Cég

Címkék / Cég Címkék / Bombardier

Előző oldal 1 2 Következõ oldal
2017. október 17. 15:31:59Vállalatok
Ezzel az üzlettel keresztülhúzták az amerikai óriás terveit
Az Airbus és a Boeing hosszú évek óta ádáz csatát vív. Úgy tűnt az amerikai gyártó lépéselőnybe kerülhet, az Airbus egy most bejelentett tranzakcióval viszont behozta a hátrányát.
.
2016. február 17. 14:46:59Vállalatok
7 ezer alkalmazottat rúg ki a Bombardier
Hétezer alkalmazottat bocsát el világszerte az elkövetkező két évben szerkezetátalakítási programja keretében a kanadai Bombardier Inc. repülőgép és vasúti járműgyártó vállalat - derül ki a cég honlapján közzétett negyedéves eredménybeszámolóból.
.
2014. szeptember 20. 07:16:59Makró | Vállalatok
65 százalékot vett az állam a Bombardier-ből
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) döntése alapján a magyar állam nevében eljáró MNV Zrt. aláírta a Bombardier Transportation MÁV Hungary Kft. 64,9 százalékos üzletrészének megvásárlásáról szóló adásvételi szerződést a jelenlegi tulajdonos német Bombardier Transportation GmbH-val - közölte a tárca pénteken az MTI-vel.
.
2013. július 15. 09:16:59Makró | Vállalatok
Az államé lehet a Bombardier
Intenzív tárgyalásokat folytat a Dunakeszin működő Bombardier MÁV Kft. sorsáról a cég többségi külföldi tulajdonosa a Magyar Nemzeti Vagyonkezelővel - írta a Világgazdaság.
.
2013. január 11. 07:40:59Vállalatok
Államosítaná a kormány a Bombardier járműjavítóját
A Népszabadság szerint újabb államosítás lehetősége foglalkoztatja a kormányt: a kanadai-német Bombardier vasúti járműjavítójából csinálnának nemzeti vállalkozást Dunakeszin.
.
2012. június 24. 10:55:59Makró | Vállalatok
157 vasúti kocsi fővizsgáját végzi el a Bombardier MÁV Kft.
A Bombardier MÁV Kft. 157 vasúti kocsi fővizsgáját végzi el 1,7 milliárd forint értékben a MÁV-Gépészet Zrt. megrendelésére - közölte Orbán Péter, a Bombardier MÁV Kft. ügyvezető igazgatója.
.
2011. augusztus 2. 16:25:59Vállalatok
A Stadler nyerte a Bombardier vonatok karbantartását a MÁV-nál
Eredményesen zárult a Magyar Államvasutak Zrt. 10 darab Bombardier Talent villamos motorvonat karbantartására vonatkozó közbeszerzési eljárása, amelyet még tavaly év végén írt ki a vasúttársaság. A múlt hét pénteken záruló közbeszerzést a Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft. nyerte.
.
2011. július 11. 15:55:59Vállalatok
A Bombardier további piaci lehetőséget lát a magyar vasútfejlesztésben
A Bombardier Transportation kulcsfontosságú piacnak tekinti Magyarországot, és a magyar vasútfejlesztésben a következő rövid időszakban további lehetőségeket lát - hangsúlyozta Chris Antonopoulos, a Bombardier-csoport értékesítési és üzletfejlesztési alelnöke sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
.
2011. február 28. 14:39:59Vállalatok
A Bombardier kivásárolta lengyel vasúti érdekeltségét
A kanadai Bombardier Transportation teljes tulajdonába vette lengyel leányvállalatát - derül ki a Bombardier közleményéből.
.
2010. április 30. 08:44:59Vállalatok
Itt az új szupervonat - hazánk is beszáll a gyártásba
Itt az új szupervonat - hazánk is beszáll a gyártásbaHamarosan elkészül a Stadler első emeletes vonata, amely gyártásában a svájci cég szolnoki üzeme is szerepet fog kapni, tudta meg az mfor.hu. A MÁV néhány éve már fontolgatta, hogy double deckereket vásárol az elővárosi vonalakra, a tervet azonban egyelőre jegelték. Pedig pályázókból nem lenne hiány - a Stadler mellett az Alstom és a Bombardier is bejelentkezne a több tízmilliárd forintos üzletért.
.
2010. április 1. 08:31:59Vállalatok
Egyeztet a MÁV a Talentekről
A MÁV és a Bombardier Transportation folyamosan egyeztet a Talent motorvonatok karbantartási és műszaki kérdéseiről, de ha ez nem vezet eredményre a MÁV bírósághoz fordul - közölték az érintettek szerdán az MTI-vel.
.
2010. március 31. 06:26:59Vállalatok
Ismét kivonhatják a forgalomból a MÁV csúcsvonatait
A három éve forgalomba állított Talent motorvonatok fékproblémái miatt a MÁV vizsgálja a Bombardier elleni per lehetőségét, és bár döntés még nincs, az eljárás valószínűleg csak akkor kerülhető el, ha a járműgyártó vállalja a fékek javítását és felszámolja a Talentek többi hibáját is - írta a Népszabadság szerdai számában.
.
2010. március 16. 08:11:58Vállalatok
Minisztériumi hátszél a Bombardier-nek
A Bombardier-nak lobbizik a közlekedési tárca; mintegy tízmilliárd forintból 50 intercity vagon újulhat meg, ha a minisztériumi előterjesztését a kormány jóváhagyja - írja a Népszabadság.
.
2010. február 23. 08:26:59Vállalatok
Desiro, Flirt, Talent – rákaptak a magyarok a szupervonatokra
Desiro, Flirt, Talent – rákaptak a magyarok a szupervonatokraKimutathatóan nőtt az utasok száma azon szakaszok jelentős részén, ahol a MÁV Start Bombardier, Siemens vagy Stadler vonatokra cserélte kivénhedt szerelvényeit, tudta meg az mfor.hu. Utóbbiakból azonban még így is maradt épp elég – a járművek csaknem fele már 30 év feletti, minden ötödik pedig már hivatalosan is roncstelepre való.
.
2009. december 3. 15:06:59Vállalatok
Szupermozdonyokra vált a MÁV
Szupermozdonyokra vált a MÁVAz utolsó akadály is elhárult a MÁV Trakció Zrt. 21,5 milliárd forintos mozdonybeszerzése elől. A 25 új masinának köszönhetően a cég egymilliárd forintot takarít meg évente, ami az ígéretek szerint fedezi a beruházás költségeit. Mfor.hu háttér.
Előző oldal 1 2 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.