Cég

Címkék / Döglött akták / Triplanet Online Utazási Iroda

2009. május 4. 16:44:58Vállalatok | Személyes pénzügyek
A válság és a járvány is lehúzza az utazási piacot
A válság és a járvány is lehúzza az utazási piacotAz utazási piacot manapság alaposan megtépázza a gazdasági válság és a sertésinfluenza is, pedig e "hátráltató események" előtt egyre többen beszéltek a piac átalakulásáról: az utazók fejében kezdett kialakulni az online utazásszervezés evidenciája. A folyamat természetesen nem áll meg, de lelassul, Magyarországnak pedig amúgy is van egy kis lemaradása e téren (is). Mfor.hu háttér.
.
2008. október 31. 12:39:19Vállalatok | Személyes pénzügyek
A válságban is síelünk, nyaralunk – legfeljebb olcsóbban
A válságban is síelünk, nyaralunk – legfeljebb olcsóbbanHa nehéz gazdasági helyzetbe kerül az ország, elsőként olyan dolgokról mond le a lakosság, mint az autóvásárlás vagy az utazás. Azt a válság kirobbanása óta halljuk, hogy autógyárakat zárnak be számítva a csökkenő keresletre - de mi a helyzet az utazási irodákkal? Az mfor.hu által megkérdezett vállalatok válaszai alapján úgy tűnik, hogy ugyan nem most élik virágkorukat, de talán nem kell lehúzniuk a rolót.
.
2008. május 30. 08:34:00Vállalatok | Személyes pénzügyek
Itthon is tarolhat a csináld magad turizmus
Itthon is tarolhat a csináld magad turizmusMilyen a jövő utazója? Azt szereti, ha fogják a kezét Ferihegytől a korfui panzióig, követheti az esernyős idegenvezetőt, és még a nyugágyat is kikérik helyette, vagy felnő ahhoz, hogy magának összeválogassa a legolcsóbb repülőjegyet, szállást, és még amire szüksége van? Ezekre a kérdésekre kereste a választ az mfor.hu.
hirdetés
hirdetés
.