Cég

Címkék / Cég Címkék / Continental

Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
2018. január 10. 16:02:29Vállalatok | Személyes pénzügyek
Már okostelefonnal is kinyithatjuk a kocsiajtót, mármint feszegetés nélkül
Már okostelefonnal is kinyithatjuk a kocsiajtót, mármint feszegetés nélkülDe nem csak ezt tudja a Continental új appja, hanem digitális slusszkulcsként az autó motorját is beindítja.
.
2017. december 27. 12:52:03Vállalatok
Markus Strothjohann: A Continental valódi vonzerejét a vállalat értékei jelentik
Markus Strothjohann: A Continental valódi vonzerejét a vállalat értékei jelentikA magyar autóipart is komolyan sújtja a munkaerőhiány, a hazánkban jelenlévő gyártók között is kiélezett verseny a munkavállalókért. A Continental 5 divízióval végez gyártó-, szoftverfejlesztési és kereskedelmi tevékenységet Magyarország több városában, hat gyárral, és egy gumiabroncs logisztikai és kereskedelmi központtal van jelen, ami összesen közel 9 ezer betöltött állást jelent. Munkáltatói szempontból több térségben is kiemelkedő a cégcsoport jelenléte és pozíciója, ez azonban nemcsak a fizikai munkásokra terjed ki. Ebben az ágazatban is fokozatosan a középpontba került az IT-tudás, egyre több szoftverfejlesztőre van szükség. A munkáltatói oldalnak is fel kell tehát nőnie a jövő, sőt, a jelen által támasztott kihívásokhoz: erről beszélgettünk Markus Strothjohann-nal, a Continental technológiai vállalat magyarországi HR-vezetőjével.
.
2017. december 21. 12:30:56Vállalatok
Az újítások éve volt a Continentalnál
Az újítások éve volt a ContinentalnálUgyan sokaknak a Continentalról a gumiabroncsok jutnak az eszébe, a vállalat azonban ennél sokkal szélesebb területen mozog, az idei évben számos autóipari innovációval rukkolt elő.
.
2017. november 28. 12:24:45Vállalatok
Az e-autó nem elég a klímaváltozás ellen
A Continental igazgatóságának elnöke szerint az elektromos autózás csak egy része a megoldásnak. A hatékony klímavédelem érdekében olyan hajtásmixre van szükség, amely elektromos hajtásból, tiszta dízel-, és benzinmotorokból, klímasemleges szintetikus üzemanyagokból, valamint üzemanyagcellákból tevődik össze.
.
2017. szeptember 14. 16:22:59Vállalatok
Szoftverfejlesztő központot indított Budapesten a Continental
Gyártási rendszereket támogató szoftverfejlesztő központ kezdte meg a működését július közepén a Continental budapesti gyárában, az új magyarországi központ világszerte nyújt támogatást a cégcsoport egységeinek - közölte a Continental.
.
2017. június 28. 11:28:09Vállalatok
Beszáll a Continental is a BMW és az Intel önvezető autó projektjébe
Beszáll a Continental is a BMW és az Intel önvezető autó projektjébeA jövőben közösen fejleszti az önvezető autók platformjait a Continental, a BMW, az Intel és a Mobileye.
.
2017. június 7. 15:50:02Vállalatok
Évi 2 milliárd forintnyi euró megy a kutyatej-gumival való kísérletezésre
Évi 2 milliárd forintnyi euró megy a kutyatej-gumival való kísérletezésreA Continental egy hozzávetőlegesen 30 ezer m² nagyságú területet vásárol meg a svéd Anklam város Lilienthalring nevű ipari parkjában, majd az építési engedélyek megszerzését követően megkezdődhet a Taraxagum labor első épületének felépítése. A laborban pitypangból (más néven kutyatej) készítenének gumiabroncsot.
.
2017. május 17. 15:45:50Vállalatok
Új országos HR vezető a Continental-nál
Markus Strothjohann személyében új országos HR vezetőt nevezett ki a Continental Csoport.
.
2016. november 6. 22:13:59Vállalatok
50 éves a szegedi gumigyár
Ötvenéves a szegedi gumigyár, a jubileum alkalmából a jelenleg a Continental telephelyeként működő üzemben pénteken múzeum nyílt, és utcát neveztek el két korábbi igazgatóról.
.
2016. május 13. 14:16:59Vállalatok
3,7 milliárdos fejlesztés felét a magyar állam állta a Continentalnál
Szijjártó Péter adta át a Continental autóipari cégcsoport makói fejlesztését, amely során 12 millió eurós beruházás valósult meg. 216 új munkahely jön létre.
.
2016. február 5. 06:01:59Vállalatok
Itt az újabb légzsákbotrány - 5 millió autót hívnak vissza
Ötmillió autót hívnak vissza javításra világszerte a Continental légzsákvezérlő egységének potenciális meghibásodása miatt.
.
2016. január 29. 05:55:59Makró
Continental -igazgató: egyre kevesebb a magyar kétkezi munkás
A hazai járműipari beruházások jövője a munkaerő rendelkezésre állásán múlik - mondta Keszte Róbert, a Continental Automotive Hungary budapesti gyárigazgatója a Világgazdaságnak.
.
2015. november 10. 10:52:59Vállalatok
5,1 milliárdos beruházás a Continentalnál
Legújabb, 5,1 milliárd forint értékű beruházása keretében 681 új munkahelyet hoz létre a Continental Magyarországon, ezek nagy részét Nyíregyházán - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.
.
2015. szeptember 16. 15:55:59Vállalatok
Drágulhatnak a gumiabroncs-gyártás alapanyagai
A gumiabroncs-gyártás alapanyagai, az olaj és a kaucsuk árának jövő évi emelkedésével számol a német Continental AG autóipari beszállító vállalat.
.
2015. szeptember 11. 05:52:59Vállalatok
Pitypangalapú gumiabroncsot tesztel a Continental
A Continental svédországi központjában teszteli az első természetes, pitypanggyökérből előállított kaucsuk felhasználásával készült téli gumiabroncsát decembertől áprilisig - közölte a Continental az MTI-vel.
Előző oldal 1 2 3 4 Következõ oldal
hirdetés
hirdetés
.