Cég

Címkék / Cég Címkék / RTL Klub

2017. május 23. 14:13:59Vállalatok
Idén sem megy nyaralni a Barátok közt
Néhány hét múlva átáll a nyári programstruktúrára az RTL Klub. Míg néhány éve még megengedették maguknak, hogy a legnézettebb műsoraikat leállítsák, addig erre most már nincs mód, csak egyes magazinműsorok szünetelnek.
.
2017. május 23. 05:10:59Vállalatok
Ismert arcok cserélődhetnek a TV2-nél
Ismert arcok cserélődhetnek a TV2-nélA TV2 hosszú küzdelem után úgy tűnik a hétköznapokon is képes olyan programokkal előrukkolni, amelyeknek köszönhetően látótávolságra került az RTL Klub nézettsége. A piaci pletykák szerint ismert arcok válthatják egymást a csatornánál, kérdés, hogy ez segít-e majd a zárkózásban.
.
2017. május 15. 19:07:59Vállalatok
Szinte hihetetlen, kiket vert meg Pápai Joci
Szinte hihetetlen, kiket vert meg Pápai JociA Dal című műsor idén az egyik leggyengébb szezonját futotta, ennek ellenére az Eurovíziós Dalverseny döntője megint nagyon sok nézőt ültetett a készülékek elé.
.
2017. május 9. 05:25:59Vállalatok
Újra a csúcson a Nagy Duett
Újra a csúcson a Nagy DuettRemekelt a múlt héten az RTL új műsora a Házasság első látásra, a legnézettebb műsor címét visszaszerezte a TV2 műsora, a Nagy Duett.
.
2017. május 5. 08:31:23Vállalatok
Mészáros Lőrinc mindenhol: ő a média 3. legbefolyásosabb embere
Mészáros Lőrinc mindenhol: ő a média 3. legbefolyásosabb embereBár harmadszor is Vidus Gabriella, az RTL vezérigazgatója végzett első helyen a Marketing&Média „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorában, de a tavalyi listán először szereplő Andy Vajna, a TV2 Csoport tulajdonosa idén is a második helyen végzett, míg Mészáros Lőrinc, a Mediaworks és az Echo Tv tulajdonosaként rögtön a harmadik helyen debütált a listán.
.
2017. május 3. 15:20:55Vállalatok
Sajtószabadság-napot tart ma az RTL Klub
Sajtószabadság-napot tart ma az RTL Klub26 éve nyilvánította május 3-át az ENSZ a Nemzetközi Sajtószabadság Napjává. Az RTL Magyarország Hírigazgatóságához tartozó műsorok a napokban kiemelten is foglalkoznak majd a témával.
.
2017. május 3. 05:19:59Vállalatok
Megint feladják a leckét a Barátok közt rajongóinak
Megint feladják a leckét a Barátok közt rajongóinakÚj program indul május másodikán az RTL Klubon, emiatt viszont az esti műsorrend is megváltozik. Érdekes kérdés, hogy a jól teljesítő Konyhafőnök VIP nyomdokaiba tud-e lépni a Házasság első látásra című produkció.
.
2017. április 19. 15:52:59Vállalatok
Olyanba vág az RTL, amin a TV2 korábban már elhasalt
Olyanba vág az RTL, amin a TV2 korábban már elhasaltAz RTL Klubon május elejétől egy új műsorformátum mutatkozik be. A Házasság első látásra címet viselő társkereső program naponta jelentkezik majd, ami az ilyen típusú műsoroknál korábban nem vált be.
.
2017. április 11. 05:16:59Vállalatok
Vajon visszaesett a TV2 nézettsége a tüntetés idején?
Vajon visszaesett a TV2 nézettsége a tüntetés idején?Ha már a TV2 lett a Orbán Viktorék elsőszámú szócsöve, érdekes megnézni, hogy milyen hatással volt a nézettségére a vasárnapi kormányellenes tüntetés, amelyen a Fideszhez hű média szerint a vártnál kevesebben, a becslések szerint ugyanakkor 60-80 ezren vettek részt.
.
2017. április 4. 05:25:59Vállalatok
A pokol tornácáról táncolt vissza a TV2
A pokol tornácáról táncolt vissza a TV2A hét elején rettenetesen gyenge számokat produkált a TV2, ha nem kezdődik el vasárnap a Nagy Duett újabb, ötödik évada, akkor jó eséllyel története leggyengébb átlagát hozta volna a csatorna.
.
2017. március 30. 13:56:10Vállalatok
Gojko Mitic visszatér! Újraforgatott Winnetou az RTL Klubon
Gojko Mitic visszatér! Újraforgatott Winnetou az RTL KlubonTavaly decemberben nagy sikerrel debütált Németországban a legendás Winnetou című filmsorozat 2016-os változata. A minisorozatban Gojko Mitic is feltűnik, akit az RTL Klub nézői április 15-én este láthatnak majd újra.
.
2017. március 28. 05:26:46Vállalatok
Csak pislákolt szombaton az EB-láz
Csak pislákolt szombaton az EB-lázA legjobban várt ellenfelével csapott össze szombaton a magyar labdarúgó válogatott. Nem csak a meccsen kialakult eredmény, de a tévés nézettség sem emlékeztetett a tavaly nyári találkozóra.
.
2017. március 21. 05:28:59Vállalatok
Ez már-már megalázó volt a TV2 számára
Ez már-már megalázó volt a TV2 számáraA kormányzati hirdetésekkel kitömött kereskedelmi tévé kínos helyzetbe került vasárnap este, ugyanis a korábban "levetett" műsoraikkal verte őket az ATV a teljes lakosság körében.
.
2017. március 14. 05:22:59Vállalatok
A TV2-nek nagy csodára lenne szüksége
A TV2-nek nagy csodára lenne szükségeHiába veszített az elmúlt évben nézőket az RTL Klub, a két nagy kereskedelmi tévé küzdelme nem lett szorosabb. Pedig a TV2 vezére továbbra is azt várja, hogy megelőzik a konkurenst, ehhez azonban mind csatorna, mind csoportszinten elég drasztikus fordulatra lenne szükségük.
.
2017. március 7. 13:40:59Vállalatok
Hova tűntek szombaton a tévénézők?
Hova tűntek szombaton a tévénézők?Ha a két nagy kereskedelmi csatorna és a nemzeti főadó együttes közönségarányát nézzük, akkor úgy tűnhet, szombaton este nem a tévé előtt töltötték az emberek az idejüket. Ez azonban nem teljesen igaz, az viszont látszik, hogy az egykor egyeduralkodó csatornák helyzete megváltozott.
.