Cég

Címkék / Döglött akták / Arcus Interactive Group

2009. április 29. 15:54:07Vállalatok
Új vezetővel erősít az Arcus
Új vezetővel erősít az ArcusIdén áprilistól Bósza Zsolt irányítja az Arcus interaktív ügynökségi kompetenciáit képviselő üzletágát.
.
2009. február 12. 16:24:29Vállalatok
Új interaktív partner a UPC-nél
A UPC Magyarország 2009-es tenderén hét meghívott ügynökség közül az Arcus Interactive Group nyerte el az integrált távközlési szolgáltató interaktív ügynökségi megbízatását. Együttműködésük online stratégiai, kreatív, gyártási, média-tervezési és vásárlási, keresőhirdetési és alkalmazás-fejlesztési feladatokra, tehát komplex, átfogó interaktív tervezésre és megvalósításra terjed ki, összhangban az offline kommunikációs stratégiával.
.
2009. január 30. 16:39:55Vállalatok
Szétszedték Obamát a bloggerek
Szétszedték Obamát a bloggerekAz Obama által meghirdetett "change", azaz változás program elsőként a kampányeszközök módosulásában jelent meg. Ez olyan szintre nőtte ki magát, hogy sokan állítják: Obama a modern internethasználatnak is köszönheti győzelmét. Az internetes figyelem nem csupán a kampány alatt övezte az elnök tevékenységét, a beiktatást is annyi blogger közvetítette, mint azelőtt soha. A magyar bloggertársadalom egy részét is lázba hozta a téma, és vélhetően ezek után a magyar választásoknál is az eddigieknél erőteljesebb lesz a webkettes közösség szerepe.
.
2008. december 5. 12:09:55Vállalatok
Tévével és kólával vigasztaljuk magunkat a válság alatt
Tévével és kólával vigasztaljuk magunkat a válság alattMekkora a válság valódi gazdasági tartalma, és mekkora a média által generált pánikhangulat? Ezzel a provokatív kérdéssel nyitotta meg Nagy Bálint, a Vodafone kommunikációs igazgatója a Menedzsment Fórum II. marketingkonferenciáját csütörtökön, amely a pénzügyi válság marketingre gyakorolt hatását járta körbe. Az elmélet után konkrét válaszokat kaphattunk ügyfél- és ügynökségoldalról: még az optimisták is bizonytalanok, a büdzséelosztást mindenki kétszer meggondolja, és előtérbe kerülnek az innovatív, jól mérhető reklámok.
.
2008. november 11. 08:34:55Vállalatok
A PR-osoknak és az online médiának kedvezhet a válság
A PR-osoknak és az online médiának kedvezhet a válságA gazdasági válság átrendezheti a kommunikációs szakmát. Teljesen leállni a kommunikációval nem lehet, de muszáj arra kevesebbet költeni. Emiatt előtérbe kerülnek a PR-módszerek, és az online piac is nagyobbat szakíthat a reklámtortából, nyomonkövethetőségének köszönhetően. Az online brandépítés elsősorban internet-penetráció kérdése, így ez Magyarországon még kevésbé jellemző. Ennek ellenére elképzelhető, hogy a lakóparkok óriásplakátok helyett jövőre már imázsukat is neten építik. Mfor.hu háttér.
.
2008. október 28. 16:04:13Vállalatok
Új kreatív igazgatóval erősít az Arcus
Új kreatív igazgatóval erősít az ArcusAz Arcus Interactive Group új kreatív igazgatója és stratégiai tervezője Bujtás Attila, a hazai kreatív szcéna egyik legnagyobb tapasztalattal és integrált látásmóddal rendelkező szakembere. Tizenöt éves karrierjét 2008 második felétől az interaktív kommunikációs piacon, az Arcus csoport vezetőségében folytatja.
.
2008. június 5. 08:14:00Vállalatok
Forradalom vagy sem, ideje másképp hirdetni
Forradalom vagy sem, ideje másképp hirdetniAkár kommunikációs forradalomnak hívjuk, akár nem, a médiafogyasztás és ezáltal a marketing területén bekövetkezett - és folyamatban lévő - változásokat a marketingeseknek tudomásul kell venniük, és be kell látniuk, hogy a hagyományos marketing kora lejárt. Az előadók az elméleten túllépve igyekeztek az mfor.hu által szervezett szerdai Fókuszban a fogyasztó című konferencián gyakorlati tanácsokat adni. Mfor.hu beszámoló.
.
2008. május 28. 11:04:39Vállalatok
Új menedzserekkel erősít az Arcus PR
Új menedzserekkel erősít az Arcus PRÚj menedzserekkel bővült a 2008. elején létrehozott Arcus PR. Az Arcus Interactive Group interaktív pr-megoldásokat is nyújtó üzletága Jávor Zsófiával, a Grey Worldwide Hungary, és Turóczi Gáborral, az ITD Hungary volt menedzserével erősített.
hirdetés
hirdetés
.