Cég

Címkék / Cég Címkék / Rail Cargo Hungaria

Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
2017. március 13. 06:10:59Vállalatok
Kínát vette célba a Rail Cargo Hungaria
Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. elnök-vezérigazgatója a lapnak elmondta: a keleti terjeszkedés számukra két térséget jelent, Záhonyon át Oroszországot és Kínát, valamint Lökösházán át a Balkánt és Kínát.
.
2016. október 26. 06:46:59Vállalatok
Visszavenné az állam a MÁV Cargót
Magas szintű kormányzati egyeztetések folynak a Rail Cargo Hungaria - az egykori MÁV Cargo - részleges visszavásárlásáról, értesült iparági forrásokból a Magyar Idők.
.
2014. július 2. 21:16:59Vállalatok
Vádemelés a MÁV Cargo megvásárlása miatt
A MÁV Cargo megvásárlása ügyében nyomozó osztrák ügyészség sikkasztás vádjával vádat emelt az ÖBB egykori vezetői ellen - írja a Der Standard osztrák lap hírportálja, a derStandard.at.
.
2014. január 10. 08:34:25Vállalatok
Magyarországra hoz tevékenységeket a Rail Cargo osztrák anyavállalata
Két éven belül Magyarországról irányítják a Rail Cargo Group teljes Ausztrián és Magyarországon kívüli irányvonat-szolgáltatását - írta pénteki számában a Világgazdaság Kovács Imrére, a Rail Cargo Hungaria Zrt. (RCH) igazgatóságának elnökére hivatkozva.
.
2013. augusztus 8. 07:10:35Vállalatok
Déli irányba terjeszkedne a Rail Cargo
A Rail Cargónak meg kell kezdenie a terjeszkedést Délkelet-Európa irányába azért, hogy növelje piaci részesedését - mondta a Magyar Hírlapnak a Rail Cargo Hungaria (RCH) Zrt. igazgatóságának elnöke.
.
2013. június 11. 07:04:36Makró | Vállalatok
25 százalékot venne az állam a Rail Cargóban
Ismét elindulnak az egyeztetések az együttműködésről az osztrák tulajdonban lévő Rail Cargo Hungaria, a MÁV és az állam között - írja a Magyar Hírlap keddi számában.
.
2013. február 1. 12:25:59Makró
Az ÖBB nem adná el a Rail Cargo Hungáriát
Kevés érdeklődést mutat az ÖBB osztrák vasúttársaság a Rail Cargo Hungaria egy részének eladása iránt - írta pénteken egy osztrák gazdasági lap.
.
2013. január 30. 06:53:03Vállalatok
Újra beszállna az állam a Rail Cargóba
Magas szintű tárgyalóküldöttség járt a közelmúltban a fejlesztési minisztériumban, hogy felélessze a 2010-ben megkezdett egyeztetéseket az osztrák tulajdonú Rail Cargo Hungaria (RCH), vagyis a Magyarországon piacvezető vasúti áruszállító cég sorsáról – értesült a Magyar Nemzet.
.
2012. május 8. 16:04:59Makró | Vállalatok
A MÁV még nem döntött a fellebbezésről, az RCH felülvizsgálatot kér
A MÁV még nem döntött, hogy fellebbez-e a GVH döntése ellen, a Rail Cargo Hungaria (RCH) Zrt. pedig jelezte: befizeti a kiszabott bírságot, de kezdeményezni fogja a határozat bíróság előtti felülvizsgálatát. A GYSEV már korábban visszautasította, hogy versenyjogot sértett volna, és szintén a hatósági felülvizsgálat kezdeményezését jelentette be.
.
2012. május 8. 12:13:59Makró | Vállalatok
Több mint egymilliárdos bírság kartellezésért a vasúti áruszállításban
A Gazdasági Versenyhivatal határozatában megállapította, hogy a Győr-Sorpon-Ebenfurti Vasút Zrt., a MÁV Magyar Államvasutak Zrt., és a Rail Cargo Hungaria Árufuvarozási Zrt. a vasúti árufuvarozási piac felosztására, illetve az árufuvarozási díjak meghatározására vonatkozó megállapodásaikkal megsértették a magyar és az európai uniós versenyszabályokat. A GVH az érintett vállalkozásokra összesen 1,25 milliárd forint bírságot szabott ki, olvasható a Versenyhivatal közleményében.
.
2011. május 26. 13:52:59Vállalatok
Christian Kern: az osztrák vasút számára fontos a magyar piac
Az Osztrák Vasút (ÖBB) számára fontos a magyar piac, a Rail Cargo Hungaria (RCH) révén a magyar vasúti árufuvarozási piac 80 százalékát uralja a cég, és arra törekszik, hogy ezt stabilan megőrizze, növelje, a tevékenységet nyereségessé tegye - hangsúlyozta Christian Kern, az ÖBB Holding AG vezérigazgatója egy csütörtöki háttérbeszélgetésen Budapesten.
.
2011. március 7. 13:49:59Vállalatok
Ötszáz fővel csökken a létszám az év első felében a Rail Cargonál
Ötszáz fős leépítést hajtanak végre az év közepéig a Rail Cargo Hungariánál (RCH) - mondta a tulajdonos osztrák állami vasúttársaság (ÖBB) vezetője egy hétfői osztrák újságban megjelent interjúban.
.
2011. február 24. 07:46:54Vállalatok
Tovább csökkentené a költségeit a Rail Cargo Hungaria
A Rail Cargo Hungaria intézkedéseket dolgoz ki vesztesége megszüntetésére - közölte a társaság szerdán.
.
2010. november 26. 08:01:59Vállalatok
Ezer fős létszámcsökkentés jöhet a Rail Cargónál
Akár ezer fős magyarországi létszámcsökkentést tartalmazó szanálási tervet ismertetett az ÖBB vezérigazgatója egy csütörtöki sajtótájékoztatón, egyben bejelentette az osztrák vasút teherszállítási üzletága vezetőinek távozását.
.
2010. november 25. 10:20:06Vállalatok
Vezetőváltások várhatók a Rail Cargo Hungaria tulajdonosánál
Leváltják a Rail Cargo Hungaria (RCH) tulajdonosának, a Rail Cargo Austriának (RCA) két vezetőjét, mert nem tudtak megfelelő takarékossági tervet összeállítani - jelentették csütörtöki osztrák napilapok.
Előző oldal 1 2 3 4 5 Következõ oldal
.