Cég

Címkék / Cég Címkék / Borsodchem

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2017. november 6. 14:46:49Vállalatok
Eladta lengyel leányvállalatát a BorsodChem
Eladta lengyel leányvállalatát a BorsodChemA Petrochemia Blachownia S.A.-nak intettek búcsút.
.
2014. július 14. 12:19:59Makró
26 milliárd forintos kínai beruházás Kazincbarcikán
Új sósav kondenzációs üzemet hoz létre a kormány támogatásával Kazincbarcikán a kínai Wanhua csoport tulajdonában lévő Borsodchem Zrt., amelynél a 84 millió eurós beruházásnak köszönhetően legalább 70 új munkahely jön létre - jelentette be hétfőn Budapesten Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Csien-seng Ting, a BorsodChem elnök-vezérigazgatója.
.
2013. július 12. 14:34:59Makró
Varga: 70 millió eurót kap a Borsodchem
A Magyar Export-Import Bank (Eximbank) és a Borsodchem vegyipari vállalat 70 millió eurós hitelmegállapodást kötött: a társaság exportfejlesztésre kapja a forrást, amely azt is lehetővé teszi, hogy beszállítói között egyre nagyobb szerepet kapjanak a magyar kis- és középvállalatok.
.
2011. szeptember 26. 09:55:58Vállalatok
6 millió eurós vegyipari beruházást hoz a Donau Chemie
A BorsodChem telephelyén valósul meg a Donau Chemie új beruházása, melynek tervezett értéke 6 millió euró, és 20 új munkahelyet teremt, közölte a társaság.
.
2011. augusztus 30. 13:22:59Vállalatok
Bezárja a veszteséges leányvállalatát a BorsodChem
Bezárja a veszteséget termelő műanyag-feldolgozó leányvállalatát a BorsodChem Zrt, (BC Zrt.), az alaptevékenységre összpontosítás, valamint a vállalatcsoport költséghatékonyságának és versenyképességének javítását célzó program részeként - indokolta döntését a kazincbarcikai székhelyű vegyipari társaság. A leányvállalat megszűnésével nyolcvankét ember válhat munkanélkülivé.
.
2011. május 23. 10:43:59Vállalatok
Li Junyan a BorsodChem Csoport kinevezett pénzügyi igazgatója
A vegyipari cégnek a Wanhua Csoportba történő integrációja részeként május 18-tól Li Junyan lett a BorsodChem Csoport pénzügyi igazgatója - tájékoztatta a BorsodChem Zrt. hétfőn.
.
2011. február 1. 12:22:59Vállalatok
Kínai világítótorony Borsodban
Kínai világítótorony BorsodbanÉlve korábban, tavaly júniusban szerzett vételi opcióival, megszerezte a Borsodchem többségi tulajdonát a kínai Wanhua. A távol-keleti vállalat jelenleg 96 százalékos tulajdonrésszel bír a borsodi vegyi üzemben, melyért a korábbi tranzakciókkal együtt 1,23 milliárd eurót fizetett.
.
2011. január 7. 15:05:35Vállalatok
Energetikai célra hasznosítják a BorsodChemnél keletkező hidrogént
Az észak-borsodi kazincbarcikai székhelyű BorsodChem Zrt. technológiájában keletkező hidrogént energetikai célra hasznosítják, a mintegy 43 millió köbméternyi gázt a Sinergy Kft. által átalakított kazánban égetik el, amellyel gőzt termelnek, és mindezt a vegyipari vállalat használja majd fel - tájékoztatta a Sinergy Kft. pénteken
.
2010. június 30. 13:24:59Vállalatok
BorsodChem: a Wanhua bármikor élhet vételi opciós jogával
A kínai Wanhua Industrial Group (Wanhua) bármikor élhet vételi opciós jogával a BorsodChem Zrt-ben, nincs rálátásunk, hogy erre mikor kerülhet sor - nyilatkozta a Permira BorsodChemért felelős partnere.
.
2010. június 30. 11:04:59Vállalatok
BorsodChem: a hitelezők jóváhagyták a pénzügyi átstrukturálást
A BorsodChem (BC) Zrt. hitelezői jóváhagyták a vállalat pénzügyi átstrukturálásának tervét - jelentette be szerdán a vegyipari társaság.
.
2010. április 22. 09:31:59Vállalatok
BorsodChem: nem lesz csoportos leépítés
Az észak-borsodi kazincbarcikai székhelyű BorsodChem Zrt. (BC Zrt.) megtartja a munkahelyeket, a vállalat sem jelenleg, sem a belátható jövőben nem tervez csoportos létszámcsökkentést - mondta a BC Zrt. vezérigazgatója szerdán az MTI-nek.
.
2010. március 5. 16:06:59Makró
A bankokra vár a BorsodChem
Elégedetten fogadták a konszenzusos megállapodást a bankok, így a tulajdonosoknak minden okuk megvan azt feltételezni, hogy mind a mezzanine, mind a senior banki hitelezők jóváhagyásukat fogják adni a Permira-Wanhua ügyletre - mondta a BorsodChem Zrt. (BC Zrt.) elnök-vezérigazgatója pénteken az MTI-nek.
.
2010. február 25. 17:26:59Vállalatok
Kínai tőkével menekül meg a legendás magyar gyár
Kínai tőkével menekül meg a legendás magyar gyárTavaly szeptemberben lehetett először hallani arról, hogy kínai befektetők szállhatnak be a bajba jutott BorsodChembe. A magyar vegyipari órás fél év után csütörtökön jelentette be, hogy sikerült megnyugtató megoldást találnia a problémákra.
.
2009. november 19. 15:31:48Vállalatok
Az NFGM felelős tulajdonosi magatartást vár a BorsodChem-től
A kormány felelősségteljes vezetői és tulajdonosi magatartást, a cég és a munkavállalók sorsáért tanúsított elkötelezettséget vár a BorsodChem Zrt.-től (BC Zrt.), mivel a kabinet célja a magyar munkahelyek megőrzése - közölte a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) csütörtökön az MTI-vel.
.
2009. november 18. 12:06:59Vállalatok
Aggódnak a vegyipari szakszervezetek a BorsodChemért
Aggódnak a vegyipari szakszervezetek a BorsodChemért (BC Zrt.); idén februárban ugyan a kormányzat a foglalkoztatás megtartása és a beruházások újraindítása érdekében egy piaci kamatozású hitel biztosítására tett ígéretet, ám azt eddig nem kapta meg a cég - közölte az MTI-vel a BorsodChemben működő két szakszervezeti vezető szerdán.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.