Cég

Címkék / Cég Címkék / Magyar Marketing Szövetség

2014. január 23. 15:40:59Vállalatok
Megújult az MMSZ honlapja
Az új év kezdete több területen változásokat eredményezett a Magyar Marketing Szövetségnél. A szervezet új honlappal és új irodával nyitotta az évet.
.
2013. március 31. 20:28:59Vállalatok
Zöld tagozat indul a Magyar Marketing Szövetségnél
Egyedülálló kezdeményezést indít útjára a Magyar Marketing Szövetség. A "Zöld Tagozat" néven induló szakmai közösség létrehozásának célja, hogy platformot és tudásbázist teremtsen, illetve programokon keresztül járuljon hozzá a fenntarthatósághoz, felelősségvállaláshoz kapcsolódó kommunikációs megoldások sikeréhez. Ezzel kívánják támogatni a szemléletváltást, valamint a cégek, civil szervezetek és a közszféra ilyen irányú tevékenységeit, hogy azok hosszú távon sikeresek lehessenek és valós változást érjenek el.
.
2008. november 19. 15:49:59Vállalatok
Nem népszerűek a marketingesek, de legalább csinosak a csajok
Nem népszerűek a marketingesek, de legalább csinosak a csajokEgyre inkább jelen van életünkben a marketing, többek közt termék-, imázs-, város- és országmarketing, online, offline és instore formában. Persze tudjuk, a marketing manipulál, jobb esetben befolyásol, gyakran felesleges vásárlásokra késztet, nélküle azonban több hasznos információról maradnánk le, mint hinnénk, derült ki egy most bemutatott felmérésből. A magyarok többsége nem kedveli túlságosan a marketingeseket, azt azonban általában mindenki elismeri, hogy a szakmában dolgozó lányok meglehetősen attraktívak. Mfor.hu tudósítás.
.
2008. július 15. 14:49:54Vállalatok
Marketing: lufi vagy megoldás mindenre?
Marketing: lufi vagy megoldás mindenre?Nem vagyunk az átlag alatt a marketingre fordított büdzsé arányaiban, szemléletmódban azonban lenne még hova fejlődnünk. A legtöbb ember nem igazán tudja, mit jelent a marketing, néhányan pedig csak azt hiszik, hogy tudják. Hol felülpozícionáljuk ezt a szakmát, hol alul. A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) tervei szerint idővel ez a szakma is a "helyére kerül." Mfor.hu tudósítás.
hirdetés
hirdetés
.