Cég

Címkék / Döglött akták / Telekom 4

2016. december 19. 15:02:35Vállalatok
A Telekom karácsonyi ajándéka az ingyen beszélgetés
Karácsonyi ajándékkal rukkolt elő a Telekom is.
.
2008. november 18. 09:49:57Vállalatok
A TvNetWork is indul a mobiltenderen
A TvNetWork Nyrt. szakmai és pénzügyi befektetőkkel együtt indul a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) mobiltenderén, mivel a társaság a saját vezetékes infrastruktúrájának fejlesztése mellett stratégiailag kiemeltnek tekinti a mobil szolgáltatói szegmensben való megjelenést.
.
2008. október 27. 12:59:06Vállalatok
Az Externet is indulhat az új mobilfrekvenciáért
Az NHH által meghirdetett új mobilfrekvencia megszerzéséért az Externet Nyrt. a Telekom 4 Magyarország Zrt.-vel karöltve száll ringbe. A távközlési cégek DreamCom Kft. néven közös vállalatot hoznak létre a negyedik mobilszolgáltatói GSM/UMTS licenc esetleges megpályázására.
.
2008. június 2. 08:34:00Vállalatok
Taktikáznak a fapados mobilszolgáltatás bejelentésével a cégek?
Taktikáznak a fapados mobilszolgáltatás bejelentésével a cégek?Kevés az esélye, hogy jól működő alternatív (tehát saját antennahálózattal nem rendelkező, a már piacon lévő mobilszolgáltatók infrastruktúráját használó) operátorok lépjenek a magyar piacra, amíg az állam nem kényszeríti együttműködésre a T-Mobile-t, a Pannont és a Vodafone-t - állítják szakemberek. Az elmúlt egy-másfél évben megszaporodtak az MVNO (Mobile Virtual Network Operator, virtuális mobilszolgáltató) beindításáról szóló bejelentések, amiknek akár taktikai célja is lehet: az állami szabályozás kikényszerítése. Mfor.hu háttér.
hirdetés
hirdetés
.