Cég

Címkék / Cég Címkék / Ogilvy

2010. május 28. 14:24:59Vállalatok
Nagy visszatérőt igazolt az Ogilvy hazai cége
Nagy visszatérőt igazolt az Ogilvy hazai cégeJúnius elsejétől Bruckner György tölti be az Ogilvy Group üzletfejlesztési igazgatói posztját.
.
2008. november 11. 16:45:53Vállalatok
Új kreatívigazgató az Ogilvynél
Új kreatívigazgató az OgilvynélKismarty-Lechner Balázs személyében új kreatívigazgató csatlakozott az Ogilvy budapesti csapatához.
.
2008. november 11. 14:59:58Vállalatok
Megszülettek a 2008-as Golden Dove győztesek
Kihirdették a Direkt Marketing Szövetség által alapított Golden Dove szakmai verseny idei győzteseit. A IV. Golden Dove Nemzetközi DM Konferencia keretein belül megrendezett díjátadó ünnepségen a hazai direkt kommunikációs szakma jeles képviselői mellett Európa több országából is érkeztek szakemberek.
.
2008. október 28. 13:24:55Vállalatok
A válság és a magyar reklámok: nincsenek illúzióink
A válság és a magyar reklámok: nincsenek illúzióinkA válság a reklámipar szféráiba is begyűrűzik kisebb-nagyobb mértékben: a banki ügyfelekkel rendelkező ügynökségek jobban érzik a változást, a többiek kivárnak. Túl sok jóra senki sem számít, az üzenetekben már most is vannak változások. A mfor.hu cikksorozatának második részében reklámügynökségeket kérdezett a válság iparági hatásairól.
.
2008. augusztus 29. 08:29:59Vállalatok
Bartek Rams: alacsony színvonalúak a magyar reklámok
Bartek Rams: alacsony színvonalúak a magyar reklámokBartek Rams nagy tervekkel érkezett Budapestre: változtatni szeretne az ügyfelek hozzáállásán, mert a tévéreklámok többsége elmarad még a lengyel színvonaltól is. A szakember televíziós, lengyelországi és kijevi reklámügynökségi tapasztalatokkal a háta mögött jött a magyar fővárosba. A csere jónak ígérkezik, a város gyönyörű, a kilátás lelkesítő, az emberek pedig barátságosak, nyitottak.
.
2008. június 20. 17:19:53Vállalatok
Cannes: aki nem szórakoztat, az ne csináljon reklámot
Cannes: aki nem szórakoztat, az ne csináljon reklámotSMS Bandit Cannes-ban is értékelték: egy bronzérem és négy rövidlistás helyezés jutott a magyaroknak az 55. Cannes-i Reklámfilmfesztiválon. A nyertes, és rövidlistára került alkotások két ügynökségtől: az budapesti Leo Burnettől és Ogilvytől érkeztek. A helyszínről Tordai Péter, a Leo Burnett kreatív igazgatója tájékoztatta az mfor.hu-t. Nézze meg a legjobb reklámokat! Vajon mi lehet az idei év "Dove kampánya"? Mfor.hu összefoglaló.
hirdetés
hirdetés
.