Cég

Címkék / Cég Címkék / BG Hitel & Lízing

2010. május 17. 21:54:45Makró
Új elnök-vezérigazgató a BG Hitel & Lízing élén
Új elnök-vezérigazgató a BG Hitel & Lízing élénSiklós Jenő váltja Hegedüs Évát a BG Hitel & Lízing elnök-vezérigazgatói székében. A BG Hitel & Lízing Igazgatósága 2010. május 10.-én az Igazgatóság elnökévé választotta és egyben jóváhagyta Siklós Jenő vezérigazgatói kinevezését. A döntés a PSZÁF engedélyével lép hatályba. Siklós Jenő egy éve érkezett a BG Hitel & Lízinghez pénzügyi vezérigazgató-helyettesként, azt megelőzően az FHB és a Budapest Bank vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett.
.
2010. március 5. 09:06:59Makró
Hitelezés: júniustól újabb érdemi változtatás jön
Hitelezés: júniustól újabb érdemi változtatás jönHétfőtől a korábbinál szigorúbb feltétellel lehet devizahitelhez jutni, azonban a szakemberek többsége egyetért abban, hogy a jelentősebb lépés majd csak júniusban jön, amikortól nem csak az önrész mértékét írják elő, hanem az úgynevezett hitelezhetőségi limit figyelembe vételével lehet csak hitelt nyújtani. Az mfor.hu által megkérdezett szakember szerint sok pénzügyi intézmény az elmúlt évtől kezdődően a jogszabályi változás nélkül is szigorított a hitelezési standardokon, és nem a keményebb feltételek, hanem a válság miatt esik vissza a hitelkihelyezés. Mfor.hu-háttér.
.
2009. augusztus 31. 05:31:59Makró
Törlesztőrészletek: miért nem követik az ötödére esett bankközit?
Törlesztőrészletek: miért nem követik az ötödére esett bankközit?Az utóbbi időben a forint erősödése kapcsán sokan feltették a kérdést, a magyar deviza erősödése után mikor fognak mérséklődni a devizaalapú lakáshitelek törlesztőrészletei. A Magyar Bankszövetség szerint ez a folyamat lassan ugyan, de már elindult, az év hátralevő hónapjaiban pedig, ha marad a pozitív hangulat a világ tőkepiacain, akkor folytatódhat is. Mfor.hu-háttér.
.
2009. január 19. 08:34:55Makró
Pórul járt lakáshitelesek: egyelőre nem várható a részletek csökkenése
Pórul járt lakáshitelesek: egyelőre nem várható a részletek csökkenéseA forint gyengülése miatt foghatják a fejüket azok, akik 2008-ban devizában igényeltek lakáshitelt, és szakemberek szerint az idei év első felében nem is lehet a magyar valuta jelentős erősödésére számítani. Különösen azok jártak rosszul, akik japán jenben vették fel a kölcsönt, nekik most akár 70-80 százalékkal is magasabb lehet a törlesztőrészletük, mint az induláskor, de a svájci frankot választóknak is 30-40 százalékos tehernövekedést kell elviselniük. Mfor.hu háttér.
.
2008. július 25. 08:29:11Makró | Vállalatok
Lassan jöhetnek az ötvenéves lakáshitelek
Lassan jöhetnek az ötvenéves lakáshitelekHegedűs Éva volt már helyettes államtitkár a kilencvenes években, majd az OTP-nél és az FHB-nál töltött be vezető tisztségeket, 2006 vége óta pedig a BG Hitel & Lízing elnök-vezérigazgatója. Munkáiban közös, hogy valamilyen módon mindegyik kapcsolódott az ingatlanpiachoz. Szerinte Magyarországon vannak még tartalékok a lakáshitel-piacon.
hirdetés
hirdetés
.