építkezés elé, néhány héten belül megkaphatja a jogerős építési engedélyt a bezenyei Euro Vegas - tudta meg a Napi Gazdaság.
.
2009. február 10. 11:59:41Vállalatok
Kaszinótendert írt ki a Pénzügyminisztérium
Játékkaszinó alapítására és működtetésére írt ki koncessziós pályázatot a Közép-Dunántúlon a Pénzügyminisztérium (PM). A kiírás szerint a koncesszió időtartama 20 év, a koncessziós díj legkisebb összege pedig évente legalább 900 millió forint.
.
2009. január 27. 09:49:12Vállalatok
Az Eurovegast támadják a burgenlandi Zöldek
A burgenlandi Zöldek szerint a Hegyeshalom és Bezenye között, az osztrák-magyar határ térségébe tervezett Eurovegas szórakoztató komplexum jelentős forgalomnövekedéshez vezetne az ausztriai tartományban.
.
2009. január 6. 08:54:23Vállalatok
Nem fúrják az Eurovegast az osztrákok
Az osztrák hatóságok nem gördítenek akadályt a bezenyei kaszinóváros felépítése elé, csupán a nemzetközi egyezmények, illetve a környezetvédelmi előírások betartására kérik a beruházókat - tudta meg a Napi Gazdaság.
.
2008. december 11. 08:44:49Vállalatok
Veszélybe került a bezenyei kaszinóváros terve
Veszélybe kerülhet a bezenyei Eurovegas koncessziós szerződésében vállalt átadási határidő, ha az osztrák környezetvédelmi minisztérium környezeti hatástanulmány elkészítésére kötelezi a kaszinókomplexum beruházóit, számol be a Világgazdaság.
.
2008. október 20. 09:04:52Vállalatok
Újabb kérdőjelek a bezenyei kaszinóváros kapcsán
Jóllehet a nyár végén még úgy tűnt, hogy több évi előkészítő munka után az Eurovegas Hungary Zrt. heteken belül hozzákezdhet a bezenyei kaszinóváros felépítéséhez, nemrég kiderült, hogy a beruházás megvalósításához osztrák szakhatósági engedélyre is szükség van. Ez pedig könnyen megtorpedózhatja a beruházást, írja a Napi Gazdaság.
.
2008. május 26. 15:19:53Vállalatok
Május végéig benyújtják az Eurovegas építési terveit
Döntő szakaszba érkezett a Bezenye és Hegyeshalom határába tervezett óriási kaszinó, az Eurovegas ügye: május végéig benyújtják az építési engedélyhez szükséges terveket, közölte a Trend osztrák magazinnal Hans Asamer osztrák építőanyag-iparos, a vállalkozás fő résztvevője.
hirdetés
hirdetés
.