Cég

Címkék / Cég Címkék / Borsodi Sörgyár

2016. március 30. 13:55:59Vállalatok
Új ügyvezető a Borsodi Sörgyár élén
Április 1-től Vuleta Zsolt váltja Petr Kovarikot a Molson Coors csoporthoz tartozó Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezetői székében. Petr Kovarik a Staropramen ügyvezetőjeként folytatja karrierjét.
.
2012. június 1. 13:16:59Vállalatok
Új vezető a Borsodi Sörgyár élén
2012. július 1-jétől Petr Kovarik veszi át a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatói feladatait. Tőtös Zsolt, korábbi cégvezető úgy döntött, hogy elhagyja a vállalatot személyes tervei megvalósítása érdekében.
.
2012. április 3. 15:10:59Makró | Vállalatok
Pénzügyesek után szakmabeliek tulajdonába került a Borsodi Sörgyár
Pénzügyesek után szakmabeliek tulajdonába került a Borsodi SörgyárKedden jelentette be a Molson Coors sörgyár, hogy felvásárolja a StarBev, a kilenc kelet-közép-európai sörgyárat üzemeltető céget, így a Borsodi Sörgyár is új tulajdonost kap. A felvásárlás 3,54 milliárd dollárért, vagyis közel 750 milliárd forintért történik. Mfor.hu-háttér.
.
2011. február 3. 17:40:58Vállalatok
Új igazgató a Borosdi Sörgyárnál
Új igazgató a Borosdi SörgyárnálA jogi és vállalati kapcsolatok vezetésével bízták meg Sükösd Zsuzsát a Borosdi Sörgyárnál.
.
2010. július 29. 18:04:59Vállalatok
Új vezérigazgató a Borsodi Sörgyár élén
Új vezérigazgató a Borsodi Sörgyár élén2010. augusztus 1-jétől Tőtös Zsolt tölti be a Borsodi Sörgyár Zrt. vezérigazgatói pozícióját.
.
2010. július 16. 06:39:59Vállalatok
Hálásak a kánikulának a sörgyártók
A viszonylag hideg tavaszi, nyár eleji időjárásnak nem örültek a sörgyártók, a mostani kánikula kapcsán azonban, érzékelve a foci VB alatti megnövekedett sörfogyasztást is, már bizakodnak, hogy belföldi értékesítésük tavalyi 9 százalékos csökkenése után talán bővülhet a sörpiac az idén Magyarországon.
.
2010. május 11. 17:14:59
Vladan Matic a Borsodi Sörgyár új kereskedelmi igazgatója
Vladan Matic a Borsodi Sörgyár új kereskedelmi igazgatójaVladan Matic a Starbev szerbiai gyárából érkezik a tradicionális kereskedelmi igazgatói pozíció betöltésére. Ebben a feladatkörben Vladan irányítja majd a HoReCa, illetve a Small Food csatornákat Magyarországon.
.
2010. május 11. 17:03:59
Újra Mészáros Zsolt a Borsodi Sörgyár marketing igazgatója
Újra Mészáros Zsolt a Borsodi Sörgyár marketing igazgatójaMészáros Zsolt, aki marketing igazgatóként kezdte pályafutását a Borsodi Sörgyárban, majd az értékesítésben a Horeca és a Small Food területet irányította, most újra a marketing feladatok vezetője lett, miután Szirbek András távozott ebből a pozícióból.
.
2009. november 27. 13:51:45Makró
A CVC megveheti az InBev közép-európai sörgyárait
Az Európai Bizottság engedélyezte a CVC Capital Partners befektetői csoportnak, hogy megvásárolja a világ legnagyobb söripari cége, az InBev közép-európai érdekeltségeit, köztük a Borsodi Sörgyárat - jelentették be Brüsszelben pénteken.
.
2009. október 15. 10:01:59Vállalatok
Csak átmeneti a tulajdonosváltás? Adják-veszik a Borsodit
Csak átmeneti a tulajdonosváltás? Adják-veszik a BorsoditEldőlt, hogy a korábban biztos befutóként emlegetett brit kockázati tőkealap kezébe kerül az AB InBev régiós portfóliója, így az egyik legnagyobb magyar sörgyár is új tulajdonost kap. Mfor.hu-háttér.
.
2009. szeptember 21. 17:31:59Vállalatok
Csak az angoloknak kell a Borsodi
Csak az angoloknak kell a BorsodiAz egyetlen jelentkező, a londoni székhelyű CVC Capital veheti meg az AB-InBev hét közép-kelet-európai sörgyárát - értesült a belga De Standaard című lap. Mindez azt jelenti, hogy a magyar Borsodi is új tulajdonost kaphat. Korábban Nagy Kálmán, a Concorde szakembere az mfor.hu-nak azt nyilatkozta, hogy az ilyen jellegű pénzügyi befektetők gyakran néhány éven belül tetemes haszonnal akarnak túladni a cégeken, ezért könnyen lehet, hogy ez a sors vár majd a Borsodira is. Mfor.hu-háttér.
.
2009. június 18. 09:01:58Vállalatok
Néhány éven belül kétszer is gazdát cserélhet a Borsodi
Néhány éven belül kétszer is gazdát cserélhet a BorsodiJúnius közepén jelentette be az Anheuser Busch-InBev, hogy eladja közép-kelet-európai sörgyárait, így többek között a Borsodi Sörgyár is új tulajdonost kaphat. Egyelőre egy pénzügyi befektető, külföldi kockázati tőke alap érkezése tűnik a legvalószínűbbnek. Az mfor.hu által megkérdezett elemző szerint az ilyen típusú felvásárlások esetében legtöbbször néhány éven belül, jókora nyereséggel túl is adnak a cégeken - ez lehet a Borsodi Sörgyár sorsa is. Mfor.hu háttér.
.
2009. június 15. 04:46:32Vállalatok
Eladó az "élet habos oldala" is
Hét közép-európai országban tizenegy sörgyárától válik meg a belga-brazil Inbev, köztük a Borsodi Sörgyártól is - írja hétfői számában a Népszabadság.
.
2008. május 28. 06:29:57Vállalatok
A Nokiát tartják a legmegbízhatóbbnak az európaiak
16 európai országra terjedt ki idén a Reader's Digest Európai Megbízható Márkák felmérése, melyen ismét a Nokia bizonyult az egyik kedvencnak. A mobilcég mellett a Nivea ért el saját kategóriájában mindenütt első helyet.
hirdetés
hirdetés
.