Cég

Címkék / Cég Címkék / Political Capital

2010. szeptember 2. 07:04:59Befektetés
Töretlenül bízik a magyar Orbánékban a gyenge forint ellenére is
Töretlenül bízik a magyar Orbánékban a gyenge forint ellenére isNem meglepő, hogy tartós a kormány iránti bizalom, a jelenlegi gyenge forintárfolyam ugyanis nem csapódik le közvetlenül a pártpreferenciákban - mondta az mfor.hu által megkérdezett politikai elemző. A szakember szerint az őszi IMF-tárgyalások jelenthetnek majd kockázatot a kormány számára, a magasabb törlesztőrészletek pedig csak hosszabb távon jelenhetnek meg a bizalomban. Mfor.hu-háttér.
.
2010. január 7. 08:31:59Vállalatok
Tavasszal az iwiw-en is naranccsal és szegfűvel bombázhatnak
Tavasszal az iwiw-en is naranccsal és szegfűvel bombázhatnakBár hivatalosan még nem kezdődött el a 2010-es választási kampány, a pártok már javában dolgoznak, hiszen alig három hónap múlva az urnák elé járul az ország. Kommunikációs szempontból az idei választás is tartogathat meglepetéseket, újdonságokat, több párt is megpróbálhatja például kiaknázni a közösségi oldalakban rejlő lehetőségeket. Mfor.hu-háttér.
.
2009. május 5. 15:54:59Vállalatok
Tesznek az EU-ra kampányukban a hazai pártok
Tesznek az EU-ra kampányukban a hazai pártokMájus elején hivatalosan is megkezdődött az európai parlamenti választások kampánya, ami annyiban mindenképp egységes az összes párt részéről, hogy nem untatja a szavazókat uniós témákkal, logókkal, üzenetekkel. Valaki nagyot kockáztat, valaki hozza a megszokott stílust, más viszont nem igen találja a saját hangját. Az mfor.hu ezúttal a jelenleg parlamenti képviselettel rendelkező pártok kampányait elemezte ki.
.
2009. április 3. 08:54:57Vállalatok
Karaktergyilkosságok a politikában Orbántól Gyurcsányig
Karaktergyilkosságok a politikában Orbántól GyurcsányigMostanában egyre többet hallani a médiában a karaktergyilkosság kifejezést. Vajon csak Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc karaktere esett ennek áldozatául, vagy bárkivel megtörténhet ez a politika színpadán, a karakter erősségétől függetlenül? És kik a gyilkosok? Mfor.hu háttér.
.
2008. november 4. 12:14:54Vállalatok
A magyaroknak sok lett volna egy amerikai szintű kampány
A magyaroknak sok lett volna egy amerikai szintű kampányA legnagyobb különbség az amerikai és a hazai választási kampányok között az erős médiajelenlétben rejlik. A mostani amerikai kampány pedig még az eddigiekhez képest is nagyobb hangsúlyt fektetett a médiaszereplésre. Magyarországon nem jött volna be a sulykolás, a patetikus hangnem, és az ilyen mértékű negatív kampányolás, mint ami a tengerentúlon folyt. Mfor.hu háttér.
hirdetés
hirdetés
.