Cég

Címkék / Cég Címkék / Mahart

2013. október 17. 05:28:59Vállalatok
Újabb állami bevásárlás: jelzáloggal terhelt a hajóflotta fele
Újabb állami bevásárlás: jelzáloggal terhelt a hajóflotta fele Szerdán jelentették be, hogy újabb céggel gyarapodott az állami vagyon. A cég beszámolójából viszont kiderül, hogy a hajóflotta közel fele jelzáloggal terhelt. A számadatok között azonban akadnak ennél sokkal biztatóbbak is.
.
2013. október 16. 11:40:59Vállalatok
750 millióért vette meg az állam a Mahart többségi tulajdonát
Megvásárolta a Mahart PassNave Személyhajózási Kft. 51 százalékos tulajdonrészét a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. - jelentette be Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Márton Péter, az MNV vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
.
2012. szeptember 19. 19:19:59Vállalatok
Matolcsyék újabb terve: 12 ezer hajózási munkás 10 év múlva
Matolcsyék újabb terve: 12 ezer hajózási munkás 10 év múlvaSzerdán került nyilvánosságra a Nemzetgazdasági Minisztérium legújabb stratégiája, mely ezúttal a hajózás kérdéskörét és jövőjét járja körbe. A 71 oldalas dokumentum szerint újjáélesztenék a MAHART-ot, megépülne a Duna-Tisza csatorna és 10 év múlva 12 ezer ember dolgozhatna az ágazatban.
.
2009. február 25. 12:29:43Vállalatok
Közös hajózási céget alapítana a Mahart és Esztergom
Több évnyi ellenségeskedés után közös hajózási céget alapít a Mahart Passnave Kft. és Esztergom önkormányzata, miután nyilvánvalóvá vált, hogy az önkormányzat saját kikötői cége nem képes önálló működésre - írta szerdai számában a 24 Óra.
.
2009. február 17. 13:24:52Vállalatok
Acélról gabonára vált a Mahart Duna Cargo
A gabonafélék szállításának bővítésével kívánja ellensúlyozni a Mahart Duna Cargo Kft., hogy az acélipari válság következtében mintegy ötven százalékkal csökkent az ebből a szektorból a céghez érkező szállítási megrendelések volumene. A kialakult helyzet miatt felgyorsított flotta-felújítási programnak köszönhetően az év közepére a 248 hajóból álló flotta további 18 egységét teszik gabonaszállításra alkalmassá, közölte az mfor.hu-val a társaság.
.
2008. július 23. 17:14:00Vállalatok
Újjászületik hazánk legnagyobb folyami kikötője
Újjászületik hazánk legnagyobb folyami kikötőjeAz idei őszre befejeződik a Csepeli Szabadkikötő infrastruktúrájának fejlesztése és a Ro-Ro terminál korszerűsítése, 2011-ig pedig két és félszeresére nő majd a létesítmény raktárkapacitása, tudta meg az mfor.hu. Az összességében tízmilliárdos nagyságrendű, uniós pénzből és magántőkéből finanszírozott fejlesztéseknek köszönhetően egymás után jelennek meg az új bérlők a kikötőben, ahová kezd ismét visszatérni az élet.
hirdetés
hirdetés
.