Cég

Címkék / Cég Címkék / DHL

2015. szeptember 2. 11:03:16Vállalatok
Új ügyvezető igazgatója van a DHL Supply Chain Magyarországnak
Gerencsér Szilárdot nevezték ki a DHL Supply Chain Magyarország ügyvezető igazgatójává.
.
2013. február 14. 10:34:59Vállalatok
Gyógyszer logisztikai beruházás Üllőn
A DHL Supply Chain 500 ezer euró értékű logisztikai beruházást valósított meg üllői raktárában, a HUMAN BioPlazma Kft.-vel együttműködésben - közölte a DHL.
.
2013. január 9. 10:10:59Vállalatok
Új ügyvezető igazgató a magyarországi DHL élén
A Deutsche Post DHL légi és tengeri szállítmányozási üzletága, a DHL Global Forwarding új ügyvezető igazgatót nevezett ki magyar vállalata élére. Rezsek Zoltán négy év után tért haza Oroszországból, ahol ugyancsak a DHL Global Forwarding ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be, olvasható a cég közleményében.
.
2012. május 15. 18:10:18Vállalatok
Új vezetőt neveztek ki a DHL Freight Magyarországnál
Kulcsár Attilát nevezték ki a DHL Freight Magyarország új értékesítési- és marketingigazgatójának.
.
2011. október 13. 08:01:59Vállalatok
Bővíti tevékenységét a DHL
Vállalati beszállítói csatorna szolgáltatások és a hagyományos gyorsposta szolgáltatások integrálásával bővíti csomagszállító tevékenységét a DHL logisztikai konszern Európában.
.
2011. június 9. 14:27:15Vállalatok
DHL Supply: Budapesten lesz az európai call-center
Több call centerét is Budapestre telepíti a logisztikai világcég, a DHL Supply Chain, így mostantól a DHL Budapest Support Center (BSC)látja el a cég egész Európát lefedő szolgáltatásait, a létszámot ehhez év végére ötvenről százra növelik - mondta Janositz Balázs, a DHL Supply Chain Magyarország ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
.
2010. augusztus 31. 08:09:59Vállalatok
Zöld trend a tengereken - ilyenek lehetnek a jövő hajói
Zöld trend a tengereken - ilyenek lehetnek a jövő hajóiA jövőben a tengeri szállításban is komoly szerepet kaphatnak a szélenergiát hasznosító hajók, amelyek fejlesztése már gőzerővel folyik. A "zöld monstrumok" egyrészt könnyebben kielégítik az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásokat, másrészt lényegesen kevesebbet fogyasztanak hagyományos társaiknál - nem csoda, hogy egyedi fuvarozásra már most használják őket. Mfor.hu háttér.
.
2010. augusztus 16. 05:44:59Vállalatok
A vizi áruszállítást futtatá fel az Orbán-kormány
A vizi áruszállítást futtatá fel az Orbán-kormányA belvízi áruszállítás felfuttatását célzó kormányzati tervek csak akkor lehetnek sikeresek, ha anyagilag is érdekeltté teszik a szállító cégeket az erre való áttérésre. A vízi fuvarozás legnagyobb előnye, hogy a leginkább környezetkímélő szállítási mód, amellyel hatalmas árutömegeket lehet megmozgatni. Hátránya viszont, hogy a közúthoz és a vasúthoz képest is lassú - egy Budapest-Rotterdam fuvar másfél-két hétig is eltarthat.
.
2010. július 19. 05:34:59Vállalatok
Beindult a fuvarozás a tengereken, az egekbe szöktek az árak
Beindult a fuvarozás a tengereken, az egekbe szöktek az árakA tavalyi hatalmas zuhanás után idén igencsak erőre kapott a tengeri árufuvarozás piaca: a hajóstársaságok konténerhiányra panaszkodnak, egyes árukat pedig a szűkös kapacitás miatt csak késve tudnak elszállítani. A felfutó kereslet az árakat is felverte, amelyek ma már a 2008-as szintet is meghaladják. Amennyiben további komoly drágulás következik be, akkor egyre több árut szippanthat el a vasút a tengerekről – például a Magyarország és Távol-Kelet közötti szakaszon. Mfor.hu háttér.
.
2010. június 28. 09:14:59Vállalatok
Nem múlik a kalózveszély - veszélyességi pótlékot kérnek a hajósok
Nem múlik a kalózveszély - veszélyességi pótlékot kérnek a hajósokMegduplázódott tavaly a kalóztámadások száma az Ádeni-öbölben: a szomáliai tengeri rablók több mint 200 esetben ütöttek rajta hajókon, amelyeket olykor csak több millió dolláros váltságdíj ellenében engedtek szabadon. Bár a történtek miatt a hajóstársaságok pótdíjat vetettek ki a logisztikai cégekre, jelentősebb plusz biztonsági intézkedéseket nem hoztak, így a kereskedelmi hajók továbbra sem érezhetik magukat biztonságban a Távol-Kelet és Európa közötti tengeri összeköttetésben szinte kikerülhetetlennek számító szakaszon. Mfor.hu háttér.
.
2010. május 31. 16:54:59Vállalatok
DHL: megfordult a nemzetközi szállítmányozási trend
Az első negyedévben megfordult a nemzetközi szállítmányozási trend - közölte a világ 220 országában légi és tengeri szállítmányozást végző DHL Global Forwarding hétfőn.
.
2009. március 19. 13:09:55Vállalatok
Csökkennek is, meg nem is az árak a hazai logisztikai piacon
Csökkennek is, meg nem is az árak a hazai logisztikai piaconBár év elején több logisztikai szolgáltató is úgy nyilatkozott, hogy a csökkenő kereslet miatt komoly áresés tapasztalható a piacon, számos ügyfél ebből eddig nem sokat érzett meg. Sőt, van olyan szektor, ahol áprilistól már díjemelésre lehet számítani, hangzott el a DHL szerdai szakmai konferenciáján.
.
2009. február 19. 08:54:51Vállalatok
Szűk esztendő elé néz a logisztikai piac
A prognosztizált közel négy százalékos bruttó hazai termék (GDP) csökkenése miatt szakértők szerint mintegy 8-10 százalékkal szűkülhet a magyarországi logisztikai piac, számol be a Világgazdaság.
.
2009. február 6. 12:49:54Vállalatok
Tárgyalnak a sármelléki repülőtér újraindításáról
A sármelléki FlyBalaton repülőteret üzemeltető Cape Clear Aviation minden partnerével tárgyalásokat folytat a tavaszi újraindításról - közölte az MTI-vel pénteken a többségi ír tulajdonú társaság megbízott kommunikációs ügynöksége. A DHL csomagküldő időközben bejelentette, hogy elhagyja a repülőtéren működtetett logisztikai központját.
.
2008. május 26. 18:09:27Vállalatok
Légi logisztikai bázist avatott a DHL
A Deutsche Post leányvállalata, a DHL hivatalosan is átadta a forgalomnak logisztikai elosztó központját a Lipcse/Halle repülőtéren. A Lipcse/Halle repülőtér ezzel a hongkongi és az amerikai, wilmingtoni repülőtér mellett a DHL három legfontosabb bázisa közé lépett elő.
hirdetés
hirdetés
.