Cég

Címkék / Cég Címkék / Fővárosi Gázművek Zrt.

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2013. május 30. 08:52:59Makró | Vállalatok
Pert nyert a Főgáz az energiahivatallal szemben
A Népszabadság értesülései szerint az E.ON és a Főgáz is győzött másodfokon az energiahivatallal szemben az energiadíj-határozatok miatt indított eljárásban, mindez azonban nem befolyásolja a tarifákat - olvasható a csütörtöki Népszabadságban.
.
2013. május 21. 16:28:59Makró | Személyes pénzügyek
Újabb szolgáltatók kaptak a hibás számla miatt milliós bírságot
Újabb többmilliós bírságokat szabott ki a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság energiaszolgáltató cégekre hibás számlakép miatt - közölte Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője kedden Budapesten.
.
2012. szeptember 12. 14:40:59Vállalatok | Befektetés
Elkészült a FŐGÁZ első épületenergetikai beruházása
Elkészült a FŐGÁZ épületenergetikai üzletágának első fűtéskorszerűsítési fejlesztése egy budapesti, II. kerületi társasházban; a vállalat további beruházásokat indít.
.
2011. április 5. 13:31:10Vállalatok
A Főgáz is zöld lámpát kapott szolgáltatási területe kibővítéséhez
A Fővárosi Gázművek Zrt. (Főgáz) megkapta a Magyar Energia Hivatal (MEH) engedélyét ahhoz, hogy egyetemes gázszolgáltatói tevékenységét kiterjessze - közölte a Főgáz kedden az MTI-vel.
.
2011. március 12. 09:49:55Vállalatok
Észak-Magyarországon terjeszkedne a Főgáz
Hetvenötezer északkelet- és közép-magyarországi fogyasztóval gyarapodhat a Fővárosi Gázművek (Főgáz) Zrt., amennyiben a cég megkapja az egyetemes szolgáltatási engedélyt a Tigáz Zrt. ellátási területén - mondta Bálint Norbert, a társaság szóvivője Miskolcon, sajtótájékoztatón pénteken.
.
2011. március 9. 14:04:59Vállalatok
Vidéken terjeszkedne a Fővárosi Gázművek Zrt.
Vidéken kíván terjeszkedni a Fővárosi Gázművek (Főgáz) Zrt., amely a nyáron Budapesten megnyitja a sűrített földgázzal működő gépjárműveket hajtóanyaggal ellátó első töltőállomását is - közölte Bálint Norbert, a cég szóvivője Nyíregyházán sajtótájékoztatón szerdán.
.
2011. február 4. 16:46:54Vállalatok
Két hét múlva postázza a számlákat a Főgáz a korábbi Emfesz ügyfeleknek
Főgáz várhatóan február 16-tól postázza az Emfesz gázkereskedőtől átvett ügyfeleknek a számlát, és vele együtt a készpénzátutalási-megbízást, azaz a sárga csekket - közölte a vállalat pénteken.
.
2011. február 1. 15:57:59Vállalatok
Sűrített földgáz üzemanyagtöltő állomást épít a Főgáz
A Fővárosi Gázművek Zrt. (Főgáz) és a Mol Nyrt. szerződést írt alá nyilvános, sűrített földgáz-üzemanyagú (CNG) töltőállomás létesítésére, a Főgáz várhatóan a nyáron, a Mol Kőbányai úti üzemanyagtöltő állomásán nyitja meg Budapest első nyilvános CNG-kútját.
.
2011. január 20. 11:59:59Makró | Vállalatok
Főgáz: február 4-ig leolvassák az átvett Emfesz-ügyfelek mérőóráit
Február 4-ig olvassa le a budapesti és Pest megyei, 2010. január 13-tól a Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. (Tigáz) ellátásába került Emfesz-ügyfelek gázmérőit a Főgáz Földgázelosztási Kft., illetve annak megbízott vállalkozói - közölte a Főgáz csütörtökön.
.
2011. január 13. 12:59:36Vállalatok
Főgáz: cél a fogyasztói szám növelése
A Fővárosi Gázművek célja, hogy a fogyasztói számát növelje, ezáltal hatékonyabban működjön - hangsúlyozta Koncz László, a társaság vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón annak kapcsán, hogy a társaság megnyerte a szolgáltatás jogát az Emfesz gázkereskedő felfüggesztése miatt ellátás nélkül maradt, egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfelei számára a Tigáz területén.
.
2010. december 13. 07:06:12Vállalatok
Koncz lesz Bakonyi utódja a Főgáz élén
A Fővárosi Gázművek (Főgáz) Zrt. jelenlegi vezérigazgató-helyettese, Koncz László léphet előre és válthatja a cég élén a december 15-től távozni kényszerülő Bakonyi Tibort – értesült a Népszava.
.
2009. december 2. 10:21:58
Gáz-, távhő-, áramszámlák: tízmilliárdokkal adósak a fogyasztók
A fogyasztók fizetési hajlandóságának csökkenése miatt jelentős mértékben nőttek a hazai energiaszolgáltatók kintlévőségei, miközben a szektor cégeit a fogyasztás csökkenése is sújtja.
.
2009. július 14. 06:46:58Vállalatok
Soha nem látott szintre csökkent a fogyasztók fizetési hajlandósága
A csökkenő energiafogyasztás (gáz és villany egyaránt) mellett ütemesen nő a szolgáltatók kintlévősége, a fogyasztók fizetési hajlandósága soha nem látott szintre csökkent, írja a Napi Gazdaság.
.
2008. december 22. 08:14:48
Az MVM is beszállna a Főgázba
Az állami tulajdonú Magyar Villamos Művek (MVM) a német RWE partnereként is pályázna a Főgáz többségi tulajdonrészére - írja a hétfői a Népszabadság.
.
2008. november 14. 07:04:54Vállalatok
Eladhatják a Főgáz részvényeket
Hozzájárult a Főgáz Zrt. 50 százalékos önkormányzati részvénypakettje privatizációs eljárásának a megindításához csütörtök délutáni, rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés, amely kétórás vita után, az MSZP, az SZDSZ és az MDF képviselőinek szavazataival hozta meg döntését.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.