Cég

Címkék / Cég Címkék / Knorr-Bremse

2017. szeptember 4. 17:03:54Vállalatok
1,2 milliárd forintot nyert kutatás-fejlesztésre a Knorr-Bremse
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 1,26 milliárd forint keretösszegű támogatást nyert el a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (NKFI Alap) kutatás-fejlesztési tevékenységéhez, amelynek keretében magyar mérnökök fejlesztenek egyebek mellett autonóm járműfunkciókhoz szükséges technológiákat - tájékoztatta a vállalat hétfőn az MTI-t.
.
2016. június 21. 12:22:59Vállalatok
5,3 milliárd forintból fejleszt a Knorr-Bremse Budapesten
A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest 5,28 milliárd forintos fejlesztéssel bővíti fővárosi üzemét, a beruházással a vállalat csaknem 300 új munkahelyet is létrehoz - közölte a müncheni székhelyű vasúti szerelvény- és haszongépjármű-fékrendszer gyártó kedden.
.
2015. január 22. 09:19:59Vállalatok
Bíró váltja Lepsényit a Knorr-Bremse élén
Bíró Attila vette át a Knorr-Bremse kecskeméti telephelyének vezetését 2015 januárjától Lepsényi Istvántól - közölte a cég az MTI-vel szerdán.
.
2014. március 27. 13:40:59Makró
Átadták a Knorr-Bremse új üzemét Kecskeméten
A Magyarországon egy évszázada jelen lévő német Knorr-Bremse közel hatmilliárd forintból építette fel haszonjármű üzletágának új gyártó- és fejlesztési bázisát Kecskeméten. A 19 ezer négyzetméteres komplexumot közel 9 hektáron, zöldmezős beruházással alakították ki, és összességében 1,4 milliárd forintos uniós és állami támogatást vontak be. A vasúti és közúti járművek fékrendszereit gyártó cégcsoport az utóbbi 5 évben több mint 100 millió eurót fektetett be Magyarországon.
.
2014. február 6. 12:19:59Vállalatok
A Knorr-Bremse a kormány új partnere
A kormány a vasúti és közúti járművek fékrendszereit gyártó Knorr-Bremse vállalatcsoporttal kötött stratégiai együttműködési megállapodást, amelyet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Michael Buscher, a Knorr-Bremse AG elnöke írt alá csütörtökön a cég budapesti telephelyén.
.
2014. január 17. 14:31:59Vállalatok
6 milliárdból épült gyárat és tesztközpontot adtak át Kecskeméten
Közel hatmilliárd forintból felépült a német Knorr-Bremse magyarországi haszonjármű üzletágának új gyártó- és fejlesztési bázisa Kecskeméten – jelentette be a pénteki ünnepélyes külsőségek között Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója.
.
2013. április 11. 11:58:55Makró
Orbán: ha a Knorr-Bremse beruház Magyarországon, akkor jó úton járunk
Magyarországnak erősen és mélyen kell kapcsolódnia a német gazdasághoz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Kecskeméten, a német Knorr-Bremse magyarországi haszonjármű-üzletága új gyártó- és fejlesztési bázisának alapkőletételén.
.
2012. március 6. 12:25:59Makró | Vállalatok
Orbán Viktor: a német ipar Magyarország kiemelkedő szövetségese
A német ipar Magyarország szövetségese, mert nem a piacunkat akarja megszerezni, hanem szüksége van a munkánkra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kecskeméten, a Knorr-Bremse haszongépjármű üzletágának beruházását bejelentő rendezvényen.
.
2010. szeptember 30. 17:24:46Befektetés
A Knorr-Bremse a gazdasági válság ellenére nem lett veszteséges
A 2009-es súlyos árbevétel-csökkenés ellenére a Knorr-Bremse sikeresen alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez, és eredményes költségcsökkentési programot hajtott végre, így nem lett veszteséges - közölte Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója csütörtökön Kecskeméten.
.
2010. szeptember 30. 13:28:59Makró | Vállalatok
110 embernek adhat munkát a Knorr-Bremse új gyára Kecskeméten
A Knorr-Bremse Magyarország Kft. 4,5 milliárd forintos beruházással a régi gyáregysége mellett, zöldmezős beruházással új gyárat kíván felépíteni 2011-ben - jelentette be Kecskeméten Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója csütörtökön Kecskeméten.
.
2010. július 12. 05:34:59Vállalatok
Nem blöfföltek Orbánék: beindulhat végre a munkahelyteremtés
Nem blöfföltek Orbánék: beindulhat végre a munkahelyteremtésRövid időn belül két jelentős beruházásról tettek Magyarországon bejelentést már érdekeltségekkel bíró multinacionális vállalatok, amely mindenképp jó belépő az új kormány szempontjából, hiszen a választási kampányban elhangzott ígéretek során gyakorlatilag csak a munkahelyteremtés kapcsán fogalmaztak meg konkrét számokat. A jövő illetően ugyanakkor sok a kérdőjel, hiszen a közszféra vagy a feneketlen kútnak számító állami vállalatok még komoly fejtörést okozhatnak.
.
2009. november 27. 15:41:51Vállalatok
800 embernek ad munkát a Knorr-Bremse új budapesti üzeme
Budapesten 43 millió eurós beruházással újabb gyártóüzemet épít a német magántulajdonban lévő Knorr-Bremse cégcsoport. A 2010-ben elkészülő gyárban a tervek szerint 800 ember fog dolgozni - közölte Raimund Klinkner, a Knorr-Bremse AG igazgatótanácsának elnöke pénteken Kecskeméten.
.
2008. június 10. 12:24:00Vállalatok
Milliárdos beruházást halásztunk el Kína elől
Milliárdos beruházást halásztunk el Kína előlBudapesten létesít új üzemet a Knorr-Bremse, mert innen kívánja teljesíteni egyre növekvő számú megrendeléseit - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Oláh Antal, a vállalat magyarországi ügyvezető igazgatója. A vasúti fékműrendszer-gyárban nemcsak ipari termelés, hanem kutatási-fejlesztési munka is zajlik majd. Rétfalvi György, a befektetés-ösztönzéssel foglalkozó ITD Hungary vezérigazgatója hozzátette, hogy ez a beruházás is bizonyítja: nem minden az olcsó munkaerő. Mfor.hu tudósítás.
hirdetés
hirdetés
.