Cég

Címkék / Cég Címkék / Aviva

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2012. január 30. 10:31:59Makró | Vállalatok
Az Aviva értékesíti magyar leányvállalatát
Az Aviva Csoport a mai napon bejelentette, hogy három közép-európai érdekeltségét – a magyar, a cseh, és a román leányvállalatokat - értékesíti a MetLife Inc. vállalatcsoportnak, amely üzleti stratégiájában kiemelt szerepet szán a kelet-európai régiós jelenlét megerősítésének, olvasható a cég által küldött közleményben.
.
2011. október 5. 11:35:10Makró
Aviva: aktívabban kezelik pénzügyeiket a megtakarítással rendelkezők is
Az elmúlt időszak tőkepiaci mozgásai hatással voltak a megtakarítással rendelkezők biztonságérzetére, az Aviva Életbiztosító által végzett felmérés szerint még azok is aktívabban kezelik a pénzügyeiket, akik korábban ezt nem tették.
.
2011. augusztus 25. 16:01:55Makró
Aviva: a családok több mint fele kevesebbet tud megtakarítani, mint öt éve
A magyar családok 56 százaléka kevesebbet tud megtakarítani, mint öt évvel ezelőtt; és 44 százalékuk jelölte meg ennek indokaként hiteltörlesztési kötelezettségét - derül ki az Aviva Életbiztosító Zrt. legújabb felméréséből.
.
2011. június 1. 13:10:59Makró | Befektetés
Átlagosan évi félmillió forint hiányzik a nyugdíjból a tisztes megélhetéshez
Akik 2011 és 2051 között mennek nyugdíjba, azok esetében a kalkulált nyugdíj és a tisztességes megélhetéshez szükséges összeg között évi 532 ezer forint a különbség - közölte saját felmérésére és számításaira hivatkozva az Aviva Életbiztosító.
.
2011. március 24. 15:40:59Befektetés
2,33 százalékos részesedést vásárolt az E-Starban az Aviva
Az Aviva BZ WBK SA 56.000 darab E-Star részvényt vásárolt, amellyel a társaságban 2,33 százalékos részesedést szerzett.
.
2011. február 28. 07:07:59Makró
Megtizedelheti a hazai biztosítókat a tavalyi év
Megtizedelheti a hazai biztosítókat a tavalyi évA vártnak megfelelően veszteségesek lettek a magyarországi biztosítók 2010-ben, a bankadó befizetése után 3,3 milliárd forintos bukta lett az év vége - derül ki a PSZÁF által publikált adatokból. A bankadó mellett a szokásosnál nagyobb természeti károk is csökkentették a profitot. Mfor.hu-háttér.
.
2010. november 24. 14:37:12Makró | Befektetés
Nem bízunk az állami nyugdíjban
A magyarok többsége aggódik a nyugdíjas kori megélhetése miatt, úgy érzi, hogy az államtól várható nyugdíj mellett mindenképp szüksége lesz valamilyen kiegészítő bevételre. Az elmúlt három évben viszont jól láthatóan nőtt azoknak az aránya, akik nyugdíj célú megtakarításokkal rendelkeznek.
.
2010. november 2. 16:38:34Makró
Tovább erősítette pozícióját Európában az Aviva
Tíz százalékkal, 13 milliárd fontra nőtt az Aviva európai régiójának díjbevétele az előző év hasonló időszakához képest - áll a társaságnak a közleményében.
.
2010. augusztus 5. 11:54:59Befektetés
Jól teljesített az első félévben az Aviva
Ázsiai és európai üzletmenete javulásának köszönhetően 21 százalékkal nőtt az idei első félévben a Magyarországon is jelen levő brit Aviva biztosító üzemi eredménye.
.
2010. április 20. 10:41:59Makró | Befektetés
Az államtól várnánk a nyugdíjat, de tudjuk, hogy hiába
Az államtól várnánk a nyugdíjat, de tudjuk, hogy hiábaMiközben a magyarok fele szerint az állam felelőssége, hogy gondoskodjon a nyugdíjasokról, azt mindössze 3 százalékuk hiszi, hogy nyugdíjba vonulásukkor biztosítja is majd részükre a megfelelő mértékű juttatást - derül ki egy friss felmérésből. Ennek ellenére igen alacsony azon aktív korúak aránya is, akik rendszeresen tesznek félre nyugdíjas éveikre.
.
2010. április 1. 10:31:59Makró | Befektetés
Fogalmunk sincs, mennyi lesz a nyugdíjunk
Fogalmunk sincs, mennyi lesz a nyugdíjunkA magyarok több mint fele - 59 százaléka - nincs tisztában az állami nyugdíj mértékével, illetve a magán- és önkéntes nyugdíj megtakarításokkal kapcsolatos lehetőségekkel, szabályozásokkal, tennivalókkal, és összességében úgy érzi, hogy nem képes megbirkózni a nyugdíjas éveikre való felkészüléssel – derül ki az Aviva Csoport tavaly készült felméréséből. A szakemberek szerint nem lehet a mindenkori kormányra várni, az emberekben kéne tudatosítani az öngondoskodás fontosságát. Mfor.hu-háttér.
.
2010. március 5. 14:47:15Makró
Tavaly növelte profitját az Aviva
A brit Aviva biztosító adózás utáni IFRS szerinti profitja meghaladta az 1,3 milliárd fontot 2009-ben, fő termékéből, az élet- és nyugdíjbiztosításból származó bevétele pedig meghaladta a 32 milliárd fontot, a magyar leányvállalat tavalyi eredménye csak az audit után, másfél hónap múlva nyilvános - közölte az Aviva Életbiztosító az MTI-vel.
.
2010. január 18. 12:41:19Makró
Mit mutat a TKM?
A befektetéssel kombinált életbiztosítások teljes költségmutatói január eleje óta megtekinthetők a Magyar Biztosítók Szövetsége honlapján. A biztosítók által közölt adatok azt mutatják meg, hogy egy ilyen biztosítás vásárlásakor milyen költségeket vállalnak az ügyfelek. Előfordulhat, hogy az összehasonlítás nem mindenki számára egyszerű, hiszen a közzétett mutatók értékét egy-egy konkrét termék esetében számos tényező eltérítheti, hívja fel a figyelmet az Aviva Életbiztosító friss közleményében.
.
2009. október 12. 10:41:44Makró
Befektetések: tanácstalanok vagyunk, de nem fizetünk a segítségért
Pénzügyi szolgáltatókat és termékeket elsősorban az adott céggel kapcsolatos korábbi tapasztalat szerint választ a lakosság − derül ki az Aviva Életbiztosító kutatásából. A régió országaiban a többség nem rendelkezik az összes szükséges információval ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzon pénzügyeiről.
.
2009. szeptember 4. 06:11:59Makró
Vak vezet világtalant - családra, haverokra hagyatkozunk pénzügyekben
Vak vezet világtalant - családra, haverokra hagyatkozunk pénzügyekbenMinden második magyar szerint igazságtalanok és nem becsületesek a bankok - derül ki egy nemzetközi felmérésből. A legtöbben azért fektetjük be pénzünket, hogy kiegészítsük fizetésünket, nem hosszútávon gondolkodunk. A többség szívesebben kér tanácsot rokonaitól, ismerőseitől, mint a bankoktól. Mfor.hu-háttér.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.