Cég

Címkék / Cég Címkék / Huawei

Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
2017. november 28. 19:01:59Makró | Vállalatok
Gyönyörű, félelmetes jövő vár ránk az okos városokban
Gyönyörű, félelmetes jövő vár ránk az okos városokbanBudapestre jött a Huawei vezetősége, hogy meggyőzzön minket a smart city felsőbbrendűségéről. Sikerült nekik, de ezzel együtt az okos város parafaktora is csak nőtt.
.
2017. augusztus 10. 18:13:07Vállalatok | Befektetés
Lenyomhatja az Apple-t a Huawei
Lenyomhatja az Apple-t a HuaweiElhódíthatja a Huawei az Apple második helyezését az okostelefon-piaci rangsorban a harmadik negyedévben - írja a digitimes.com szakmai hírportál.
.
2017. május 17. 13:58:59Vállalatok
Egyre nagyobbakat harap ki Európából a Huawei
Másfélszeresére növelték okostelefon-eladásaikat Kelet-Közép-Európában.
.
2017. január 18. 09:31:59Makró
Varga hazánk vezető szerepéről álmodozik a messzi Kínában
Varga hazánk vezető szerepéről álmodozik a messzi KínábanCélunk, hogy hazánk a digitális technológiák fejlesztésének regionális központjává váljon – emelte ki Varga Mihály az NGM közleménye szerint a kínai Sencsenben a telekommunikációs termékeket gyártó Huawei-nél, valamint az elektromos járműveket és akkumulátorokat előállító Build Your Dreams-nél (BYD) tett látogatása során.
.
2017. január 6. 12:28:55Vállalatok
Okostelefonok helyett intelligens telefonok: az ember kiterjesztései lesznek
Okostelefonok helyett intelligens telefonok: az ember kiterjesztései lesznekA Huawei bemutatta a mobiltelefonok jövőjére vonatkozó vízióját a CES 2017 szórakoztatóelektronikai kiállításon: a mesterséges intelligencia által működtetett Intelligens Telefonok koncepcióját. A rendezvényen emellett a Huawei bejelentette együttműködését az Amazonnal és a Google-lel, hogy a jövőbe tekintő iparági szereplőket összefogva egy elit ökoszisztémát hozzanak létre.
.
2016. május 25. 17:04:59Vállalatok
Most a Huawei perelte be a Samsungot
Egyre több per van folyamatban, amelyet technológiai cégek indítanak egymás ellen, azzal vádolva versenytársukat, hogy megsértették valamely szabadalmukat.
.
2016. január 5. 11:31:59Vállalatok
Jelentősen nőtt a Huawei okostelefonokból származó bevétele
Tavaly mintegy 70 százalékkal nőtt a kínai Huawei mobil távközlési technológiai konszern fogyasztói üzletágának főként okostelefonokból származó bevétele - idézi a Wall Street Journal az üzletág igazgatójának, Richard Yunak a cég alkalmazottainak címzett újévi üzenetét.
.
2015. szeptember 10. 11:28:59Vállalatok
A Huawei és az Antenna Hungária építi a negyedik mobilhálózatot
A Huawei Technologies Hungary rendszerszállítóként, az Antenna Hungária Zrt. generálkivitelezőként vehet részt az MVM Magyar Villamos Művek leányvállalata, az MVM NET Zrt. LTE450 technológiára épülő országos lefedettségű hálózatának kiépítésében - közölte az MVM NET Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
.
2015. szeptember 10. 05:52:59Vállalatok
A Huawei építheti a negyedik mobilhálózatot
Hamarosan elkezdődhet az állami mobilhálózat építése 12,8 milliárd forintért - írja a Népszabadság csütörtöki számában.
.
2014. február 12. 14:43:59Vállalatok
Innovációs központot létesít nálunk a Huawei
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a Huawei Technologies Hungary képviselői szerdán szándéknyilatkozatot írtak alá Pekingben a kínai multinacionális vállalat további magyarországi bővítési terveiről, ennek keretében egy szoftveralkalmazás- és szolgáltatásfejlesztéssel foglalkozó Innovációs Központ létesítéséről - tájékoztatta szerdán közleményben a Huawei Technologies Hungary Kft. az MTI-t.
.
2013. szeptember 9. 11:52:59Vállalatok
2015: Biatorbágyon készül az összes európai Huawei termék
Bővíti biatorbágyi üzemét és minden Európába szánt termékét Magyarországon keresztül készül az európai piacra szállítani a Huawei Technologies Hungary - jelentette be Bin Junszong, a vállalat ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
.
2013. április 23. 21:22:35Vállalatok
Az USA már nem érdekli a Huaweit
A kínai Huawei mobil távközlési berendezés gyártó konszern feladta az amerikai piac meghódítására tett próbálkozását, mivel törekvése több alkalommal is biztonsági aggodalmak miatt emelt gátakba ütközött - írja a brit Financial Times lap online kiadása.
.
2013. február 25. 09:16:59Vállalatok
Növelte eladásait a Huawei
A kínai Huawei távközlési konszern fogyasztói üzletága, a Huawei Device az előző évhez képest 10 százalékkal több, 7,5 milliárd dollár értékesítési árbevételt ért el, 2012-ben 52 millió mobiltelefont, ezen belül 32 millió okostelefont gyártott, ami 60 százalékos növekedés az előző évhez képest - közölte a cég az MTI-vel a barcelonai Mobile World Congress (MWC) nemzetközi mobiltechnológiai seregszemlén elmondottak alapján, hétfőn.
.
2013. január 25. 11:46:59Vállalatok
A Samsung tarolt, a Huawei a harmadik helyre tört fel a piacon
A tavalyi negyedik negyedévben eladásainak közel megduplázásával a Samsung és az Apple mögé a harmadik helyre tört fel az okostelefon világpiaci rangsorban a kínai Huawei - közölte pénteken az amerikai IDC piackutató vállalat.
.
2013. január 21. 10:16:59Vállalatok
Nyereséges tavalyi évet zárt a kínai Huawei, a ZTE veszteséges volt
Míg a kínai Huawei a korábbi évhez képest növekvő nyereséggel zárta az elmúlt évet, a ZTE veszteséget volt kénytelen elkönyvelni - derül ki a vállalatok jelentéseiből.
Előző oldal 1 2 3 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.