Cég

Címkék / Cég Címkék / Szonda Ipsos

2010. augusztus 11. 16:34:59Makró
Ipsos: a magyarok többsége rossznak ítéli a gazdasági helyzetet
A magyarok több mint 90 százaléka szerint rossz vagy nagyon rossz a jelenlegi gazdasági helyzet, és mindössze 8 százalék gondolja azt jónak vagy nagyon jónak, miközben a nemzetközi átlagban az emberek 39 százaléka tartja jónak a gazdasági helyzetet - derül ki az Ipsos csoport legfrissebb felméréséből, amelynek eredményeit szerdán közölte.
.
2009. február 26. 18:34:55Vállalatok
Válságban is kell hirdetni, csak okosan
Válságban is kell hirdetni, csak okosanMíg eddig csupán hatékonyságfokozó módszer volt a fogyasztó közvetlenebb elérése és alaposabb megismerése, most már az életben maradás kulcsa, hangzott el a "Feltűnik vagy eltűnik?" DM marketing szakmai konferencián csütörtökön.
.
2008. október 9. 16:39:45Vállalatok
Hatásos plakátok: amikor kézenfog a kopasz csirke
Hatásos plakátok: amikor kézenfog a kopasz csirkeMost még ugyan nem beszélnek hozzánk a plakátok, de egyre több a mozgó, világító közterületi hirdetés. Ez még nem is baj, az már inkább, hogy az önkormányzatokra van bízva a terület rendben tartása. A probléma a politikánál kezdődik: míg egy kampányidőszak alatt a plakátok jelentős része illegális helyen lehet, addig senkinek nem érdeke ezt a kérdést megpiszkálni. A kihelyezésen kívül a hatás is fontos, mitől hatásos például egy nagy csirke képe? Mfor.hu háttér.
.
2008. szeptember 3. 16:39:45Vállalatok
Tudatosan vásárolnánk, ha lenne miből
Tudatosan vásárolnánk, ha lenne mibőlÚgy tűnik, mi is ráléptünk a tudatos vásárlás ösvényeire, még ha remegő lábakkal is tesszük ezt, és internetes ár-összehasonlító vagy vásárlási tanácsadói oldalaink látogatószáma még alulról sem közelíti a nyugatabbra fekvő országok ilyen irányú honlapjainak látogatottságát. A lényeg, hogy legalább léteznek ilyenek, és egyre többen nézik meg ezeket vásárlás előtt. Mfor.hu háttér.
hirdetés
hirdetés
.