Cég

Címkék / Döglött akták / Interfruct

2009. október 15. 11:06:58Vállalatok
Pályázaton értékesítik az Interfruct után maradt vagyont
Nem számíthat követelése megtérülésére az Interfruct háromszáz hitelezője, az értékesíthető vagyonelemek a tartozás töredékét fedezik csupán, két bank zálogjoga pedig elsőbbséget élvez, írja a Napi Gazdaság.
.
2008. december 4. 08:04:21Vállalatok
Lerámolják a polcokat az Interfructnál
A felszámolóként kijelölt Vadász & Partners Kft. megjelentette a felszámolás sorsára jutott Interfruct Nemzetközi Élelmiszer-kereskedelmi Kft.-vel kapcsolatos első pályázatát, számol be a Napi Gazdaság.
.
2008. október 1. 08:14:52Vállalatok
Becsődölt az Interfruct
Felszámolják a milliárdos tartozást felhalmozó Interfruct nagykereskedelmi áruházláncot. A vállalkozás tavaly még a legnagyobb cash & carrynek számított itthon - írja a Népszabadság.
.
2008. augusztus 8. 11:24:57Vállalatok
Jelentős elbocsátásra készül az Interfruct
A közelmúltban gazdát cserélt Interfruct Kft. komoly karcsúsításra készül. A társaság 700 fős leépítést hajt végre a közeljövőben. A létszámcsökkentést a kedvezőtlen piaci körülmények indokolják.
.
2008. augusztus 1. 11:54:52Vállalatok
Nem váltak be az Interfructos számítások
Nem kivettek az Interfructból, hanem fejleszteni próbálta az SCD Holding, ám kudarcot vallottak a terveik, ezért értékesítették a közelmúltban a láncot, mondta el a Napi Gazdaságnak Tomcsányi Gábor a holding vezérigazgatója.
.
2008. július 24. 08:19:06Vállalatok
Lidl és Reál lehet az Interfruct-áruházakból
Júniusban még csak nyolc áruházat zárt be az Interfruct, a héten viszont már egyetlen egységük sem nyitott ki. A hosszabb ideje súlyos problémákkal küzdő cash and carry lánc előrehaladott tárgyalásokat folytat a Lidllel, értesült a Napi Gazdaság.
.
2008. május 29. 16:14:00Vállalatok
Áruházakat zár be az Interfruct
A reorganizáció részeként az Interfruct Kft. végleg bezárja a tavaly több mint százmillió forint veszteséget termelő budapesti Tündérfürt úti, és ideiglenesen a nyíregyházi áruházát is - tájékoztatott a társaság csütörtökön.
.
2008. május 21. 08:09:30Vállalatok
Tulajdonost váltott az Interfruct
A Calslane Holdings pénzügyi befektető tulajdonába került az Interfruct Cash and Carry áruházlánc, amely 2005 októberében került az SCD-csoport érdekeltségébe. A Népszabadság kérdésére az eladó cégnél nem tagadták: az értékesítés oka többek között az, hogy az üzletág eredményei jócskán elmaradtak a várakozástól.
hirdetés
hirdetés
.