Cég

Címkék / Cég Címkék / Sanofi-Aventis

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2016. november 24. 15:37:59Vállalatok
5 milliárdból fejleszt Miskolcon a Sanofi
A francia érdekeltségű Sanofi Aventis Zrt. ötmilliárd forintból fejleszti miskolci gyárát, a gyógyszeripari társaság egy nagysebességű fecskendőtöltő és -átnéző gépsort telepít üzemébe - jelentette be Philippe Luscan, a cégcsoport alelnöke csütörtökön a helyszínen.
.
2014. július 30. 07:46:59Vállalatok
Versenyhivatali eljárás indult a Sanofi-Aventis ellen
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) július 22-én versenyfelügyeleti eljárást indított a Sanofi-Aventis Magyarország Zrt.-vel szemben, első lépésként a vállalkozás székhelyén helyszíni kutatást tartottak a GVH munkatársai - közölte a versenyhatóság kedden az MTI-vel. A Sanofi keddi közleménye szerint a társaságnak meggyőződése, hogy minden esetben betartja az alkalmazandó előírásokat és jogszabályokat.
.
2011. november 8. 22:13:59
A Sanofi leállítja magyarországi kutatásainak egy részét
A kutatás-fejlesztési tevékenység globális átalakítása következtében a Sanofi megszünteti Magyarországon a kutatás kezdeti fázisát, az úgynevezett felfedező kutatást - tájékoztatta Rózsa Iván, a társaság magyarországi cégének kommunikációs igazgatója kedden az MTI-t.
.
2010. október 29. 15:16:59Vállalatok
A gyógyszeripar a hazai innováció zászlóshajója
A gyógyszeripar és az ott megvalósuló kutatás-fejlesztési (k+f) tevékenység a magyar gazdaság kiemelt területe. Az évi 140 milliárd forintos ipari k+f ráfordítások csaknem 40 százaléka - 51 milliárd forint - gyógyszeripari fejlesztés - mondta Blaskó Gábor akadémikus, a Servier Gyógyszerkémiai Kutatóintézetének igazgatója pénteken Budapesten "Az egészség mint gazdasági érték" című konferencián.
.
2010. július 30. 08:56:06Befektetés
Az első féléves megugrás után visszaesést vár a Sanofi-Aventis
A Magyarországon is érdekeltséggel rendelkező Sanofi-Aventis gyógyszergyár csoportszintű adózott eredménye 61 százalékkal 1,7 milliárd euróra nőtt a második negyedévben, ugyanakkor a cég arra figyelmeztetett, hogy az egész éves üzleti adózott eredmény a megelőző évihez képest csökkenő lehet.
.
2010. június 29. 12:25:15Vállalatok
Új vezérigazgató a sanofi-aventis/Chinoin élén
Júliustól Christophe Gourlet veszi át Frédéric Ollier helyét a sanofi-aventis/Chinon magyarországi vezérigazgatói székében - jelentette be a cég kedden Budapesten sajtótájékoztatón.
.
2010. június 7. 13:49:50Vállalatok
Új vezérigazgató a sanofi-aventis/Chinoin élén
A sanofi-aventis/Chinoin ma jelentette be, hogy cégük, Christophe Gourlet személyében, megtalálta Frédéric Ollier vezérigazgató utódját.
.
2010. február 25. 09:01:59Vállalatok
11 milliárdot költ kutatásra a Chinoin
A sanofi-aventis/Chinoin 11 milliárd forintot, magyarországi árbevételének 22-23 százalékát költötte kutatás-fejlesztésre 2009-ben, az idei cél pedig ennek a szintnek a fenntartása - mondta Rózsa Iván, a sanofi-aventis/Chinoin kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten az MTI-nek.
.
2010. február 10. 15:01:33Vállalatok
Megugrott a Sanofi-Aventis profitja a H1N1-vakcinának köszönhetően
Megugrott a Magyarországon is érdekelt francia Sanofi-Aventis profitja a negyedik negyedévben, főként a H1N1-vakcina értékesítéséből származó bevételek növekedésének köszönhetően.
.
2010. január 12. 10:46:44Vállalatok
A gyógyszergyárak termelését nem befolyásolja a sztrájk
A nagy gyógyszergyárak gondoskodtak arról, hogy dolgozóik eljussanak munkahelyükre, illetve a műszakbeosztásokat úgy alakították, hogy a BKV sztrájk ne okozzon fennakadást a termelésben - mondták el a három nagy budapesti gyógyszercégnél az MTI kérdésére.
.
2009. november 30. 10:06:58Vállalatok
A BP lett itthon az év befektetője
A BP lett az év befektetője: a 93 millió eurós beruházással mintegy 1100 munkahelyet teremtő, budapesti szolgáltató központot létrehozó vállalat két kategóriában is győzelmet aratott. Az "Év befektetője" díjakat Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, valamint Rétfalvi György, az ITD Hungary vezérigazgatója 2009. november 27-én adta át a Parlamentben összesen hat kategóriában.
.
2009. október 1. 10:01:59Vállalatok
Biotechnológiai céget vesz a Sanofi Aventis
A francia-német Sanofi-Aventis gyógyszergyár újabb biotechnológiai részleggel bővül: 370 millió euróért megveszi a francia Fovea Pharmaceuticals biotechnológiai magáncéget, amely három, még klinikai kísérleti szakaszban lévő hatóanyagot dolgozott ki különböző szembetegségek kezelésére.
.
2009. március 24. 11:29:43Vállalatok
Vakcinaközpont lesz Budapest
Budapestre helyezte kelet-európai bázisát a világ legnagyobb vakcinagyártójának számító sanofi-aventis/Chinoin - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből. A nagytétényi logisztikai beruházásnak és technikai újításnak köszönhetően a cég számos alkalmazott munkahelyét őrzi meg. A fejlesztés nyomán hazánk fog ellátni nyolc közép-kelet-európai országot.
.
2008. november 5. 13:29:57Vállalatok
Bogsch Erik: veszélyben a hazai kutatás a Richternél
Bogsch Erik: veszélyben a hazai kutatás a RichternélA Richter és a Sanofi-Aventis szeretné elérni, hogy a jövőben az iparágat sújtó extra adókat a K+F-re fordított költségek figyelembe vételével lehessen csökkenteni. Amennyiben ez nem történik meg, akkor lehetséges, hogy mindkét gyógyszercég más országba viszi magyarországi kutatásfejlesztési tevékenységét. A cégek vezetői bíznak abban, hogy a kormány ezt is mérlegelve dönt majd a módosítás előtt álló gyógyszergazdaságossági törvény ügyében. Mfor.hu tudósítás.
.
2008. szeptember 22. 10:39:34Vállalatok
Mégis megkaparintotta cseh riválisát a Sanofi
A cseh Zentiva generikus gyógyszergyártó elfogadta a francia Sanofi-Aventis megemelt vételi ajánlatát.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.